Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

najmadrzejszy na swiecie - to przywieź mi flaszkę i żarcie;)

wstydza sie same pokazac an weselu i przyprowadzaja takiego figuranta, żałosne co jest złego ? jak to koleżanka/kolega to ok gorzej jest z obcym..

"Skończy się tak, z ealbo ty będizesz siedział jak kołek albo ona zamiast zabawiac się z gośćmi będize zabawiała ciebie." Skonczy sie tak, ze zobacze Radom, bedziemy sie fajnie bawic, przejedziemy sie nowa autostrada i w niedziele wrocimy do chaty. Aha i oczywiscie, ze bedzie chciala jak najwiecej czasu spedzic i pogadac z panna mloda, bo to jej kolezanka z grupy ze studiow.

ja poznałam faceta na stworzenidlasiebie, okazał się być naprawdę "stworzony dla mnie" - jesteśmy ze sobą rok i na razie jest idealnie. rejestrując się tam nie nastawiałam się nawet na randki, a co dopiero związek, ot z nudów weszłam. może to przeznaczenie ;D

flaszke moge wyniesc ale nie krajowa czy sobieskiego tylko FINLANDIE ;)

Najpiękniejsza ja już dawałam:P [zgłoś do usunięcia] **cream** setunia ...jak to jest na portalach randkowych ? masz duze branie czy srednie , bo czasami mam wrazenie ze tam kolesie piszą te same wiadomosci do wszystkich lasek to dziwne, sama sobie się dziwie! ale od jakiego casu ni wchodze na zaden portal randkowy! ale doswiadczenie mam w tym spore i faktycznie czasami facet posylal jdna wiazanke do wszystkich bo raz ten sam koles wyslal to samo mnie i siostrze