Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jill Janus

Dziewczyny,ktore sie nie maluja jak dbacie o cere?

Polecane posty

Gość Jill Janus

Co uzywacie do mycia twarzy? Jakim sposobem myjecie twarz?

Gość Jill Janus
itp. Napiszcie wszystko.Chodzi o kremy itp. Wiecie co dziwne bo ja nie jem fast foodow,nie jem slodyczy,zdrowo sie odzywiam jem duzo warzyw i owocow a najwiecej cytryny daje do wody i pije zielona herbate 2 razy dziennie.A twarz marnie wyglada.....

Gość ona19901112
ja maluję się tylko od święta. a jak dbam o cerę ? używam odpowiedniego do mojej cery żelu do mycia twarzy i toniku. potem kremu na dzień i na noc. co dwa dni robię sobie maseczki i czasami parówkę.

Gość a ja kiedyś miałam...
tonik oczyszczający, peeling, krem ogórkowy, od czasu do czasu maseczka. I wszystko. Odżywiam się przeciętnie, tzn. są owoce i warzywa, ale i "śmieciowe żarcie", żadnych herbat i innych tym podobnych i cerę mam bardzo fajną. Może nie ideał, ale jestem zadowolona.

Gość reyazzzz
Ja teraz w okresie letnim, nakładam tylko krem nawilżający z filtrami i maluję delikatnie oczy...błyszczyk na usta i wystarczy. Twarz myję odpowiednim mleczkiem, potem żel i krem na dzień i na noc 30+, oczywiście nawilżający. Od czasu do czasu peeling i maseczka nawilżająca, rozświetlająca... Nic specjalnego. a wyglądam świeżo, naturalnie i promiennie.