Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

vel. leśny, vel. sadownik, vel bezimienne wzgórze i pewnie vel masa innych nicków :)

Lomu-Nie, ale każdy mi ten nick BSA przypisuje. Skoro moorland tak lubi, to nie będę się z idotką wykłócał że to nie ja.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Wiecie co. Naprawde poprawia mi sie humor jak Was czytam. Chociaz sie okropnie klocicie.

Poza tym, Amelia pisała o stylu, a nie o wyglądzie... BSA, Ty chyba masz problemy ze zrozumieniem.

a ten znowu z tą prywatną korespondencją... kiedyś tak samo próbował wmówić innym, że ja z nim rozmawiałam prywatnie - "ino" nie mam gadu gadu, kafeteria nie ma funkcji wysyłania prywatnych wiadomości, a mnie o e-maila potem sam prosił... Zuza - to jest kłótnia jednostronna. My tu się śmiejemy :)

Moorland-Cóż, skoro twierdzisz zażarcie że nie pisałem prywatnie z krwawą, to po raz kolejny nie chce mi ci się tego na siłę udowadniać. Tak jak z tymi nickami, wierz że każdy nick to ja, tak samo że nigdy prywatnie nie pisałem z Wilczycą.

może jak nauczysz się zapamiętywać co z którego nicka pisałeś to będziesz bardziej wiarygodny :)

Ależ Moor, ja się przyznaję, wymieniliśmy kilka maili. Tylko ostatnio gdy się "zirytował" (znaczy byłam suką, szmatą co wieczorami daje jakiemuś fagasowi) bo poradziłam dziewuszce co szukałą znajomości by zapoznała się z jego postami (BSA twierdził, że go oczerniłam tym samym...niezłe) zaczął wmawiać, ze mu fotografie wysłałam i w ogóle zwierzyłam się z masy osobistych rzeczy. A no i tym ostrzeżeniem ujawniłam naszą korespondencje wedle jego logiki.

moorlAND-Śmiejesz się sama z siebie?:O Bo jak na razie to ty się skompromitowałaś w tym temacie, nie widzisz tego? :O

Ale mnie ciekawi coś...skoro upierasz się, ze masz tylko nick BW...to czemu reagujesz na każdy post skierowany do bsa, leśnego, zwiada itp?

Moorland - ten filmik, to z jakiegoś GayFihting? Nie wiedziałem, że są takie zawody :P A Ty Wilczyco siedź cicho nic nie insynuuj :classic_cool:

Idę spać, poczytaj sobie jeszcze raz swoją kompromitację tym "zaprzeczaniem", cześć bo widzę że cię irytacja bierze

nie BSA, nie widzę: zrobiłeś z siebie idiotę wypowiadając się o walczeniu o kobietę na pięści, zrobiłeś z siebie idiotę próbując udowodnić mi, że kiedykolwiek napisałam słowo o tym kiedy straciłam dziewictwo i jakoś nikt poza tobą nie odebrał tak tego jednego, wyrwanego z kontekstu postu. :) A ja cię tylko podkręcam i się szczerzę do monitora :D

Jeszcze nic, ja tylko uprzedzam fakty ;)

BSA - Ja i irytacja? Czemu? Przecież ja niczemu nie zaprzeczałam, wręcz spróbowałam ci wyjaśnić coś, czego twój zajęczy mózg nie pojął - bez rezultatu :) Tobie się serio wydaje, że kogoś interesuje Twoje zdanie i nie robisz za forumowego clowna? Lomu - nie, to wrestling :D

Krwawa Wilczyca-Bo skoro z kimś piszę, a ktoś pisze do mnie BSA, to najpierw myślałem że myli to z BW. Inteligentny człowiek od razu się skapuje że odpowiedź jest do mnie, mimo że inny nick. Ale nie myśl nad tym , bo niestety inteligencji wyuczyć się nie da i ty zawsze będziesz zadawać takie głupie pytania, jak "skąd wiesz że trawa jest zielona"

BSA - i oczywiście WSZYSTKO pamiętasz bo przeczytałeś WSZYSTKIE posty BSA i jego rozmowy sprzed paru miesięcy, takie hobby co? :D

Aaaa, faktycznie np. i zwiad i leśny układają się w takie same literki jak BSA, Ty popatrz nie zauważyłam. Dobrze, że jesteś taki mądry i to spostrzegłeś. Lomu, znasz mnei ja miła i spokojna:)

Mam pytanie - skoro tu dwie baby siedzą... Czy to możliwe, żeby dwa tygodnie po poronieniu, kobieta zaszła w ciążę? Bo mój brat - kretyn, chyba zadurzył się w niezłej manipulatorce.

A co moja macica zastępuje studia medyczne?:P Ale jak...roni i 2 tyg ot tak sobie robi test? Generalnie dla mnie brzmi mało prawdopodobnie, ale był przypadek, że babka zaszła w drugą ciążę podczas ciąży...ze 2 miesiące różnicy było między dziećmi, nie pamiętam dokładnie czy ona macice ok miała wszystko:P

Gość Zuzanna Amelia & 23
Lomu - ja nie slyszalam o takim przypadku.

Chuj wie jak to jest. dwa miesiące temu mój brat chodził przybity, bo jego narzeczona poroniła, a dziś szczęśliwy oznajmił, że ona jest w szóstym tygodniu ciąży... Jest jeszcze kilka rzeczy sugerujących, że dziewczyna znalazła frajera, ale ta ciążą mnie dobiła :D

Gość Zuzanna Amelia & 23
Lomu - a moze po prostu wcale nie poronila?