Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

Moorland-Policzmy, 8 godzin pracy, plus dojazdy. Studia, spanie jakieś 8-9 godzin, prace domowe typu kąpanie się, gotowanie sprzątanie jakieś 1,5 godziny, ubikacja itp jakieś 0,5 godziny. Zobacz jak mało czasu ci zostaje a ty i tak wolisz spędzać ten czas w necie. I nie atakuję się, bo ja w przeciwieństwie do ciebie to cię lubię i to bardzo, pokazuje ci tylko jak nam bajki wciskasz.

Nie znasz angielskiego systemu :) Ja teraz nie mam zajęć - rok jako taki mi się skończył, a oboje pracujemy na pół etatu - ja jestem w domu koło 3-4, on koło 5-6 i większość rzeczy "do zrobienia" jest już dawno zrobiona. Czyli - z zasady siedzę na necie w międzyczasie sprzątania, kiedy jestem sama w domu, a potem wieczorkiem :)

People- Zależy gdzie i kiedy, czasem mocno a czasem wcale. Zuziu-Moorland to najpięknięjsza dziewczyna w Anglii :)

Moorland mieszkasz razem z facetem czy na razie sama nocujesz ?

Moorland-Jak idzie sprzątać o siedzieć na necie? ]Rozumiem że pranie się robi, albo obiad tak gotuje, ale sprzątać i siedzieć na necie?

Gość ajdhaskf
Jeśli jest polką to nie jest najpiękniejsza a raczej przeciętna.

BSA - a tobie się wydaje, że codziennie mam nie wiadomo jaki syf do ogarnięcia? Ile mi to zajmie? 15 minut żeby ogarnąć bałagan z rana (i to mój bałagan w większości).

BSA - weź podejdź do futrynki i pierdolnij swoim pustym łbem o kant. Skąd ty w ogóle masz takie dane kiedy ja zaczęłam z facetem sypiać? (Nie, nie zgadłeś...znowu).

Moorland-Aha, i całymi dniami siedzicie w domu. Fajne życie, jak starzy emeryci. To ja jestem sam, a dziennie gdzieś jadę się przejechać. Wiesz ile zakochanych spotkałem? Chodzą nad wodę, na spacery i godzinami spędzają z sobą czas, a nie siedzą w domu jak starzy emeryci.

a kto Ci powiedział, że siedzimy całymi dnami w domu? Fakt, nie mamy lasu, żeby do niego chodzić na spacery, ale często wychodzimy - np. idę po niego do pracy i godzinę-dwie siedzimy w parku, to samo wieczorami. To tylko tobie się wydaje, że nie ma życia między wpisami na tym forum.

Moorland-Pisałaś o tym na forum. To kiedy poznałaś faceta? Pisałaś że w wieku 14 lat, ale to była przyjaźń a związek był później, a seks z nim miałaś swój pierwszy raz w wieku 17 czy 16 lat. Z tym że pisałaś że miałaś prawie 17 la czy jakoś tak.Jak się mylę, to skorektuj.

Gość BW! zapytaj Moorland
jak często uprawiają sex

Gość Zuzanna Amelia & 23
Moor - gdzie w Anglii mieszkasz - jesli to nie jest tajemnica ?

BSA - tak, poznałam go jak miałam 14 lat (urocze, wiem). To, że zaczęłam z nim seks uprawiać w tak młodym wieku wymyśliłeś TY bo wyczytałeś, że od 16 roku życia brałam tabletki antykoncepcyjne, a że jesteś pieprzonym ignorantem od razu uznałeś, że musiałam zacząć wtedy współżycie :)

Krwawa Wilczyca-Powiedziała dziewica.....A raczej ta, która się tylko uważa za dziewicę.

BSA, to ciekawe, rozwiń swą myśl. Moor, nie wmawiaj nikomu, ze tabletki antykoncepcyjne służą czemuś innemu prócz antykoncepcji. BSA i offerma przecież się znają.

BW! zapytaj Moorland-Bardzo rzadko uprawiają seks. Jak ma naprzyklad okres a ma bolesny okresy to nawet loda mu nie zrobi ani ręką, olewa go i tyle. Ale całe szczęście że on ma małe potrzeby w tym zakresie.

BSA - jesteś żałosny :) Żałosne jest to, że kolekcjonujesz dane na mój temat, żałosne jest to, że próbujesz wmawiać innym, że wiesz jaki jest mój facet i żałosne jest to, że robisz to tylko dlatego, że przy nim jesteś jedno, wielkie ZERO (przy 2letnim synku naszego sąsiada z resztą też).

Krwawa Wilczyca-Nie ważne. Mam swoje podejrzenia z kilku faktów. Ale nie chce mi się o tym pisać, bo i tak byś zaprzeczyła, więc sobie daruję. Ale poskładałem trochę faktów i dziwne to wszystko jest z tobą.

Moorland-Przepraszam bardzo, ale sama o tym pisałaś. Już ci mówiłem że mam pamięć jak Stalin. Nie mam jak ty, że musze jakieś notatki robić, przepisywać i zakuwać. Poczytam i pamiętam, nie doceniasz prawicowców. Po za tym chciałem być miły, wyciągnąłem pierwszy do ciebie rękę a ty zaczełaś mnie obrażać, więc nie jestem gorszy niż ty.

BSA, skąd wiesz, że nie jestem facetem? Może Krwawa to mój projekt? Może nie mam 19lat? To tylko internet, przywiązujesz do niego zbyt dużą wagę. Widać to w Twojej obsesji na temat Moorland.

Krwawa Wilczyca -A skąd wiesz że cię nie sprawdziłem? Nie doceniasz prawicowców.

No niesamowite, pisać o jednej z najczęstszych kobiecych dolegliwości na forum dla kobiet :) Szkoda, że nie zapamiętałeś, że właśnie dlatego zaczęłam brać hormony w młodym wieku - ale Twoja pamięć jest przecież zajebiście wybiórcza. I nie zależy mi na Twoim byciu miłym, uważam, że jesteś upośledzonym psychicznie i emocjonalnie, niewykształconym kretynem mającym ogromne kompleksy i problemy z agresją. Poza tym jaki miły jesteś wychodzi jak Ci nerwy puszczają i zaczynasz wymyślać bajki na temat mojego partnera :)

BSA - ZAPEWNIAM cię, że nigdy, nikogo nie sprawdziłeś. ;)

Krwawa - ja tylko delikatnie zaznaczam, że BSA marnuje swój potencjał na zapamiętywanie informacji z forum które niekoniecznie muszą być nawet prawdziwie. I się tym podnieca jak 14latek Jenną Jenson.