Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sardynka666

CZY TO MOŻE BYĆ...CIĄŻA??MAM 16LAT!

Polecane posty

Gość ffffeeeee
grtuluję

Gość karoool25
gratulacje mlodym rodzicom i wspolczucie dla nowego obywatela

Gość doooo autokiii
zrób test jeszcze za 2 dni no i porozmawiaj z rodzicami i się umów do gina...teraz idź spać i się nie denerwuj będzie dobrze.

Gość nie jestem babcia
brawo mamudu idz poczytaj o antykoncepcji za 10 lat ci sie przyda jak znajdziesz kogos jako samnotna mamusia :P

no tego hormonu nie ma normalnie w organizmie. wydziela sie tyko w trakcie ciazy. wiec na pewno nie zaburzenia. idz juz spac. musisz odpoczywac :)

Gość ffffeeeee
są jakieś leki poronne idź jutro do ginekologa i zastanów się co z tym życiem

Gość Poliiiiiiiiiidfw444
Gratulujeee :))) niezle sobie spier*olilas mlodosc wlasnie :))))

dajcie dziewczynie spokoj.. popelnila blad no i teraz sa tego konsekwencje ale to nie znaczy ze trzeba ja potepiac!!!

Gość Poliiiiiiiiiidfw444
ja nie potepiam. ale zjeba*a sobie mlodosc :)to fakt tylko nie baw sie w zalatwianie sobie skrobanki. jak juz sie stalo to daj sie temu czlowiekowi narodzic

W życiu nie zasne. Ale mam mentlik w głowie. Boże święty no nie możliwe... Rodzice starsznie surowi:/ wkurzą się nieźle...zresztą nie mam pojęcia jak zareagują szczerze mówiąc:( a chłopak pewnie bedzie udawał przy mnie twardego zeby mnie nie dołować. Akurat tego że mnie nie zostawi z tym sama to jestem pewna. Moge na niego liczyć. Szkoda szkoły:( dobrze że ten rok mam zaliczony w liceum. Mam tysiąc myśli w głowie

Gość ffffeeeee
teraz jakoś nie ma kurwa zachwalających,a przecież to takie dojrzałe i nowoczesne z gimnazjalnego seksu nie może byc nic dobrego

Gość Poliiiiiiiiiidfw444
dziewczyno trudno stało sie ! ciesz sie bedziesz mamą. nic innego ci nie zostalo :)

Muszę powiedziec najpierw rodzicom bo mój ginekolog każe przychodzić z rodzicem do lekarza :/

jak cie kochaja to ci pomoga. nie martw sie. a szkole jak sie zepniesz to skonczysz. tak jak pisalam moje kumpele pokonczyly szkole ktora jest 40 w polsce i mialy dziecko. wiec ty tez sobie poradzisz :) pfffeee i dlatego mowilam o wychowaniu sexualnym w szkole..

Brzuch? Poród? Nie wyobrażam sobie. Macie rację jestem niedojrzała i nieodpowiedzialna. Rycze przed tym ekranem

dobra sardynka ja lece bo juz padam a sama chyba jestem w ciazy wiec to tez nie zdrowo tak zarywac nocki :) sproboj zasnac a przynajmniej wylacz kompa i polez w spokoju. jak usniesz to usniesz :) dobranoc :*

Gość 00000snjcak
plusy - urosną Ci cycki - bedziesz najmlodziej wygladajaca mama na wywiadowkach - dzieciak prawdopodobnie urodzi sie zdrowy i silny zważywszy na twoj wiek - bedziesz miec fajne komentarze na "naszej-klasie" jak urodzisz dziecko "o jaki slodkiiii/kaaa"

Gość 00000snjcak
mam nadzieje ze troche pocieszylem :)

Dobranoc Jadźkaa dziękuje za wsparcie :* dobrze że istnieją kulturalni ludzie na tym forum. Naprawde dziękuje

3 maj sie zdrowo :) napisze za pare dni na tym temacie jak z moim testem :P i nie ma za co :) pisalam to co uwazam :)

Gość ffffeeeee
zapytaj o te leki, ale one chyba to 72h po stosunku a ty już masz komórkę więc teraz musisz być bardziej dorosła z pomocą rodziny i chłopaka dasz radę

Gość Kori kori kori
a rodzicow masz konserwatywnych czy takich na luzie ?

Ech...ide spać. Mimo nerwów spróbuje usnac. Jutro czeka mnie ciężki dzień... Dobranoc wszystkim

Rodziców mam takich że czasem są na luzie a czasami coś im odbija. Ciezko powiedziec

Gość ffffeeeee
nie spodziewaj się fajerwerków na pewno ich to przybije myślę, że ojca szczególnie ale nie zostawią cię na lodzie

Gość nunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moze usuniesz?

Gość Jesteś Naiwna
To ze szmata to nic Ale teraz kolorowe życie sie skończyło I gwarancja ze chłopak cie kiedyś zostawi jest 99,9 procentowa WspomniSz moje słowa Znudzisz mu sie i ucieknie 5 czy 10 lat. .. Zniknie Zjebane życie DWa etaty by zarobic na dzieciaka BrawO ! Tak ci wyszło to pieprzenie