Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynka666

CZY TO MOŻE BYĆ...CIĄŻA??MAM 16LAT!

Polecane posty

Gość Sardynka666
tak naprawde to moj dziadek mnie zgwalcil jak ogladalam ekipe z new yersejjj czy jak to tam szlo...boje sie ze jesli jestem w ciazy to urodze jakies quasi mono z notre dam :////

Gość Sardynka666
Jadźkaa wiem że najlepiej z porannego moczu dlatego mój chłopak właśnie pojechał do dyżurnej apteki po test:) wariat :p chce żeby sytuacja była już bardziej jasna:)

Gość Warto zacząć od call canter,
Zamiast sformułowania "zjebało" użyłbym zmieniło, wszystko się zmienia, ale na zmiany trzeba reagować. Cóż do tego trzeba jednak ludzi, którzy nie boją się odpowiedzialności za wprowadzanie tych zmian.

Gość ffffeeeee
aha i zapamiętaj, że bez gumek to tylko z partnerem wiernym i po tabletkach bo stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie faceci szczególnie w młodym wieku mogą nagle wystrzelić, są przecież bezwarunkowe wycieki, to dla hardkorowców o mocnych nerwach

Gość Sardynka666
Taaa, na gali ale chyba w szkole na koniec roku. ;/ Mój TŻ twierdzi, że ciąża jest niemożliwa, bo wytryski ma małe. To prawda?

oj dajcie spokoj o tych chorobach, ze bez gumki.. zwiazek polega na zaufaniu i nie macie pojecia zielonego co jest miedzy nimi..

Gość Sardynka666
wlasnie mam wielką srakę...prawie kibel rozwalilam ...czy to tez jest objaw ciazy ???

Gość Sardynka666
Mój partner jest chyba wierny. Chociaż...na ostatniej dysce w sQl tańczył 3 razy z Olką z pierwszej ef.

Gość fnhfcgnhc
masz test?

sardynka zabloku sobie login bo wkurwiaja juz te podszywy.. i wy mowicie ze ona jest dzieckiem? poczytajcie te podszywy... :/

Gość Sardynka666
M. twierdzi, że on przy wytrysku pozbywa się z jąder około 10 porywach do 12 plemników. Jeśli użył wszystkich tzn że będę dwunastoraczki? ;/

Gość Sardynka666
Nie będę blokowała loginu! Jak ci się nie podoba to spierdalaj! Haha następna która mi zazdrości. ;)

jadźka - obrończyni sie znalazła. Skoro uważa się za inteligentną osobę i zarazem odpowiedzialną, gotową do seksu, to powinna wiedzieć, ze trzeba się zabezpieczyc, zeby nic nie złapać - czy to choroby, czy to ciąży. No chyba, ze matka miała ja wprost uświadomić "córeczko, jak ci przyjdzie do głowy "po uprawiać" seks, to powiedz mi, ja ci kupię gumki a ty się nie martw". Proszę was, nie zwalajcie winy na tych rodziców, u większości temat seksu jest tabu, ale jak ktoś ma odrobinę oleju w głowie to sobie w tych czasach doskonale poradzi, ale jak komuś brak rozumu to nic już nie pomoże, niestety.

Gość Sardynka666
23:59 podszyw bardzo kocham mojego faceta i naprawde o mnie dba. Podtrzymuje mnie na duchu. Wlasnie przyniósł mi test. Zrobię jutro z rana. On tak się nie martwi jak jak. A może stara się to ukryć. Cały czas mowi że jakby co to damy sobie rade.

Gość avhe
Ale podszywy nie są przynajmniej w niechcianej ciąży. Więc kto ma lepiej Jadziu? Żałosne.

marakjaaa444 No właśnie chodzi o to, że w większości normalnych państw kwestia wychowania seksualnego nie jest zrzucona na rodziców...

Gość Sardynka666
jestem glupią pipką hahaha

Gość ffffeeeee
miałem w gimnazjum 3 dziewczyny które nie były dziewicami jedna chora, druga poszła na studia i dalej szuka sponsora, a trzecia także nie ogranicza się ale 12 było normalnych dziewczyn nikt mi nie powie, że dzisiaj jest lepsze, bo nie można patrzeć na samą przyjemność tylko trzeba także ponosić konsekwencje swoich czynów teraz jestem w stanie zrobić coś z faktem zostania ojcem, ale mając 16 czy 18 lat to gówno można

Gość Sardynka666
Dobra tępe kapucyny - to PROWO. A wy się tak wkręciliście strzały! Szczególnie ta zawęglona pani. No - koniec tematu ROZEJŚĆ SIĘ!

Gość doooo autokiii
już niech niektórzy nie mówią że 5-10 lat teu było inaczej..ja mając 16 lat straciłam dziewictwo też byłam pól roku z chłopakiem ale zabezpieczenie było podstawą . gumka zawsze była a dla większego bezpieczeństwa dodatkowo przerywany sex. z tym z chłopakiem uprawialiśmy sex tak raz na tydzień czy 2 tyg. po roku się rozstaliśmy ponad pół roku z nikim sexu nie uprawiałam u nikogo nie nocowałam wróciliśmy z chłopakiem z którym straciłam dziewictwo po ponad pół roku do siebie. pierwszy raz nocowałam u niego jak miałam 18,5 roku on 3 lata starszy. dziś mam 26 lat i 10 lat temu było tak samo jak teraz... ja się wstydziłam w szkole mówić o sexie ze uprawiam inne się tym chwaliły ...co 2 szła i nagłośniała że musi iśc po tabletki bo poznała chłopaka...i 10 lat temu do łóżka szły po miesiącu a nawet po tyg chodzenia..i tak to było... autorko nie stresuj się tylko tes jutro i na przyszłośc jak już chcesz uprawiać sex w tym wieku zabezpieczajcie się porządnie.

Do szkoły to pewnie nie idziesz jutro, prawda? pewnie, masz ważniejsze, doroślejsze sprawy na głowie, co tam jakaś klasówka z matematyki, lepiej sobie w chacie posiedzieć i się zam,artwiać, czy czasem w ciążę sie nie zaszło. Boże, jakie to szczęście, że w moim otoczeniu są ludzie, którzy mają w głowie coś innego a nie tylko ku*wienie się. W mojej szkole taka panna od razu ląduje na zewnątrz, bo nie poradzi sobie w nauką przy dziecku.

Gość Sardynka666
moj facet jest naprawde niesamowity...wlasnie powiedzial ze jak wydyma mnie w dupe 10 razy pod rząd to pozbedziemy sie problemu :***

Gość gyta
''po uprawiać'' - podstawówkę zaliczyłaś?

Boże, jakie to szczęście, że w moim otoczeniu są ludzie, którzy mają w głowie coś innego a nie tylko ku*wienie się. OOOO z tego ja też się cieszyłem i dalej się cieszę :P .

faaaktycznie, mój wielki błąd bo spacja mi się zrobiła przy pisaniu, straszne, dzięki za poprawienie, przynajmniej w ciąży nie jestem, mam szansę jeszcze zejść na dobrą drogę, haha ;D. O moja podstawówkę sie nie martw, a takim błędem na pewno by mnie nie zostawili.

obronczyni? chodzi mi o to ze sex nie jest zlem a w szkolach powinno byc wychowanie sexualne a nie zwalac to wszystko na rodzicow.. bo to krepujace dla dziecka i rodzicow..

Koniec z podszywami ostatnio pisałam że mam test. Zrobię rano. Może i jestem niedojrzała. A wy lepsi? 16 latki to puszczalskie i głupie pustaki i nie powinny uprawiać seksu? Aha rozumiem że przekrocze pewien wiek i to bedzie dozwolone. Dobrze że w waszym wieku wszyscy są dojrzali i postępują odpowiedzialnie

sex nie jest zlem a w szkolach powinno byc wychowanie sexualne a nie zwalac to wszystko na rodzicow.. bo to krepujace dla dziecka i rodzicow.. I to zdanie powinno być napisane na ścianach MEN-u ;), jako cel do zrealizowania. Ale nie, lepiej obciążać nauczycieli toną biurokracji, bo jak się spierniczy coś, to nie wina rządu tylko nauczycieli. Brak odpowiedzialności, ten wielki (immunitet formalny) i ten mały, to jest nasza katastrofa...

a po co w szkole? jest tyle źródeł, że naprawdę nie potrzeba aby w szkołach jeszcze to rozwijali, poza tym większość ludzi nie potraktowałaby tego poważnie, sama pamiętam takie lekcje w gimnazjum, gdzie próbowali rozmawiać z nami o seksie, a dzieciaki tylko sie podśmiewały i na tym próby sie skończyły. Kończę już, bo późno się robi. Dobranoc wam.