Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

jakie portale randkowe najlepsze i czy w ogóle warto?

Polecane posty

Gość ma jak sobie narysuje
na czole ona jest wieczna stara panna , tyle co ona obsluzyla facetow to starczyloby na dla pieciu lasek

""ja jestem "konserwatywnym katolem", ale w kwestii wspolnego zamieszkania mam liberalne podejscie" jedno przeczy drugiemu " Nie, jedno nie przeczy drugiemu. "ja nie jestem konserwatywnym katolem, ale uważam że wspólne zamieszkanie jest ok, ale w okresie kiedy oboje są pewni że chca ze sobą być, wziąc ślub, miec dzieci ..." Uwazam dokladnie tak samo. Pisalem to zreszta ze sto razy w tamtym temacie.

Gość wolna251
dzisiaj jest tak...ślub rozwód...taki standard:) wiem że mnie za to skrytykujecie i to mocno ale takie są realia może przykre ale tak jest...więc nie pisz mi mądrości typu ...mieszka się razem gdy chce się mieć dzieci ślub....

Gość fiku jestes konserwatywna
katoliczka , bo zadna zdrowo myslaca osoba nie bredzi o Bogu i innych cudawiankach przy dezycji o wspolnym zamieszkaniu

Pisalem to zreszta ze sto razy w tamtym temacie. którym?? Najpiękniejsza to Fikuśna?? coś tak czułam;)

Ja bym zdecydowała się zamieszkac tylko z facetem, którego widizałabym w roli mojego męża w przyszłości. mądralo, ty mieszkałes z dziewczynami wobec których miales neisprecyzowane plany, chciales zobaczyc jak sie ulozy, dla mnei to za mało by podjąc ten krok.

a ktos mial watpliwosci? kto mogl sie dac sobie taki nick " najpiekniejsza..." :D

mieszkalismy ze soba bo sorry nie bede jezdzil rok do laski 200 km co tydzien. Jesli po 2-3 miechach bylo nam ze soba dobrze to bylo trzeba sprobowac. A to ze sie po jakims czasie posypalo to coz...zycie.

wolna - bo luidzie po pół roku zamieszkuja ze soba i biora ślub, zamist sie pzonac, na to trzeba czasu i cierpliwosci. tylko nie wszyscy zaraz biorą ślub czy dzieci.. zamieszkać po pół roku czy i wcześniej od poznania to nic złego...

"mądralo, ty mieszkałes z dziewczynami wobec których miales neisprecyzowane plany, chciales zobaczyc jak sie ulozy, dla mnei to za mało by podjąc ten krok." Nie, to ty tak napisalas. Ja pisalem cos innego. Pisalem, ze nigdy nie zamieszkalbym z przypadkowa kobieta, co do ktorej nie mam planow na pszyszlosc. Ty natomiast caly czas mi wmawialas i wmawiasz, ze zamieszkalem, zeby je "stestowac", bo to bardziej pasuje do twojej teorii. Ale trzymajmy sie faktow.

ja bym nie chciałą jeździć tyle km, gdyby byłą możliwość wspólnego zamieszkania to bym zaryzykowała i zamieszkała;) pokazać Ci fiku top gdzie laska zamieszkała z facetem po 3 spotkaniach{czy jakoś takoś}??

reserved to świadczy o nieumiejetnosci budowania więzi e tam fikuśna, ale zawsze można spróbować :) nie przesadzaj, proszę Cię :)

Nie no po 3 spotkaniach to jest przesada następny fikuśny:O

Najmądrzejszy ślub po 3miechach ryzykowne:D kiedyś tak się częściej zdarzało ;)

wyobraz sobie, ze sa szczesliwi (4 lata po slubie). to jeszcze 3lata próby:)

taki przesąd jakby, ze jak się ze sobą 7lat przeżyje, to będzie się ze sobą życ dalej;)

Gość moj znajomy sie hajtnal
z kolezanka z klasy w ogolniaku po 2,5 miecha ( wpadka) sa juz ze soba 7 lat :classic_cool: