najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 resrved - jak się którejś oswiadczysz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 ja jade na wesele do Radomia w sobote;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 sam czy z kolezanka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 jade jako osoba towarzyszaca ze znajoma, to sa jej znajomi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 śmiesza mnei takie osoby wstydza sie same pokazac an weselu i przyprowadzaja takiego figuranta, żałosne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 To inna sprawa. Ale zabawa moze byc ciekawa, poza tym nie bylem nigdy w Radomiu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 najmadrzejszy na swiecie - to przywieź mi flaszkę i żarcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 spoko, skoro rola żigolaka ci podpowiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 wstydza sie same pokazac an weselu i przyprowadzaja takiego figuranta, żałosne co jest złego ? jak to koleżanka/kolega to ok gorzej jest z obcym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 to jest moja stara kumpela, nie mowiac juz o tym, ze bedziemy spac w osobnych pokojach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 uuu to ruchanko nie będzie po weselu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 ale po co to? kumpela nie umie ruszyć dupy bez faceta przy boku? taka popierdółka? Skończy się tak, z ealbo ty będizesz siedział jak kołek albo ona zamiast zabawiac się z gośćmi będize zabawiała ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 reserved Jakbym chcial miec z nia ruchanko, to nie musialbym jechac az do Radomia;) Po prostu przysluga;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 "Skończy się tak, z ealbo ty będizesz siedział jak kołek albo ona zamiast zabawiac się z gośćmi będize zabawiała ciebie." Skonczy sie tak, ze zobacze Radom, bedziemy sie fajnie bawic, przejedziemy sie nowa autostrada i w niedziele wrocimy do chaty. Aha i oczywiscie, ze bedzie chciala jak najwiecej czasu spedzic i pogadac z panna mloda, bo to jej kolezanka z grupy ze studiow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 a czyli robisz za taryfiarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 i znow pudlo, bo jedziemy jej autem i ona prowadzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 czyli jednak żigolak :D taka neizalezna kobieta a musi figurnata brac ze sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 dobranoc, jakbysmy sie nei zobacyzli to milej zabawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 21, 2012 Żigolak robi to za kasę, on za free czyli frajer :D A serio, co kogo to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 "najmadrzejszy na swiecie - to przywieź mi flaszkę i żarcie " flaszke moge wyniesc;) ale jedzenie to srednio;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 no dobranoc fiku mikuuu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 KW Jesli ktos sie lepiej czuje w towarzystwie, to chyba nic zlego, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krwawa Wilczyca 1 Napisano Maj 21, 2012 Pierwsze było nie na serio;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 no mam nadzieje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incube 0 Napisano Maj 21, 2012 ja poznałam faceta na stworzenidlasiebie, okazał się być naprawdę "stworzony dla mnie" - jesteśmy ze sobą rok i na razie jest idealnie. rejestrując się tam nie nastawiałam się nawet na randki, a co dopiero związek, ot z nudów weszłam. może to przeznaczenie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 badoo.pl na gazeta.pl tez cos tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 flaszke moge wyniesc ale nie krajowa czy sobieskiego tylko FINLANDIE ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 reserved Spoko, towarzystwo chyba nie z tych co leca po kosztach, wiec pewnie jakis zachodni alkohol sie znajdzie;) poza tym ma byc jakis bar z drinkami bez limitu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 21, 2012 Najpiękniejsza ja już dawałam:P [zgłoś do usunięcia] **cream** setunia ...jak to jest na portalach randkowych ? masz duze branie czy srednie , bo czasami mam wrazenie ze tam kolesie piszą te same wiadomosci do wszystkich lasek to dziwne, sama sobie się dziwie! ale od jakiego casu ni wchodze na zaden portal randkowy! ale doswiadczenie mam w tym spore i faktycznie czasami facet posylal jdna wiazanke do wszystkich bo raz ten sam koles wyslal to samo mnie i siostrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 podbijam temat, ponawiając pytanei tytułowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach