Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyuiopasdfghjkl

dla faceta przed 30-ką do seksu najlepsze są...

Polecane posty

heh, to nie reguła. ja najlepszy seks miewałem z dziewczyną w moim wieku (ja rocznik '83), moja kilkuletnią partnerką. ostro, wulgarnie, perwersyjnie bywało. a co do młodych licealistek to sorry winetou, ale miałem jedna i było tak fatalnie że szkoda gadać. w głowie pustka a w łóżku wystraszona, mimo że sama nakręcała czegoż to ona nie będzie ze mną robić. więc wole kobiety z okolic mojego rocznika, tudzież starsze od siebie, ale to tez nie jest tak że ta starsza to każda tzw. "gorąca trzydziecha" czy "gorąca czterdziecha".

Gość nie no......................
Johnnie Walker widocznie słaby z ciebie as ars amandi skoro ta młódka byla taka wystraszona jak piszesz :-)

Gość ods
nie no...................... Johnnie Walker widocznie słaby z ciebie as ars amandi skoro ta młódka byla taka wystraszona jak piszesz z ciebie jest za to ruchacz pospolity, z malym przyrodzeniem że tylko czują go dziewczynki a kobiety mogą jedynie wysmiać :D:D

nie no...................... --> o moją sztuke ars amandi to możesz być spokojny. poprostu wtedy trafiłem na przypadek, który więcej gada niż robi, a takowych jest sporo. ty zaś za to jestes słaby w ogóle! bo zdradzasz swoją partnerkę i jeszcze to gloryfikujesz. dupek po prostu i tyle 🖐️

Gość milosza22
ja mam 17 i poszlam do lozka z kolega, chociaz wiedzialam ze bzyka sie z nik kazda dziewczyna, nie przeszkadzalo mi to. kolega powiedzial ze jestem najlepsza 17 z jaka sie bzykal i ze przydaja mu sie chetne dla urozmaicenia.. chodzi o jego dziewczyne

Gość milosza22
a ten facet ma 27 lat

Gość mgr Ola
wzruszające,tylko się nie zakochaj(w sobie):)

Gość Antonio de
a z jaką najstarszą się bzykaliście...?