Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raflo666

Moja słodka dziewczyna okazała się być typową dziwką

Polecane posty

Gość ovvve
Proszę Was, zaraz się okaże, że wszyscy faceci są tacy porządni i wrażliwi, a babki to wstrętne zołzy. Współczuję autorowi, że trafił na kobietę na jaką trafił, ale to nie znaczy, że wszystkie kobiety takie są, tak samo jak nie wszyscy mężczyźni to dranie (jak mają w zwyczaju mawiać sfrustrowane kobiety). Może po prostu niektórzy przyciągają takie osobniki, bo ja jakoś widzę wokół siebie głównie porządnych ludzi.

Gość gość
"raflo666 Dzieki za słowa otuchy i te bardziej krytyczne!!! Przypadkiem poznałem na urlopie piekną dziewczynę, która powiedziala mi, że laski pociągają faceci sk**wysynysmutas.gif Co z wami kobiety jest nie tak?? Załóżmy, że jestem sk**wysynem, bo chyba to nie jest trudne do realizacji. Nie trzeba sie wykazac jakims wielkim polotem. Jeśli trafię na wartosciową dziewczyne a bede sk**wysynem to mogę stracić coś naprawdę ważnego i pieknego. Jak to wypośrodkować, żeby było dobrze. Zresztą jaki ma sens udawanie kogos kim sie nie jest. W pracy jestem twardy bo musze byc zeby mnie nie zjedli lecz w kontaktach z kobietami bardzo uczuciowy. Nie uważam sie za pi**ę, tylko dlatego ze mam jakies uczucia i nie dymam wszystkiego co na drzewo nie ucieka. Mnie kobieta musi zaintrygować. Dodam tylko nie bedąc skromnym, że cieszę się sporym powodzeniem i niestety zwracają na mnie uwage tylko takie typowe suki które lansują się na ulicach. Porządne laski boją się mnie, bo chyba właśnie myślą, że jestem sk**wysynem. Swiat schodzi na psy a w dobie kryzysu wiekszości nie stać na uczucia z górnej półki". ------ No widzisz. A ja dokładnie identycznie mogę napisać o mężczyznach w moim życiu. Też jestem uczuciowa, a wykorzystują to poszukiwacze przygód, a normalni boją się zaprosić choćby na kawę. I też jestem sama, bo nie lubię udawania i gierek ani nie szukam przygód. I też mnie nieraz zraniono.

Gość jimmmy
chyba tą samą panne mielismy. z jednej strony myślisz że świata poza tobą nie widzi, bardzo dobrze to pokazuje i odgrywa a na domiar złego dała się poznać jako dobra osoba. takie kobiety mają chyba rozdwojenie jaźni bo ich druga natura jest całkiem inna i w obu swoich odsłonach są bardzo prawdziwe. aha. Ona zawsze spadnie na cztery łapy i będzie bardzo szczęśliwa :) A Ty niestety nie.

Gość franciszek papiez
typowe objawy z rodzin patologicznych, poczytaj sobie psychologie, ta panna szuka podswiadomie tego co ma w domu moj drogi, a wiec patologii i znajdzie sobie takaz rodzine, meza i tak dalej... psychologja

Gość gość
Trafienie na idealną połówkę,to jak trafienie 6-stki w lotto-niby może się zdarzyć,ale takich szczęśliwców jest niewielu to nie znaczy,że nie powinniśmy poszukiwać bojąc się kolejnej porażki.Pewnie że boli,ale tak już jest,to samo życie.ono musi boleć.Jest takie powiedzenie-co nas nie zniszczy,to nas wzmocni,a już z całą pewnością czegoś nauczy.Patrzenie na świat przez różowe okulary uznamy za relikt dzieciństwa.Postękamy,popłaczemy,czas zagoi ranę,zapomnimy o niej.......aż znowu na naszej drodze spotkamy kogoś wyjątkowego,znowu nie wiadomo skąd pojawią się rózowe okulary,znowu będziemy uskrzydleni cichą radością zauroczenia,aż przyjdzie dzień.......:)Gdzie ja miałem/am oczy???I dobrze,jeśli nie założymy rodziny,nie pojawią się dzieci,możemy wytrzeć nogi i spokojnie szukać dalej.I pamiętajcie,w gorszej sytacji jest zawsze ten-kto kocha bardziej:)Powodzenia!!!:)

Gość gość
każda kobieta zdradza przyzwyczaj się

Gość gość
chyba raczej wyrachowanych, a nie wyrafinowanych :o

Gość gość
Mialem identyczna sytuacje. To byla moja pierwsza dziewczyna. Bylem naiwnym, sentymentalnym romantykiem, a ona kropla w krople taka sucza jak ta twoja. Ciekawe, tez byla dda... Trzy lata bycia z nia przyplacilem depresja, z pelnego energii 20-latka stalem sie wrakiem. Ale cale szczescie pol roku po rozstaniu z nia poznalem moja obecna zone, z ktora jestem szczesliwy juz 10 lat. Glowa do gory, bedzie dobrze. Przez rok bedzie bolec, ale z kazdym dniem mniej. No i zaczniesz traktowac kobiety badziej realnie, jak ludzi, a nie jakies eteryczne polboskie istoty.

Gość gość
Rozumiem , że teraz masz 30 lat ;-) zapomniałeś tylko dodać + 32 ;-) Tak to jest , jeżeli zamiast na lekcje matematyki chodziło się na wagary ;-) Ale co tam , głowa do góry ;-)

Gość taka jedna dziewczyn
Drodzy faceci to co tutaj piszecie bardzo mnie zaskoczyło i nie ukrywam że zrobiło mi się smutno przykro mi ze są takie dziewczyny życzę Wam powodzenia abyście kiedyś byli szczęśliwi z tym kto na to zasługuje!

Gość gość
A ja widzę wszędzie ten sam schemat: ignorujecie symptomy zdrady, wybaczacie pierwszą zdradę i jeszcze się dziwicie że są kolejne. No k..rwa szanujcie się ludzie. Miłość nie jest wytłumaczeniem, bo co z tego że wy kochacie jak druga strona was nie kocha i nie szanuje?

Gość gość
One wszystkie sa zwyklymi ku***mi mialem taka sama sytuacje

Gość gość
chcialbys z nia byc

Gość gość
masakra.. tylko wlasnie czasem chyba lepiej być taką suką, bo bycie dobra się nie oplaca, ja taka bylam miękkie serce, kilka czulych slow, aja od razu wszystko łykałam i nawinie sie zakochiwalam.. tak jak ktos powiedzial, faceci lgna do jebnietych lasek, zamiast interesowac sie tymi dobrymi, a pozniej schlochają na kafe jacy to oni nieszczęśliwi.. ja bedę taka sama nie bede mieć ządnych uczuć wobec facetow. Kiedy wczesniej trafialam na patusow postanowilam ze zaczne inetresować sie tymi normalnymi, ale to nic nie zmienilo bo wciażńa nich trafialam, z tym ze lepiej sie potrafili maskować.. i ja juz k***a nie mam sily, na to wniosek z tego plynie prosty nie warto byc dobrym, trzeba byc suką! inaczej życie cie zniszczy!

Gość gość
puszczalskie maja powodzenie

Gość gość
Trzeba było z nią iść na układ i ją tylko bzykać ostro raz w tygodni . Ponadto poszukać spokojnej dziewczyny jako żony a ku......rwę tylko dymać jak k......

Gość gość
Kocham ja mimo tego że to zwykla szmata i mam tego swiadomosc. Jak sie z tego wyleczyc??? szybko :classic_cool:

Gość gość
też mam podobny problem i też rozstałem się z dziewczYną która mnie zdradziła - nie wiem czy było więcej zdrad bo mi nie mówiła , jak pytałem jak było na imprezie (na którą mnie nie wzięła ) mówiła że dobrze i nic więcej ... jej koleżanki miały na nią duży wpływ , namawiały do pica .. zresztą pochodziła z dosyć patologicznej rodziny kłótnie dzień w dzień, ciągle pili . Powiedziała mi o tej zdradzie , ale wydaję mi się że kłamała gdy mówiła o tym że ją wykorzystali , zresztą nigdy nie dowiedziałem się prawdy chciała zamieść to pod dywan i dalej ze mną być jak gdyby nigdy nic . ...Ja miałem dość. Kłóciliśmy się dzień w dzień.. potrafiła pójść na dyskotekę z koleżanką nic mi o tym nie mówiąc .. rano dowiadywałem się ze dostawiał się do niej jakiś koleś idt... jak rzygała bo wódce... :O ten związek nie miał przyszłości.. była wspaniałą kobietą ale to była tylko gra .. gra która była perfidna i złudnie wierzyłem że ona chce coś stworzyć więcej .. jaki naiwny i głupi byłem że wierzyłem jej w te brednie...

Gość gość
2 lata z nia byłem 2 lata kłamstw i oszukiwania mnie :(

Gość gość
witam od jakiegoś czasu przyjmuje prywatnie w mieszkaniu lub moge dojechać moje fotki i telefon na tej stronie: http://sh4refiles.pl/cf9b66f9 Tylko jedna fotka dostępna a Telefon i pozostałe moje fotki ukryte poniewaz oferta jest tylko dla zinteresowanych a nie dla osób co dzwonią dla jaj.

Gość gość
Wy nie kochacie dobrych kobiet..lubicie wyrachowane szmaty i takie podziwiacie..a potem jęczycie ..ja tez zostalam mocno zraniona i stalam sie zimna nieczula to teraz na mnie lecą..zrobiliby dla mnie wszystko mimo ze manipuluje nimi

Gość gość
dziś Popieram, leca na szmaty a pozniej placza i p*****la glupoty ze kazda to d****** ze kazda zdradza, albo ze leci na kase ...

Gość Ziomeczek 212
Suszarka w wannie

Gość gość dan83
Łapiesz taką za szyję i mówisz żałuje że cię spotkałem itd.. jesteś nie warta mojej uwagi pusta jak but i jak jeszcze raz cię zobaczę to zayebie ;p masz farta że są tego świadkiem moi przyjaciele bo nie wiem cz bym zapanował nad sobą ;)) od i to prosty przepis na roznosicielki chorób wenerycznych ;d. Serio to mówisz takiej d***e że jak zdradzi t zayebiesz , tak tak to prawda żadne romansidła made in USA i ich durnowate filmy , kobieta musi czuć siłę w stosunku do niej samej i determinacje faceta jak dasz luzy to zaraz będziesz ciepłą kluchą kapciem zero totalne i nie ufaj temu całemu dobru i miłości kobiecej ;p to tylko ludzie z PSM. Ogarnij się lepiej kup sobie zimne piwko

Gość gość
baby to koorfy, po prostu od początku trzeba o tym wiedzieć, wtedy nie ma niespodzianek