Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfa centauri

coś o męskiej psychice - pytanie

Polecane posty

rozumiem, ja tez pekalem ze smiechu jednak, film ma w sobie wiele, wiele prawdy tak wlasnie nasze mozgi dzialaja, zupelnie inaczej kobiecy i meski

trochę pozucia humoru, szczery gizmo, ty nie masz poczucia humoru, albo piszesz banialuki albo silujesz sie na dowcip, tylko nie dokonca wiadomo gdzie jest puenta ale popracuj troche i beda z ciebie yyy ludzie? :-)

tak wlasnie nasze mozgi dzialaja, zupelnie inaczej kobiecy i meski jak siadziesz facetowi na kolanach i zdejmiesz bluzke to mezczyna przechodzi w tryb automatu, nie mysli tylko dziala. kobieta natomiast, uruchamia maszyne pytan i przypuszczen: czy ja mu sie podobam, czy nie pomysli ze za szybko, czy nie uzna ze jestem wyuzdana, moze ja sie wyglupilam, czy ja mam mu rozpiac spodnie czy sam to zrobi, a moze przestane niech sie troche pomeczy....itd itd itd naiwna nie chodzi o to zeby z tym walczyc bo staniesz sie babochlopem wystarczy jesli bedziesz zdawac sobie z tego sprawe. nauczysz sie podchodzic do kobiecych emocji z dystansem i bedziesz umiala je w pore pohamowac, jak ci sie to uda to bedziesz czesciej wybuchac smiechem. trust me :)

czizas no jak uda mi się osiągnąć choć trochę w tym kierunku będzie dobrze-ale póki co idzie mi...jak wspinacza na Everest ..ale nie mam zamiaru rezygnować;)

naiwna.. nie musisz podchodzić do SWOICH EMOCJI z dystansem.. żadna z nas nie musi. Zresztą to jakby niemożliwe.. podchodzić z dystansem do emocji.. emocje są i koniec.. Można się jedynie zdystansować do otoczenia, do sytuacji.. przyjąć pewne rzeczy takimi jakie są, a nad pozostałymi, które nas wkurzają pracować i starać się je zmieniać;) I jeszcze jedno.. cudownie,że tak bardzo różnimy się od mężczyzn w postrzeganiu, w przeżywaniu ect.. bycie kobietą z całą gamą naszych fanaberii, fochów i emocji jest piękne;)

Gość ale tu milo i dyskusyjnie
na poziomie :classic_cool: sie racze i czytam czytam

ale nie mam zamiaru rezygnować i bardzo dobrze. staraj sie swiadomie korzystac ze swej kobiecej natury i zamiast ksiazek typu zolzy, wenus i mars albo przemyslenia z czapy debory tannen siegnij po tomasza z akwinu, nietzsche czy szymborska

Gość nie za dobrze wam tu
szymborska to kot ? :classic_cool:

Predatorka... Powinnam ten fragment przekopiować Mojemu na gg:D:D..żeby zrozumiał jakie to piękne ,że tak cudownie umiem się obrażać-zupełnie inaczej niż On.Bo On się obraża w ciszy..czasem nawet nie wiem,że jest tak cudownie obrażony...A ja w całej gamie różności uczuć...Może to coś zadziała na Jego wyobraźnię?..

ewentualnie po mistrza i malgorzate o! a jak juz sie zakochasz w wolandzie to o nim zapomnij. takie male cwiczenie :)

Gość chyba mnie ignoruja bo nie mam
innego wytlumacznie dlaczego mnie widzą albo wiedza ze nie wiem nic o tych jakichs

a jak juz sie zakochasz w wolandzie to o nim zapomnij. takie male cwiczenie :-) a nastepnie siegnij po kundere :-)

zs czytales moskwa-pietuszki jerofiejewa? jesli nie to polecam :)

zawsze szczery ja ją zastosowałam-Ty inaczej to odczytałeś.. i masz babko placek!! przykład jak znalazł...

przeczytam zaraz po tym jak zobaczysz inside job hahahah mialam to dopisac ale wiedzialam, ze nie musze :) ok!