Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 22
Rokkk - a Ty teraz mieszkasz w Krakowie ?

Nie Zuzia, zatrzymałam się u brata we Wrocławiu. Cream, no jasne, że nie zapomniałam.. Ale przecież nie będę cały dzień siedzieć u kolegi, które je zabrał, nie pójdę tam też o 23.00 ;). Loos, w sumie racja ;). Chciałbyś jutro gdzieś pójść?

Zuzia, a tak właściwie, to dlaczego miałabym mieszkać teraz w Krakowie?

Gość Zuzanna Amelia & 22
Rokkk - Tak mi się wydawało , jednak sie pomyliłam , a Twoim mężem naprawde jest ten ksiadz ?

Tak Zuzia, ale z prawnego punktu widzenia, nie jest już księdzem.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Rokkk - domyslam sie , ze nie jest , a czy dalej jest wierzacy czy odsunął sie od boga ?

Zuzia, to skomplikowane :O. I dosyć osobiste. Cream, mam wrażenie, że Loos się mnie boi :P. A może to ja powinnam się bać jego? ;)

Gość Zuzanna Amelia & 22
L - Zaproś Rokkk na spacer , niedługo wyjezdza i przez najblizszy czas nie będzie już takiej możliwości

No pewnie że się boję. Jak Ty księdza poderwałaś, to to jest niebezpieczna sprawa.

Będziesz jutro rano/ w południe na kafe? Albo na mailu? To jutro ustalimy. Bo ja sie już zbieram.

Nie mam już starego maila, na kafe pewnie będę, jakby coś, to się zgadamy ;). Ja też już powoli idę spać :). Dobranoc wszystkim :).

Ech looster , zazdroszczę ci, też bym z taką rokkk poszedł na spacer. Zrobił bym sobie z nią fotę, kumpli szlak by trafił jak by widzieli z jakimi dziewczynami przebywam.

i ty się dziwisz, że sam jesteś? Jak ledwo wstaniesz i na neta lecisz? :D

moorland-A to mam dzień zacząć od poderwania laski? Zresztą to bezsensu, skoro ty byś mnie nie chciała, to chyba żadna by mnie nie chciała. people-Niestety tak, dziewczyny odrzucają takich facetów z góry. Moorland jest tego przykładem. Ale cóż, trzeba się pogodzić z życiem. Zresztą życie kawalerskie jest lepsze.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Czesc Rokkkk . Jak Cie dawno nie bylo. Jak jeszcze jestes to sie odezwij.

nie, ale jak ktoś jest tak uzależniony od neta, że tylko się obudzi i leci na kafeterie (o 6 rano...) to jak ma mieć jakieś życie socjalne. Poza tym moim gustem się nie sugeruj.

Moorland-No bo z reguły zaśpię a dziś nie, wiec sobie kawę robiłem i neta odpaliłem. Ale fakt że jestem uzależniony, zauważ jednak że to dla mnie najwygodniejsza forma komunikacji. Gdybyś z takich jak ja sie nie śmiała, to pewnie bym nie był uzależniony, więc podziękuj sobie. Ty masz faceta, a i tak wolisz neta od niego. Więc ja przynajmniej jestem sam i nie udaje, jaki to jestem szczęśliwie zakochany i całymi dniami siedzieć na kafe. pewnie z tego szczęścia.

Gość Zuzanna Amelia & 23
Czy Wy sie lubicie tak klocic ?

Tobie się wydaje, że jak z kimś jesteś to spędzasz z tą osobą każdą sekundę i ta godzina/dwie kiedy zajmujesz się czymś innym niż partner robi różnicę? I nie śmieję się z ludzi którzy się jąkają, śmieję się z ciebie :)

Zusiu, moorland zawsze zaczyna, ja staram się być do niej miły a ona na mnie ciągle jedzie, to penie z powodu braku seksu a co za tym idzie to jest sfrustrowana i wściekła na wszystkich.

Zuza - jasne, przynajmniej ja :D Lubię mu dosrywać - czasem nawet czytam na głoś jego wypowiedzi (o ile jestem w stanie - przeczytane brzmią jeszcze zabawniej, a parskanie śmiechem utrudnia mowę).

BSA- taaa...bardzo byłeś wczoraj miły z twoimi odzywkami ;) I nie bój się, mnie niczego nie brakuje - mam faceta, a nie niedołężną, nazistowską cipkę ;) ]:->

Gość Zuzanna Amelia & 23
A teraz jedno i drugie powie stronie przeciwnej jakis komplement. Powazny komplement. Bo jak nie to Was oboje postawie do kata i bedziecie do polnocy kleczec na grochu.