Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab

Co to za film? Leciał wczoraj na polsacie.

Polecane posty

Koło 23, w programie jest napisane, że to "Śmiertelna cisza", pod spodem jest napisane, że to film o zbiegłych więźniach i głuchych dzieciach (nie czytałam dokładnie) :P na filmweb też jest ten sam opis, ale film był o czymś innym. Na początku pokazują jak ktoś robi lalkę, później tą lalkę w trumnie dostaje w przesyłce młode małżeństwo, żona zostaje zamordowana w tajemiczych okolicznościach i facet na policji mówi, że w jego stronach kukła oznacza zwiastun śmierci, była tam też jakaś chora kobieta, która mówi wierszyk coś tam o lalkach, żeby wystrzegac się Mary jakiejś tam, która ma 100 lalek i gdy ją się w śnie zobaczy to się umiera, później już zasnęłam. To na pewno nie ten tytuł, który jest w programie, zna ktoś może? :P Przepraszam za ten roztargniony opis. :P

Gość a1 b3
chyba na TVN, bo na polsacie to komedie leciały

Gość a1 b3
i nie ŚMIERTELNA tylko MARTWA CISZA :) nie oglądałam, ale na szybko znalazłam dla Ciebie :P http://www.filmweb.pl/film/Dead+Silence-2007-228865

O dzięki! Bo właśnie w programie była "śmiertelna cisza", a to puścili "Martwa cisza" i właśnie o ten film mi chodziło, dzięki! :) 🌼