Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoy rower wybrać

Który rower lepszy dla 16 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość ktoy rower wybrać

http://allegro.pl/dzieciecy-rower-trojkolowy-hauck-i2352241675.html http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-quatro-daffi-super-cena-i2350623288.html Chodzi mi o rodzaj rowerka a to tylko przykłady nie konkretne aukcje. Który byście wybrały? Proszę o nie wklejanie innych bo mam do wyboru tylko te dwa. Znajomi chcą podarować po swoim dziecku i nie wiem na który się zdecydować.

Gość asdsdcvvdfffffffffffffffffffff
ten drugi solidniejszy,

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
a pisałaś autorko wczesn iej, że juz kupiłaś, zdecyduj się, hehe, ten puerwszy to totalna tandeta, a drugi nie ma zabezpieczenia wiec tez nie bardzo

Gość PUDELSik
Pierwszy okropny, nie wzięłabym nawet za darmo, drugi fajny ale czy będzie się nadawał to mi się nie wydaje.

Gość ktoy rower wybrać
Nie kupilam i tamto to nie mój temat. Ja chcialam taki kupić używkę ale sąsiadka mówi ze jej znajoma ma dwa wlaśnie takie po swoich dzieciach i mi jeden da dziś wieczorem mi podrzucą tylko mam dac znać który chce bo drugi da innej znajomej. Po co mam kase wydawac jak będę mialą za darmo a dziecko się pobawi to moze później nawet oddam.

Gość mama mama mama mama
ten pierwszy jest kiepski mialam podobny, drugi solidniej wygląda

Gość dgrhgtr
zdecydowanie ten pierwszy delux jest solidniejszy, ten drugi to badziewie sam plastik. Ja mam delux i jestem b.zadowolona jest naprawdę solidnie zrobiony

Gość ktoy rower wybrać
podniose temat moze ktos sie wypowie jeszcze bo mam nieduzo czasu

Zaden! Uwierzmi ze zaden sie nie sprawdzi bo strasznie ciezko nimi sie jezdzi najwazniejsze zeby mial pompowane kola i lepej doczepiane kolka niz trzykolowiec, chyba za pol roku chcesz kupic nastepny...

Gość njnkj
fajna mama ale autorka wyraźnie napisała że ma do wyboru tylko te dwa. Ja wybrałabym zdecydowanie pierwszy!

Gość ktoy rower wybrać
Tak później to mam taki fajny co ma 3 kółka ale łańcuch ma i pedałuje się latwo. To ma być takie na 3 miesiace żeby dziecko powozić po podwórku, po parku itd.

Przepraszam nie doczytalam, ja mialam podobny do drugiego i ten bardziej mi sie podoba:-)

Gość GOSPODAROWAKOBITAAA
1 bo ten 2 to badziewie

Gość TakaSobieMama:)
Naprawde dla niektorych tutaj ten 2-gi jest taki "super" ?????? Rany Boskie, kicz straszny :O :O Wyglada jak choinka na Boze Narodzenie :O Ten pierwszy wydaje sie ok i przynajmniej sie normalnie prezentuje !!!

Gość knnncnc
Ja mam ten pierwszy z podanych linków tyle że różowy i uważam że jest świetny. Nie mam wielkiego porównania ale ten właśnie z kraju sobie przwieźliśmy i podoba nam się że ma widelec (amortyzator) w przodzie, lekkie ale mocna piankowe koła, wygodne siedzisko i gumową wstawkę w ramie kierownicy (zabezpieczenie przed uderzeniem) dodatkowo bardzo wygodnie się prowadzi przy wolnym kole i zablokowanych pedałach . Na żwirze jedzie cichutko i płynnie bez jakiś podskoków czy szarpań. Pasy sie sprawdzają i jak na nasze dziecko (ma juz 15 miesięcy) jest idealne choć rowerek mamy od miesiąca. Oparcie jest miękkie i grube przez co wygodnie plecki się opierają . Prowadnik jest bardzo uchwytny i wygodnyh w trzymaniu i jest regulowany . Ogólnie rowerek jest bardzo udanym zakupem.

Gość Ja również mam ten pierwszy
i poza wymienionymi zaletami (które się apropos zgadzają ) dodam jeszcze że jest bardzo solidny . Ten rowerek (w ofercie jest milly mally oraz deluxe - mam ostatni) jest lepszy niż kettlet który dostalismy w prezencie od znajomej gdyż na tamtym synek sie najnormalniej wywrócił i zdarł kolano a jeździło się nim okropni po nierównym terenie natomiast to cudo z Pl (też kupiliśmy go przez allegro i przywieźlismy do Niemiec) jest niedośc że niepowtarzalny (nikt tu takiego nie ma z amortyzatorem) to jeszcze przewygodny i naprawdę dziewczyny choć stać nas na droższe to warto oceniac kiedy naprawde się ma na czym opierać (ma się lub miało ten rowerek) a nie tak tylko patrząc na zdjęcie ;) ...zresztą prezentuje sie super więc nie ma do czego się przyczepić. Druga opcja wydaje mi się straszna i przypomina mi polski odpust i te kolorowe zabawki .

Gość Ja również mam ten pierwszy
miało być kettler zamiast kettlet :)