najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 choc tez wolę normlane poznanie twarza w twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 uwazasz ze portale randkowe to desperacja? do mnie czy do revolvwera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 do revolvera, on tak napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 moj jeden znajomy poznal swoja zone przez gg ;) teraz maja 2 dzieci. Z kolei inny kumpel tez poznal w necie zone, ale nie wiem dokladnie gdzie, na jakims forum tematycznym chyba. Ten drugi na brak powodzenia w realu nigdy nie narzekal, a mimo wszystko wzial ta poznana z netu. Wiec roznie to bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 21, 2012 Najpikniejsza pokaż foto:) ja polecam twoo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 moje foto tu nei zagości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 21, 2012 czemu?? oniemieli by wszyscy z zachwytu?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 wrzucanie swoich zdjec na net pod ocene, nawet jak sie jest ladnym, to wystawianie sie na odstrzal;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 21, 2012 oj tam ale nie bede Cie namawiala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 Mnie? Ja pisalem o kobietach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koci koci koci Napisano Maj 21, 2012 swatka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 mądralo wrzuć swoje foto :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**cream** 0 Napisano Maj 21, 2012 setunia ...jak to jest na portalach randkowych ? masz duze branie czy srednie , bo czasami mam wrazenie ze tam kolesie piszą te same wiadomosci do wszystkich lasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 Najpiekniejsza Jakbys troche sie wysilila i znalazla ten satyryczny profil o starych pannach;) Poza tym kiedys moge cos wrzucic na picase jak jakies ladne wybiore;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 myślisz ż e nei szukałam? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 i tak dalem ci duzo wskazowek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 ja tam nic nei widzę takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 Napisalem, ze dodalem dzis post na satyrycznym profilu dla starych panien na fejsbuku, a ty mowisz, ze to slaba wskazowka, wiedzac, ze mam na imie Maciek?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 po prostu nei mioglam uwierzyc ze to ten brzydal :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 aaaaa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PeaSorela 0 Napisano Maj 21, 2012 Wszystkie te portale to lipa, mozesz z kims gadac miesiacami a na zywo okaze sie,ze to jedna wielka porazka. Poza tym internet maskuje pewne rzeczy, jestesmy tacy jacy chcemy byc ...mysle,ze nic nie zastapi poznania na zywo. Apropo szukania na forach tematycznych goody to mi sie podoba ;) usmiech ma jak gwiazda hollywood ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 mieszkasz już z 5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 Sorela - nie wyobrazam sobei gadac miesiacami, jezeli kogos poznam, spotkac sie i zweryfikowac w realu wyobrazenia z rzeczywistoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 e-e (i jesli juz to z 4) ;) jestem singlem obserwatorem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 to ten pryszczaty w związku to nei ty? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 status dla zmyly;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 ściemniasz, bałamucisz piątą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 no to kiedy będzie ślub ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 21, 2012 i weseliko ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach