Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda córa wikingów

Jestem naturalnie ruda, gardze farbowanymi rudzielcami!

Polecane posty

Gość ruda córa wikingów
zmartwie was. Byłam ,nieszkodliwą, wrażliwą, nieśmiałą rudą dziewczynką. Dopiero nastawienie innych wobec mnie sprawilo że stałam sie pełna smutku i złości wobec świata.

Gość etewhwjh
Ryży tusk

Gość mjugoaaaa
A mi tez dokuczali, do 18-stki... ale zawsze byłam zadzior i odpowiadałam tym samym... teraz mam wszystkich w dupie, i tak mam ciemną cere, brązowe oczy , rzęs, brwi.. piegi :) i nie moge się opędzic od komplementów... a włosy farbuje od dawna na kasztan, zeby ładniej komponowały się z karnacją.. jak mówie ludziom że mam rude włosy to nie wierzą.. a czasami mam po prostu swój kolor :) Pozdrawiam Cię Córo Wikingów :)

Gość ajdhaskf
Nordyckie ścierwo.

Że dzięki temu, ze wczoraj Ci dowalił (że masz nudne życie itp) to dziś zmieniłaś nicka i udajesz, że jako Moorland Cię tu nie ma, po to by jutro twierdzić, ze cały dzień byłaś nierozłączna z facetem i absolutnie nie było Cię na kafe:D

O, cześć samotny. Nie, ja to teraz po prostu w szoku lekkim jestem...

Znaczy rozbroiło mnie, że ten kretyn cały dzień na mnie się czai, a jak mnie nie ma o standardowej porze, to aż tematy o tym zakłada :D

Gość NordMenn
ruda a moze poznamy sie hmm co ty na to ? nie przejmuj sie tymi debilami mi podobaja sie rude sa Boskie

W jakimś temacie pisał o Tobie, ale Ty chyba nawet sama pisałaś w tym temacie. A to, że zakłada tematy na Twój temat to nie wiem. (Pokręcone zdania)

Samotnik - on założył kilka tematów o mnie z tego co mi wiadomo, raz mnie "wywoływał" to pamiętam, że się odezwałam czego dusza jęczy.

Coś ponad godzinę temu weszłam i akurat jakoś wtedy się martwił o Ciebie:P Ta relacja dla mnie jest mega ciekawa :D Fragment w google powinien jeszcze być widoczny tego tematu.

Samotnik - pewnie przez te skrzaty, one często są portretowane jako rude. A najwięcej rudych mieszka w Szkocji - 14% chyba populacji ma ten kolor włosów...

Aaa, no i z dniem Św. Patryka. Właśnie, i też jakoś ze Szkocją mi się kojarzy jak np. jakiś rudy kobziarz w spódnicy gra na tej kobzie czy co to tam jest.

MAM! To się DUDA nazywa poprawnie :D Z tego co mi google mówią, to kobza to jest instrument strunowy :P

Krwawa - no jest urywek, ja mu się chyba śnię po nocach xD

Akurat te kraje mało mnie interesują, więc niewiele o nich wiem. Wiem tyle, co gdzieś było pisane o nich to przeczytałem, albo dowiedziałem się przypadkiem. No właśnie dudy, coś mi z tą kobzą nie grało.

ja tylko ang. nazwy byłam pewna...(bardzo oryginalna: bagpipe).

Gość hggvg
(bardzo oryginalna: bagpipe). // a jak to się czyta? :P bagpajp? czy jak? :classic_cool: