Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 23
tak czy inaczej - zawsze mozna zrobic test DNA

Myślę, że w ogóle wtedy nie zaciążyła. "Zegar" jej cyka, więc próbuje frajera złapać. Ona ma 31 lat i masę długów, a ten debil łyka pierdoły, że ona musi sprzedać mieszkanie, żeby je spłacić i jeszcze się cieszy, że będą mieć dziecko...

Gość Zuzanna Amelia & 23
Masz jakikolwiek wplyw na to co ten Twoj brat zrobi ?

Hm, no w ciągu pół roku zdaje się najlepiej od poronienia zajść. Ale no 2 tyg różnicy... Ale co poradzisz? Na własną rękę test DNA będziesz mógł zrobić tylko za pare tys. O ile urodzi a nie poroni znowu

Oczywiście, że nie. Jak go wypytuję o szczegóły tych wszystkich długów i sytuacji, w której jest jego narzeczona, to za każdym razem mówi, że "musi dokładnie zapytać".... Żenić się chce krety, a nie ma pojęcia, kim jest jego narzeczona.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Punkt dla dziewczyny. Jak jest ladna to mozesz sie nie wysilac chyba ze bedziesz sam robic za pogotowie seksualne swojego brata.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Lomu ty łysy geju

BW - co ci to obchodzi kiedy Moorland straciła dziewictwo ? nazywasz ich szmatami bo przebili błonę przed 14-16-tką ? ja pitolę koleś.. Lomu - jak zarabiasz z bratem kokosy to czemu ma go nie stać na utrzymanie dziecka i chajtac sie ?

Gość reserved ty jesteś jakiś
przymuł "ich, przebili" nie znasz żeńskich końcówek czasowników i przymiotników? Dziewczyny byli u fryzjera co za przymuł