Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynka666

CZY TO MOŻE BYĆ...CIĄŻA??MAM 16LAT!

Polecane posty

Gość Sardynka666

Proszę o pomoc okres spóźnia mi się już 7 dni. Wczesniej był regularny. Brzuch boli mnie już prawie dwa tyg, myślałam nawet że wczesniej dostanę miesiączkę. Nie jest to ból stały tylko co jakiś czas czuje ból miesiączkowy i nic. Okresu brak. A dzisiaj w dodatku mam temperaturę i cały dzień boli mnie głowa , normalnie jakby coś zaciskało się na moich skroniach;( czy mogą to być objawy ciążowe???

Gość adam wlkp
Masz 16l i uprawiasz sex? ty weż wybierz się do psychologa dzieciaku

Gość samochód na kartę
jeśli facet wsadził ci do pochwy penisa w stanie wzwodu to tak, to może być ciąża 🖐️

Świat się kończy 16 latki zostają matkami :(

Gość samochód na kartę
a co to kurwa, pierwszy taki przypadek ? już się ludzie tak nie podniecajcie bo teraz każde gimgówno się puszcza niby to z miłości 🖐️

Gość Sardynka666
Jakimi matkami? Pytam czy to mogą być objawy ciąży?! Chyba wtym wieku większość dziewczyn uprawia seks więc skąd te głupie teksty? Chyba sami emeryci na tym forum ech... Może ktoś mi pomoże zamiast mi dogryzać??!

Gość SerwiWwWali
Hehehe wiadomo ,że każdy stosunek może zakończyć sie ciążą :P Uspokoj sie. Spozniony okres to jeszcze nic nie znaczy. Moze masz zapalenie jajnika (zdarza sie jak facet jest brudasem jakims ). Idz do gin i już. A na drugi raz zabezpieczaj sie porządnie a najlepiej nie puszczać sie w takim wieku :///

Gość adam wlkp
Jesteś zwykłym pustakiem, jak stwierdzisz ze wiekszośc ludzi skacze z 10p to też skoczysz? Żal dziecka bo mamusia bedzie do grobowej deski posiadała 2cyfrowe IQ ;)

Gość Sardynka666
Nie puszczam się!!! Jestem chłopakiem w związku ponad rok. Seks uprawiamy od pół roku. Miesiączki miałam zawsze regularne. Stosujemy czasami stosunek przerywany. Wiem że to praktycznie żadne zabezpieczenie dlatego się boje:( co myślicie o moich objawach? Aha jeszcze boją mnie bardzo piersi

Gość Anastazja.,.,
Wpadłas kotku :D

Gość Samo to że tu piszesz
a nie robiłaś jeszcze testu świadczy o tym nie za wcześnie na sex dla ciebie.Co my jakieś wirtualne testy ciążowe jesteśmy i powiemy ci plus albo minus?

Gość Sardynka666
adam wlkp pustaku nie skocze z 10p bo inni tak robią tak samo jak nie uprawiam seksu bo inny uprawiają. Powiedziałam że w tym wieku większość to robi bo nie wiem czemu wzbudziło to takie oburzenie heh czytaj ze zrozumieniem. I kto tu mowi o IQ :/

Gość Anastazja.,.,
Za rok twój chłopak zostawi cie dla jędrnej chetnie rozkładajacej nogi głupiej 16. A ty zostaniesz z dzieckiem brzuchem po ciąży i bez wykształcenia- skonczona iodiotka z ciebie ha ha ha

Gość SerwiWwWali
Sory ale ja nie nie wiem jaki może być "związek" w wieku 16 lat. To nie wiek na związki tylko na książki. Niestety ale możliwe ,że możesz być w ciąży bo wzrost temperatury jest jednym z objawów. No ale tylko USG u gina Ci prawde powie.

Gość Sardynka666
Jutro zrobię test. Nie miałam jak kupić. Dzisiaj nie wychodziłam wogole z domu bo naprawde koszmarnie sie czuje. Strasznie boli mnie ta głowa.

Gość adam wlkp
Ty bachorze najpierw mature zrób a póżnniej obciągaj bo takie jak ty to ma każdy w odległosći 10km od miejsca ich zamieszkania, dziś ten za chwile będzie inny- łatwa jesteś, i co tu wiecej pisać.

Boże, co za teksty dziewczyno masz. Ja mam 27 lat kochana za moich czasów dziewczyny były szykanowane kiedy zachodziły w ciąże w tak młodym wieku. Niestety żadna z nich nie kończyła szkołę, bo dyrektor nie chciał mieć w swojej szkole małolatę w ciąży. Seks był ponad 10 lat temu tematem tabu w tym wieku po cichu wszystko było, aby nikt nie wiedział ,że ta czy inna cnotę straciła, albo mówiły bajki koleżanką o tym jaki był pierwszy raz, a to była fikcja.

Gość slksdkjksjdjkjkds
Związek w wieku 16 lat, i uważa się za porządną bo jest z nim rok a od pół bzyka się z nim buhahahah padłam, te gimgówno to teraz ma nieżle nasrane we łbie!!!!!

Gość Sardynka666
Anastazja lepiej Ci jak gnębisz innych? Cieszę sie że sprawiłaś sobie przyjemność moim kosztem. Tak jestem idiotką bo nie zabezpieczaliśmy się zawsze. A jak chłopak mnie zostawi to bedzie mój problem. Dobrze że ty jesteś idealna

Gość Powiem wam...
Że ja ciesz się że 16lat miałam 10lat temu.. teraz to same kurwiszony chodzą po świecie :o

Ja też się cieszę,że moje nastoletnie lata dawno minęły. Kiedy by ktoś 10 lat temu pomyślał o tym ,a by być galerianką i puszczać się za ubranie.

Gość Anastazja.,.,
Problem masz w tym, że ldwo co cycki ci urosły a ty jak szmaciara nadstawiasz tyłek. Ciebie mi nie żal, ale dziecko biedne.. Mamusia wie, ze córeczka taka tania? ;)

Gość .mastes..
NIE SŁUCHAJ ICH KURW SIĘ SEKS TO ZDROWIE JESTEM Z TOBĄ

Skoro uprawiałaś seks bez zabezpieczenia to co sie głupio pytasz? Ja nie współżyję i wiem takie podstawowe rzeczy. Tak trudno gumkę kupić? a może wstyd, do seksu dorosłaś a do kupienia nie? ;]. Nie jestem emerytką, tylko dziewczyną w twoim wieku. W liceum to się myśli o nauce i koleżankach a nie o pieprzeniu, chyba za dużo czasu masz wolnego. Współczuję Ci. Zrób test i przyzwyczajaj sie do tej myśli, oby tylko starzy cię z domu nie wykopali za ten numer, powodzenia! ;P.

Gość Anastazja.,.,
I moze to co pisze jest chamskie,ale mam nadzieje ze w ciązy nie jesteż i zrozumiesz ze 16lat to nie wiek na sex, i myślenie o pieluchach 🖐️

Gość SerwiWwWali
Ja Ciebie nie potępiam bo sama straciłam cnotę w wieku 16 lat ale sie zabezpieczyłam po konkrecie no i to był jednorazowy numer w tym wieku. Potem miałam chłopaka dopiero jak miałam 20 lat bo nie wierze w cos takiego jak "związek nastolatkow" :P Idź do gina i nie panikuj. Może jesteś po prostu chora i dlatego tez Ci sie okres spoznia. Choć gdzie bys sie zaziebila jak tu ostatnio takie upaly ;/ ?

Gość Anastazja.,.,
# jesteś

Gość Sardynka666
Katjaaa kiedyś było tak jak mówisz... Teraz kilka lat młodsze dziewczyny normalnie rozmawiają o seksie. Tracą dziewictwo nawet 14latki. Coraz wcześniejszy wiek utraty dziewictwa przestaje szokować. W wieku 18lat dziewice uważa się za dziwolągów.niestety. Wiem że to nie czas na ciążę w moim wieku. Żałuję że nie zdecydowałam się na tabletki anty bo strasznie się stresuje. A ludzie wolą nazwać mnie puszczalską zamiast coś doradzić

Gość Warto zacząć od call canter,
Fakt, faktem, że teraz coraz młodsi ludzie chcą korzystać ze wszelkich zakazanych owoców, nie myśląc o ich konsekwencjach. Cóż, błędy są w pewnym sensie "przywilejem" młodości, ale potem, w życiu dorosłym ponosimy ich konsekwencje. I Ty, jeśli Jesteś w ciąży - poniesiesz je. Nie zwracaj uwagi na poziom niektórych wypowiadających się, niektórzy, mimo że to ludzie dużo starsi od Ciebie, nie potrafią kulturalnie wypowiedzieć swojego zdania. Co do Twojego pytania, bo zapewne oczekujesz odpowiedzi na nie, możesz być w ciąży. Skoro spóźnia Ci się okres - jest to możliwe, ale przecież nikt Ci gwarancji nie da. Idź do apteki i kup test ciążowy...

Gość hggfhgf
ale tępa pinda