Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BW!

Oglądając swoje foty, to stwierdzam że aż tak brzydki nie jestem.

Polecane posty

Ja trochę oglądam. Chociaż coś próbujecie? Ciężko coś zmienić, jeśli nie podejmujecie prób zmiany.

Hehe no zaraz się wzruszę :D Cream ma rację, trzeba też patrzeć realnie. W pewnych kwestiach cięzko o niczym nie poparty optymizm. BSA - akurat praca to jedyna sfera w której jako tako mi sie powodzi. Cała reszta podupada. 🖐️

Ja czasem widzę efekty pracy. Np. w jednym totolotku kiedyś porozmawiałem ze sprzedawczynią trochę i od tego czasu mnie inaczej traktuje. Ciągle lekki uśmiech jej się pojawia jak przychodzę. Zwykle to się kończyło na jednym, dwóch zdaniach góra. A z nią trochę dłużej porozmawiałem.

byc moze ale jakby jakas panna jakims gestem zacheciła do działania i była by w twoim typie to mozna by zaryzykowac

Często potrafię powiedzieć jakiś żart itp., ale nie przechodzi to w normalną rozmowę. Muszę więcej trenować i zagadywać do ludzi.

No własnie teraz to już cięzko by było. Kiedyś owszem, gdybym miał te 18 lat i obecną wiedzę. Ale teraz to nawet jeżeli spodobam się dziewczynie to pozostaje cała masa przeszkód w postaci starego prawictwa, nieobycia z kobietami, nietowarzyskosci itp. itd. Prawdopodobienstwo, że przełknęłaby te wszystkie wady jest znikome, skoro ma lepszych wokół. 🖐️

Jakbyś miał 18 lat to też byś się musiał przełamywać, tak samo jak teraz.

No owszem ale dziewczyna nie patrzyłaby krzywo na fakt, że jestem prawiczkiem. Podobnie nieobycie z kobietami, w tym wieku to się zdarza. Natomaist w moim obecnym to już jest niewielki procent mężczyzn.

Gość Wiara masz ponad 180cm?
.

Niewydaje mi się. Dziewczyna patrzy czy potrafisz ją oczarować, a raczej to czuje. Nieważne czy masz 18, czy 28. Ona Cie spotyka w tramwaju i Cie widzi. Nie wie kim jesteś, jakie masz doświadczenia. Może się niedomyślać, że jesteś prawikiem itd. Takie fakty nie są ważne, tylko ważne żeby ją zaurocznyć. I jakbyś miał 18 lat i nie potrafił jej zauroczyć, to by było to samo.

No tak tylko sądzisz, że zauroczenie spowoduje, że pozostałe wady jej nie zniechęcą? Pomijam już fakt, że maks na co mnie stac to spojrzenie na dziewczynę na pare sekund. Najlepiej gdy oboje jestesmy w ruchu, bo np. w autobusie staram się nie patrzeć, bo wiem, że kontakt mógłby trwac dłuzej i spusciłbym wzrok. 🖐️ Jakiś czas temu spotkałem w metrze tę dziewczynę co sprzątała w poprzedniej pracy i mogło byc cos na rzeczy. Przynajmniej tak mi się wydawało że to ona ale jak mnie zobaczyła to zwiała do następnego wagonu w metrze. 🖐️

Gość łąki pola lasy
"Przynajmniej tak mi się wydawało że to ona ale jak mnie zobaczyła to zwiała do następnego wagonu w metrze." może dałeś jej do zrozumienia, że jest gorsza? pewnie w realu jesteś gburem i to cały sekret

Nikomu nie daje do zrozumienia, że jest gorszy. A czy mogą tak odbierać? Pewnie mogą, choć ja osobiście uważam, ze trzeba naprawdę nie znać się na ludziach by nie odróznic niesmiałosci od bycia gburem. 🖐️ Dla niej akurat niemiły nie byłem. 🖐️

No! Chociaż z Łotwą wygraliśmy ten towarzyski :).

No wiem, ale zawsze jakaś tam satysfakcja jest ;). Co tak wszyscy nagle ucichli?

No tak, z pewnością ;). U mnie dzisiaj królowały makarony i pomidory pod wszelką postacią. Kurczę, pogadajmy o czymś :). Jestem tu jeszcze tylko przez 2 dni..

Dobrze że wygrali, ale nie zachwycili. I tak się na Euro wszystko okaże.

Gość Zuzanna Amelia & 22
Rokkk - za dwa dni odłączą Ci neta ?

O! I Zuzia się znalazła :). Pośrednio tak. Po prostu znowu wyjeżdżam, wracam do czekającego męża, cholera wie, co On tam wyprawia, jak mnie nie ma ;).

Yyy.. No nie wiem ;). Kurczę, nudno tutaj tak w tym Wrocławiu, nic zrobić nie można, samej to głupio gdziekolwiek wyjść.. Pozostaje tylko siedzenie przed komputerem..

Zaprosiłbym Cie na spacer, ale jestem seksualnie niebezpieczny, a Ty masz męża.