najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 setuniu, czasem sie udaje, ale to wyjatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 setunia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5208100 Venus szybko zamieszkała i są podobno bardzo szczęśliwi miło poczytać czasami takie historie....... boże, jak ja nie lubie czytac dłuuuuuuuuuuuugie teksty:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 etuniu, czasem sie udaje, ale to wyjatek co tak mało wiary w Tobie?;) Res ja też nie lubię czytać długich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 może dlatego, że trzeba wiedziec w co sie wierzy? a nei wierzyc obcemu facetowi na ślepo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 to nie wierzysz zw miłość od pierwszego poznania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Witam was, ja poznałam męża na sympatii, spotkaliśmy się na pierwszej randce 8.06, 13.06 (piątek) przyjechał do mnie na weekend i został:) w lipcu się oświadczył, we wrześniu byłam już w ciąży. W tym roku 08.06 obchodzimy 4 rocznicę poznania, 16.06 syn kończy 3 latka. Kochamy się bardzo i jesteśmy bardzo szczęśliwym małżeństwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 "to nie wierzysz zw miłość od pierwszego poznania??" ja nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 Witam was, ja poznałam męża na sympatii, spotkaliśmy się na pierwszej randce 8.06, 13.06 (piątek) przyjechał do mnie na weekend i został w lipcu się oświadczył, we wrześniu byłam już w ciąży. W tym roku 08.06 obchodzimy 4 rocznicę poznania, 16.06 syn kończy 3 latka. Kochamy się bardzo i jesteśmy bardzo szczęśliwym małżeństwem. no widziecie !!!!;) i seks był :) gratuluje kochanica1234 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 nie, mialam tak, ze widizialm kogos kto zrobil na mnie piorunujace wrazenie (niczym grom z ajsnego neiba) i nic z tego nie było, pierwsze wrazenei jest wazne, ale czasem anm sie tlyko wydaje ze z takim facetem moglabym, chcialbym sie zatracic, robic z nim wsyzstko, a tu nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wolna251 Napisano Maj 22, 2012 HEHE sympatia to na prawdę bardzo dobry portal dla szukających miłości jak się okazuje można ją tam znaleźć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Po 4 randkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 kochanica1234 - no tak, dwoje zdesperowanych ludzi sie dobralo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 22, 2012 byłąm na Synmp z dwa razy juz bede pozniej jak cos;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 najpiękniejsza.... mój mąż, jest bardzo przystojny, ale na pierwszej randce miał fatalne buty:) obrzydliwe wręcz! Chciałam uciekać, ale powiedział coś, co mnie bardzo rozbawiło i zostałam, dzięki... komuś tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 czemu zdesperowanych?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 kochanica1234 - no tak, dwoje zdesperowanych ludzi sie dobralo jesteś zazdrosna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reserved 0 Napisano Maj 22, 2012 bede pozniej jak cos bo za godzine kończysz prace ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 nigdy nie czułam się zdesperowana, jestem atrakcyjną, pewną siebie, spełnioną kobietą, zawsze tak było. Mąż jest i był zawsze oblegany przez kobiety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 kochanica, po tygodniu do wyra a zaraz wpadka :O szczyt desperacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 moze i atrakcyjna ale pustak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 To nie była wpadka, tak miało być. Na co mieliśmy czekać... szkoda mi takich zgryźliwych i nieszczęśliwych kobiet jak Ty... Ja poprostu miałam dużo szczęścia, przykro mi, że Ty go nie masz. Mężczyźni unikają takich, wiecznie nieszczęśliwych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 jak to an co? na to zeby sie poznac, zeby po 5 latach nei bylo rozwodu. Dziecko to wazna decyzja i trzeba ja podjac odpowiedizlanie, a nie lekkomyslnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 22, 2012 Nie portal randkowy, ale na Goldenline mozna poznac wielu ciekawych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 Chciałabyś być takim pustakiem:) szczęśliwym i spełnionym, a ciebie ewidentnie nikt dawno nie posunął głęboko i pewnie nie szybko się doczekasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 widze ze na posuwaniu gleboko zbudowalas swoj zwiazek, gratuluje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 około 30 raczej decyzje są przemyslane, jeśli jest praca, dobre pieniądze, dom i świadomość, że dam dziecku wszystko czego będzie potrzebowało to na co czekać 5 lat?! wytłumacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 uwierz, że jest to bardzo ważne w związku.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochanica1234 Napisano Maj 22, 2012 potem faceci takich, cnotliwych panienek szukają "głębi" na boku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 po 3 meisiacach od poznania faceta decydowalas sie na dziecko i uwasz to za powazna decyzję? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 22, 2012 po 3 meisiacach an dziecko decyduje sie tylko przyglup ktory nei mysli mozgiem a instynktami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach