Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa bardzo

dziewczyny pomóżcie,nie wiem co robić :-(

Polecane posty

Gość załamanaaa bardzo
ciesze sie ze tobie sie nie zdazyla. niestety czasem sie zdarza a wrecz ryzyko jest wieksze po jednej ciazy ze nastepna tez bedzie pozamaciczna. Mam nadzieje ze u mnie bedzie jak w twoim przzypadku. myslicie, ze jesli wszystko bedzie dobrze i beta wzrosnie 2krotnie to na usg bedzie juz widac zarodek?

Gość załamanaaa bardzo
op

Gość yeti1
pęcherzyk ciążowy staje się widoczny przy becie powyżej 1000 więc u Ciebie to bardzo wczesna ciąża, oszczędzaj się i trzymam kciuki aby było dobrze

Gość mądra rada dla każdego
zarodek jest widoczny przy becie ok 1500 ale wcześniej będzie widoczny pęcherzyk ciążowy a bete trzeba było zrobic od razu po wizycie u lakarza,dlaczego czekałaś skoro tak bardzo się martwisz?

Gość załamanaaa bardzo
jak dostalam polamien to pojechalam do szpitala i tam zrobiono mi bete a soboete mam zrobic jeszce raz zeby zobaczyc czy jest dobry przyrost ( w ciagu 48 godz ma sie podwoic jej poziom).jesli sie nie podwoi to ciaza pozamaciczna luz obumarla. a mi lekarz nie powiedzial ze nie bedzie widac bo tylko 100 a nie 1000 jak piszecie.lekarz sam nie wiedzial dlaczego nie widac nawet pecherzyka, nic. przedtem nie robilam bety bo wszystko bylo w porzadku , bylam u mojej gin zlecila inne badania ale nie bete.po badaniu gin stwierdzila ze jestem w ciazy , nie bylo potrzeby robic wczesniej.

Gość sgeshshts
ja mialam bete 500 i tez nic nie bylo w macicy. lekarz myslal ze to pozamaciczna ale za 2 dni beta zaczela spadac. caly czas mialam krwawienia jak przy okresie. przy tak niskiej becie nie zobaczysz na usg pecherzyka. musi byc min. 1000

Gość sgeshshts
radze ci tylko co 2 dni sprawdzac bete i patrzec czy rosnie lub spada. przy pozamacicznej zazwyczaj rosnie wolno czyli nie podwaja sie

Gość mądra rada dla każdego
ciąza może być młodsza np owulacja mogła się przesunąć i późno doszło do zagnieżdżenia się zarodka,czasem nawet 12 dni po moim zdaniem trzeba poczekać

Gość załamanaaa bardzo
mam nadzieje ze tak bedzie...

Gość załamanaaa bardzo
jednak ciąża biochemiczna :-( dlaczego mnie to spotyka najpierw ciąża pozamaciczna a teraz to:-( nie che mi się już żyć :-(

Gość jeszcze będzie dobrze
głowa do góry

Gość jedna mama taka sama
ciaza biochemiczna zdaża się bardzo wielu kobietom,większosc z nich nawet nie wie,że były w ciazy bo wszystko zostaje wydalone z krwia miesięczną,nie jestes jedyna odczekaj 2 miesiące i próbuj ,uda się na pewno i bedziesz mamą;) pozdrawiam

Gość załamanaaa bardzo
dzieki za pocieszenie, ale ja juz trace nadzieje.Mam chyba wszystko czego nie powinnam miec macice dwurozna, przeszlam ciaze pozamaciczna ( teraz zwiekszone ryzyko jej wystąpienia) a teraz ciąże pozamaciczna.Ile mozna próbować? dlaczego wszystko na mnie ....

Gość przykro mi bardzo bardzo
Zalama jest mi niezmiernie przykro, ale nie trac nadziei. Ciaza biochemiczna zdarza sie wielu kobietom. Ja prawdopodobnie przeszlam ja z dwa razy (nie jestem do konca pewna bo nie robilam tektow ale czulam sie inaczej), na mojego maluszka musialam czekac az 5 lat - teraz zas jestem mama coreczki juz dwuletniej. pozdrawiam Cie i walcz dalej.

Gość załamanaaa bardzo
bede walczyc...ale cieżko bardzo mi teraz :-( nie którzy nie chca a zachodza w ciążę, a u mnie cały czas jest coś nie tak...:-(