Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa bardzo

dziewczyny pomóżcie,nie wiem co robić :-(

Polecane posty

Gość załamanaaa bardzo
dzis mam o wiele mniejsze plamienie niz wczoraj i nie boli mnie brzuch.Moze to dobrze...takie czekanie jest okropne, mam wlaczony telewizor, siedze na necie, mam gazety maz kupil wczoraj a ja i tak nie moge na niczym sie skupic...

Wiele kobiet ma plamienia w ciazy. Jesli nie krwawisz skrzepami to dobry znak. Na tym etapie ciazy, przy takiej becie, przy nieregularnych cyklach to nic dziwnego, ze nic jeszcze na usg nie widac. To po prostu bardzo wczesna ciaza. Glowa do gory. Na pewno wszystko bedzie dobrze. Ja przy pierwszym poronieniu, kilka dni po terminie @ zaczelam krwawic, po dwoch dniach Polaroid sie skrzepy I badanie krwi potwierdzilo, ze poronilam. Do poki nie ma skrzepow to powinno byc ok. Tak przynajmniej twierdza lekarzy.

Gość załamanaaa bardzo
Doti mam 27 lat, ciaze poza maciczna i operacje mialam rok temu. Dziwne jest to, ze przed tymi plamieniami swietnie sie czulam i myslalam ze bede cala ciaze tak dobrze znosic.W jednym momencie nagle wszystko sie zminilo.... Doti a ty ile masz lat?

Gość jdjdf
a może powinnaś na ostry dyżur pojechac? W sumie sama nie wiem co bym zrobiła;/

Gość jdjdf
ja Cie rozumiem bo od czekania mozna do głowy dostać. Będzie dobrze

Gość qwqwqwqw
spróbuj wyluzować - nic i tak nie poradzisz. Jutro się wyjaśni po przyrastającej becie. Trzeba się pogodzić w którąkolwiek stronę pójdzie. Wiem co mówię, sama miałam to samo. Beta 150 - nie przyrastała. Ciąża biochemiczna - nawet plamień nie było. Na poronienie czekałam 1,5 tyg. I naprawdę to nie jest jeszcze dziecko tylko kilka komórek. I lepiej teraz niż w bardziej zaawansowanej ciąży W następnym cyklu zaszłam w zdrową ciążę.

Gość załamanaaa bardzo
Karmelek_30 no ja skrzepow nie mam. Wczoraj wieczorem pobolewal mnie brzuch i bylo plamienie dosc duze bo jak zmienialam wkladki to kazda byla zabrudzona niby nie duzo bo po kilka kropel ale tak przez caly dzien. Dzis brzuch mniej juz boli i mialam tylko kilka plamek.Mam wrazenie ze plamienie ustepuje, a przynajmniej jest mniejsze.To co sie ze mna dzijee to raczej plamienie niz krwotok. Przykro mi ze poronilas. A massz teraz dzieci, starasz sie? a wtedy dostalas jakies leki na podtrzymanie czy za poxno ju z bylo ?

Gość załamanaaa bardzo
a właśnie na pogotowie do szpitala pojechałam wczoraj ,ale okazało się ze nie ma pogotowia ginekologicznego. Przyjął mnie tam lekarz mający dyżur. nic nie poradzę muszę czekać :-( tak poczytalam wnecie, ze 120 bety na 4 tydzien to malo i martie sie. Najgorsze jest to ze jest zagrozenie ciazy pozamacicznej.Nie chce przezywac tego koszmaru jeszcze raz, operacji ...

Gość załamanaaa bardzo
jezeli beta przyrosnie dostane luteine ale czy nie bedzie za pozno w sobote ?a czytałam ze do 4 tyg lekarze nie chcą dawać luteiny tylko zdają się na naturę to prawda?

tak jest niestety...bo ma cos sie stac stanie sie i zadne tabletki na podtrzymanie nie pomoga:(

Gość jdjdf
na izbę przyjec oddziału ginekologiczneo, tam powinien zbadać Cię lekarz

Gość załamanaaa bardzo
doti to teraz mnie nie pocieszyłaś.Ale i tak Cały czas liczę na to ze będzie dobrze. Tak bardzo bym tego chciala, ze caly czas mam nadzieje. :-( Dzieki za wsparcie.Musiałam się komus wygadać. Zycze ci , zebys bez rzadnych problemow zaszla w ciaze i zebys mogla sie nia cieszyc bez rzadnych problemow :-)

Gość załamanaaa bardzo
jdjdf no wlasnie tam mnie skierowano w szpitalu.

autorko ja nie chcialam cie zalamac ani cie klamac...wiem co to znaczy tez mialam plamienia w tamtej ciazy i wogole

Gość załamanaaa bardzo
doti to ie ty mnie zalamujesz tylko sytuacja w ktorej sie znajduje. a ty mnie wspierasz i juz w porzednim poscie dziekowalam ci i nadal dziekuje.Przez te pisanie chociaz czs szybciej schodzi.Kregoslup mnie juz boli od tego lezenia.

Gość załamanaaa bardzo
czas szybciej schodzi.

nie załamuj sie kobietko bedzie wszytsko dobrze:) pisz tutaj zawsze ktos cie pocieszy:) ja tu bede wiec smialo pisaj...

Gość załamanaaa bardzo
Doti a ty miałaś plamienia i nie udało się? czy donosiłaś te ciążę?

ja mialam plamienia lezalam w szpitalu...ale niestety nie udalo sie..beta nie rosla niestety a po czasie dostatalm juz zwykła miesiaczke

Gość załamanaaa bardzo
doti przykro mi :-( to przeżyłaś podobna sytuacje do mojej. dlatego mnie rozumiesz.byłam w toalecie zarazie plamień brak. Moze będzie dobrze.ale jak wstaje czy do toalety czy coś zjeść zaczynam czuć ból brzucha...

ból brzucha na poczatku ciazy jest normalnym objawewm bo macica ci sie rozciaga. mnie tez bolal brzuch chyba nawet do 8 tyg teraz pozniej juz przeszlo...dobrze ze nie ma plamien to jest najwazniejsze

Gość załamanaaa bardzo
dziś prawie cały dzień nie mialam plamien, myslicie ze bedzie dobrze?

Gość Francoise
nie martw się i bądź dobrej myśli jestem w 10 tygodniou i tez plamiłam od 8 tygodnia,trwało to tydzień,potem ustało,w 2 ciązy też plamiłam i urodziłam zdrową córkę brzuch pobolewał mnie ale troszkę,usg wykazało,że wszystko jest ok ja bym nie czekałą do soboty na zrobienie bety ,tylko od razu pobiegłabym do labo bo ,niestety nie jestem cierpliwa najważniejsze to pozytywne myslenie a skoro plamienie ustało to dobry znak

Gość załamanaaa bardzo
ale co mi dzis zrobi wynik bety? jak ma być podwojone w ciagu 48 godzin? a nie 24? pojechałabym do szpitala i cały dzień spędziłabym w szpitalu ( jak wczoraj). tylko mogłabym sobie zaszkodzić siedząc tak długo w szpitalu zamiast leżeć.

Gość ciaza pozamaciczna nie zdaza s
ie jedna po drugiej.ja mialam pierwsza pozamaciczn ,a teraz z drugiej mam cudownego dzieciaczka.plamienie nie musi oznaczac zawsze czegos zlego.mam kolezanke,ktora kazda swoja ciaze plamila,a ma 2 dzieci.