Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MagdalenaP

Instytut zdrowia i urody Feniks ul.Giełdowa 4a Warszawa

Polecane posty

Gość MagdalenaP

Uwielbiam ten salon.Magiczne fiolety ,cudowna obsługa. Miałam robiony masaz twarzy i zabieg ujędrniający I-lipo. Panie przemiłe,taktowne.No bajka. żeby tak było wszędzie:)

Oj to prawda. Ja jestem stałą klientką. Można zdecydowanie polecić. Piękny wystrój . Bardzo profesjonalne zabiegi.

Gość Lenusiaaa
Bardzo polecam ten salon a właściwie SPA Feniks-jest u nich tak duży wybór zabiegów i usług,że faktycznie jak w najlepszych hotelach :) Robiłam sobie masaż całego ciała i zdecydowanie mogę polecić-ponadto w prezencie dla koleżanki wykupiłam pakiet :wizytę u kosmetyczki ,oczyszczanie twarzy wraz z poradami itd... Wyszła wniebowzięta-bardzo polecała P.Anię.Jak po relaks i zadowolenie z zabiegówto tylko na Giełdową.

Gość malwinkaWwa
to prawda. Znam ten salon i regularnie chodzę na oczyszczanie twarzy. Manicure i pedicure też tylko u nich. Zawsze wesoła i miła atmosfera. Do kazdej klientki podchodzą indywidualnie. Ja sie tam czuje jak alicja w krainie czarów i polecam wszystkim. Szkoda tylko,że nie mają zabiegów spa dla dzieci-to ostatnio modne na zachodzie-sama bym zabierała ze soba moją 12 letnią córkę

Gość ależ reklamoooo
Nie wiem czemu komuś chce się pisac opinie jeśli czegoś nie zna.?? Ja jestem również stałą klientką tego salonu i polecam.Cudowne miejsce. Jacy Ci użytkownicy kafeterii ? skoro tu na forum w co drugim wątku jakieś obraźliwe teksty??

Gość Elizkaaaaaa
Bardzompolecam . Dostałam od rodziny pakiet-zabieg na twarz. Właśnie go wykorzystałam. Cudownie było. Wspaniała obsługa. Wnętrze faktycznie zachwyca. Muzyczka,kolory,swiece stroje-wszystko dopieszczone.Każdy szczegół zachwyca. Polecam.

Gość Jolarakola
Ja skorzystałam z pakietu Piękna mama przedszkolaka,gdyż faktycznie potrzebny jest relaks jak się ma małe dzieci trzeba czasami uciec gdzieś w mysią dziurkę i właśnie spokój i nowe siły odzyskałam podczas zabiegu w Feniks Spa . Doskonale opracowany pakiet regeneracyjny. Zapach,muzyka atmosfera salonu. Cichutko i intymnie. Mój czas na relaks. Polecam.

Gość Wakacyjna Ja
Bardzo polecam ,wspaniałe dziewczyny tam pracują,cudowny klimat-wiadomo,ze zawsze tworzą go ludzie-więc w Feniks znajdziecie wspaniałe przyjęcie-doskonałą atmosferę wsród personelu-co przekłada się na ich stosunek do klientek. Dobry humor ,uśmiech to połowa sukcesu w kosmetyce moim zdaniem. uwielbiam u nich seanse regeneracyjno relaksujące na twarz,masaż pleców-profesjonalny nawet przy chorych kręgosłupach. Klimat rozluźnienia i poczucie spokoju,że jest się w profesjonalnych łapkach pozwalają zapomnieć o zgiełku,pracy,dzieciach itd... Chwila dla siebie! tak trzymac!:))

Gość zmeczone oczy
Miałam odwieczny problem z opuchlizną pod oczami,mam bardzo wrażliwą skóre i żadne kosmetyki znanych firm mi nie pomagały,stosowałam różne specyfiki a po ciężkim długim dniu w pracy przy komputerze zawsze efekt taki sam-worki pod oczami ,łzawienie-od tego zaczęły mi sie robić drobniutkie zmarszczki i pieczenie . Znalazłam sposób na to dopiero po udaniu się do profesjonalistów. W salonie Feniks ,zaproponowano mi zabieg 'Piękne spojrzenie" rewelacyjna maska plus chyba retinol ,delikatny masaż i tak regularnie. Korzystam wobec tego kiedy tylko mogę raz na tyudzień czy co drugi co pozwala mi utrzymać świetny wygląd. Polecam więc usługi tego salonu,przemiła obsługa,piękne wnętrza.

Gość właśnie-!
dzięki za ten komentarz-akurat wpadł mi w oko na stronie głównej jak zrządzenie losu:)) siedze wpracy i lamentuję co tu zrobić ,wstałam dziś z takimi spóchniętymi oczami! co prawda były powody -weekend:)) ale ten problem mi się powtarza regularnie-więc chętnie wypróbuję zabiegi w salonie-bo juz metody domowe"torebki herbaty,świetlik,mrożony okład...,przestały pomagać. Moze dlatego,że jestem coraz starsza:) Napiszę opinię jak tylko wróce z salonu.

Gość właśnie.!
Byłam w salonie w sobotę.Jestem faktycznie pod wrazeniem. Cudowne miejsce. Polecono mi maski kojące na okolice oczu okazało się,że mój problem jest bardziej złożony więc muszę się udać jeszcze do okulisty ale jeśli chodzi o okolicę oczu to zostałam dokładnie przeszkolona jak mam sama dbac o skórę-aby nie dorobić się zmarszcxzek w młodym wieku:) Zostałam obsłużona tak miło i fachowo,że czułam się jak w najlepszej klinice. Bardzo polecam-juz jestem zapisana na kolejne wizyty. Nie tylko na twarz-okazuje się,ze mają duzy wybór innych zabiegów w przyzwoitych cenach. Umówiłam się na epiację masa cukrową:)) Jest też jakiś nowy laser e-Matrix -skorzystałam z darmowej konsultacji i wniosek jest tylko jeden-MUSZĘ sobie zrobić ten zabieg:)

Gość manicurejaponski
Robiłam epilacje masą cukrową.świetny efekt. Miałam okazję też przetestowac już manicure japoński i zdecydowanie godne polecenia.

Gość ewabem
Ja również uwielbiam to miejsce. Sokojne.Zrównowazony personel.Nie czuje się tempa jak w innych salonach nastawionych na jak najwiekszy zysk . Tu nie znajdziesz bylejakości-tu wszystko robią perfekcyjnie i tak trzymać. Nawet kawkę mają najwyższej jakości. Bardzo sobie cenię intymność przebieralni-jednorazowe stroje do zabiegów dla klientek. To jest to:)

Gość lottomanka
POLECAM. Z polecenia koleżanki poszłam do tego salonu i jestem zachwycona. W dostepnej cenie mam wszystko czego oczekiwałam. Wyszłam "dopieszczona" i cudownie zadbana.

Gość mamashreka
Ja też serdecznie polecam. Korzystam z ich usług od października. Wspaniałe dziewczyny, swietnie doradzają i są dobrze wyszkolone. Bardzo też doceniam to że dokładnie tłumaczą przebieg i dzialanie każdego zabiegu i instruują o przeciwskazaniach. Pani Małgosia potrafiła zadzwonić do mnie żeby podać nazwę super serum Eveline o którym pomyślała że mi pomoże :) Kiedy zaczynałam robić zabiegi laserowe dostałam na maila od Pani Izy z instrukcją postępowania i pielęgnacji. To mogą być drobiazgi ale ja się po prostu czuję u nich dobrze zaopiekowaną klientką. Zaznaczam, że bywam tam dosyć regularnie ale nie korzystam z najdroższych zabiegów. Pokrótce opiszę z czego i u kogo korzystałam: - Pani Małgosia: laser, depilacja woskiem i Exilis pod oczy, jest też absolutnie genialna jeśli chodzi o masaże i nie mówię tu o jakimś masażu relaksacyjnym ale takim który przynosi ulgę w bólu. - Pani Iza - laser, zabiegi na twarz, depilacja Lyconem - Pani Kasia - manicurzystka i podolog pomaga pozbyć się wrastających paznokci. Szczerze mówiąc dopóki nie trafiłam do Feniksa nie byłam jakąś szczególną fanką zabiegów kosmetycznych. bywałam w różnych miejscach ale nigdzie nie czułam się do końca komfortowo. Szkoda mi było też czasu na siebie. To dziewczyny zachęciły mnie do większego dbania o siebie. I nie mówię tylko o bywaniu u nich ale o stałym pielęgnowaniu własnego ciała w warunkach domowych. Jestem im wdzięczna za dobre rady i widzę efekty :)