Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferletka

Osoba,ktora nie pracuje,powinna dostawac 1500 zl na zycie

Polecane posty

moje koleżanki po studiach (biologia) pracują w restauracjach jako kelnerki. i tylko dlatego że z tej pracy wyciągają 4-5tys, niż 1600 pracując w laboratorium w PANie

Gość 342343242
Lejdi- dziewczynko, masz po prostu szczęście b duze że wystartowałaś w epoce względnie małego bezrobocia. Przed wejsciem do UE mozna było wysyłac po 3 kierunkach studiów 1000 cv, i nie dostac ani jednego zaproszenia na rozmowę. Niektórzy po mechanice na Polibudzie byli bez pracy po dwa lata. Masz zero znajomosci rynku pracy, nie ciesz się, bo moze się pogorszyc i tez będziesz wysyłac te 1000 cv jak się wywalą.

Gość czas na kolacje...
lejdi ma bujna fantazje :classic_cool:

Gość Lejdi Di
no no, lepiej zazdrościć bardziej obrotnym ludziom. bo co, bo dla ciebie dziwnym jest, że 19 latka jest w stanie na siebie zarabiać, mieć nowe auto i tak dalej? to żyj dalej w tej swojej błogiej nieświadomości, że każdy, komu się dobrze powodzi, ściemnia. żegnam, bo tu jak zawsze towarzystwo na adekwatnym poziomie.

Gość czas na kolacje...
boze dziewczyno ale auto i praca to nic czym mozna sie chwalic to norma, wiec czego mam ci zazdroscic?

Gość czas na kolacje...
tak to jest wlasnie jak dzieci o tej porze zamiast spac bajki pisza

Gość Lejdi Di nie ciesz się, bo
czasy mamy jakie mamy. Całe swoje dotychczasowe życie ciężko pracowałam. Od zeszłego roku nie pracuję. Praca w moim mieście owszem jest,ale dla młodszych. Ja mam prawie 40 i jest ciężej z pracą. Niestety

Gość 342343242
Lejdi, jak awansujesz z miesiąca na miesiąc to az strach pomyslec od czego zaczynałas... :(

Gość Gienka bez denka
Ja już rok szukam pracy i jakoś nic znaleźć nie mogę. Chyba w jakiś centrach telefonicznych dorabiałam i na miesiąc wychodzi odliczając dojazdy około 850 złotych. Dla mnie to przy takim zachodzie śmieszne pieniądze. Nie mówiąc, ze na staż mają takie wymagania, ze po technikum nie lada im sprostać. Zapisalam się na kurs zawodowy, aczkolwiek jak na razie nic się nie dzieje, idzie jak krew z nosa. Chciałam iśc na zaoczne studia po technikum, ale jak jeśli nie mam pracy? Od roku chwytam tylko takie prace dorywcz gdzie się da, bo na normalną umowe o pracę to chyba mogę pomarzyć...

Gość Gienka bez denka
Dodam, ze jestem osobą niepełnosprawną i myślalam, że altwiej mi będzie przy niepelnosprawności lekkiej coś znaleźć, ale sie przeliczyłam.