Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammyykkkk

rozstanie czy ona teraz mąci mi w glowie?? pomocyyy??

Polecane posty

Gość kammyykkkk

Witam. rozstalem sie z dziewczyna po 3,5 roku razem, teraz ona jest za granica, rozstalismy sie z powodu mojej chorej zazdrosci, ale ona jak ją pytam to twierdzi ze dalej mnie kocha, mowi mi ze nie wie co bedzie jak wroci ale narazie chce byc sama, to samo mowila swojej kolezance ze chce odpoczc i nie wie co bedzie jak wroci, teraz ona mi pisze ze chce utrzymywc kontakt, napisala mi ze dostala okres bo bala sie ze jest w ciazy, napisalem ze bym jej pomasowal brzuch jak ją boli to napisala zebym tak do niej nie pisal bo ją doluje, wczoraj mi pisze jakby z pretensja ze nie rozumie ze twierdze ze ją kocham a nie odezwe sie do niej piwerwszy, powiedzialem ze nie chce byc jej przyjacielem , oburzyla sie i powiedziala ze wiecej juz nie napisze

Gość marlboro, ale nie pale
co rozumiesz przez chora zazdrosc? dawala ku temu powody? Osobiscie to dalbym sobie spokoj.

Gość kammyykkkk
nie dawala ale ja jestem zazdrosny po prostu czesto pytalem o innych podejrzewalem ze kreci z innym ale to nie prawda bo jest wierna

tzn przyjmujesz jako dogmat ze jet wierna? jak dlugo przebywa zagranica? bez ciebie tam pracuje?

Gość kammyykkkk
beze mnie, ufam jej ale wkurzalo mnie gdy jakis koles sie krecil kolo niej, posadzilem ja tez raz o zdrade ale powiedziala ze jak moge tak wogole myslec i obrazila sie zabolalo ją to

wiesz co kobiety to dobre aktorki, podejrzewam ze jesli tam nanstale pracuje to moze szukac kogos poprostu do zycia na codzien tam. Nie wazne czy chlop czy mezczyzna.

Gość kammyykkkk
nie sadze, nie wiem czemu mi tak mąci w glowie co ona czuje?

Gość kammyykkkk
wraca za 3 mies i nie wie co bedzie

tzn mialo byc ze i mezczyna szukalby sobie partnerki na odleglosc. Raczej dalbym sobie spokoj-co to za zycie na odleglosc? znajdz sobie kogos tu.

Gość kammyykkkk
dziewczyny a wy co myslicie??

Gość kammyykkkk
pomozcie prosze

mimo wszystko jeszcze raz ja -masz 3 miesiace wolnosci technicznie. Bo chyba sie przez internet ni bedziecie schodzic. Ona tam pewnie juz szuka albo ma kogos. -za 3 miesiace mozecie byc na innym etapie zycia. -wydaje mi sie ze widzi ze ci zalezy na niej i jestes takim kolem ratunkowym, ona teraz ma wolna reke- moze sie spotykac z innym, w zasadzie wczesniej tez mogla, ale tego juz nie sprawdzisz pewnie nigdy - znajdz sobie inna na miejscu. 3 miechy to kawal czasu

Gość naemi
Witam, skoro pisze Tobie ze kocha to tak jest:) Dlaczego sie rozstaliscie? w jakiej intencji napisales ze jej brzuszek chcesz pomasowac?Czy y nadal ja kochasz?

Gość naemi
zadajac pytanie dlaczego sie rozstaliscie mialam na mysli z czyjej inicjatywy?

Gość tgtgg
jak ją kochasz to poczekaj, a nie mogłeś wcześniej do niej pojechać na spontanie byś wiedział czy się z kimś nie urządziła

Gość kamykkkk
Ona ze mna zerwala, nie wiem co mam myslec pozmozcie, namawiam ja zeby mi powiedziala ze mnie juz nie kocha ze nic nie czuje itp to nie chce sklamac bo tak nie jest