Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzucona z domu :..

Rodzice wyrzucili mnie z domu :(

Polecane posty

ja pracuje daje na dom i wogle na wszystko a ojciec tez codziennie powtarza ze mnie wyrzuci bo za malo kasy daje

Gość oliviamalutka
mi rodzice na początku oplacali studia także myśle ze nie zrozumieja ze tak poprostu rzucam studia na ktore oni dali swoje pieniadze zeby ich dziecko bylo kims a jest nikim

To szukaj kobieto pracy, staraj się jakoś usamodzielnić przez wakacje. Na studiach można się bronic we wrześniu tez. Powiedz że czegoś tam nie zaliczyłaś i masz poprawkę we wrześniu. Do tego czasu postaraj się już być samodzielną. Potem powiedz że Ci się nie udało zdać tego przedmiotu i się nie możesz bronić i już.

Gość oliviamalutka
wyrzucona z domu odezwij sie na maila :)

Gość wyrzucona z domu :..
a gdzie jest twoj adres? bo nie widze :D

Gość autorko historia bardzo
napisz do mnie :) podam wam maile do siebie :)

Gość oliviamalutka
autorkohistoriabardzo@interia.pl

Będziecie się wzajemnie nakręcać i kombinować na mailu, zamiast spojrzeć prawdzie w oczy. Jesteście oszustkami, które nie potrafią się przyznać do błędów i ciągłe kombinowanie tłumaczą dobrem wszystkich stron. Zastanówcie się nad tym jeszcze raz, bo kiedyś będziecie żałować.

Gość autorko historia bardzo
oki ja musze spadac :) jakby co to piszcie :)

Gość dsgdfgd
wy wszystkie jestescie nienormalne :O

Gość eeeeeeeeeeeee..........
o naiwności.......... a czego oczekiwałaś.......... kłamałaś, oszukiwałaś, jakieś podróbki dokumentów- a ty masz ze 13 lat??? No nie dziwie sie rodzicom!!!!!!! Jak nie chciałas studiować to trzeba było oświadczyć rodzicom, że nie i koniec. Szukasz pracy i ok. Teraz to tylko do pracy i rękawy zakasać- wypij piwo które naważyłaś!!!!!! Czas dorosnąć!!!!!

Gość a ja przeczytałam
tylko początek i przyklasnęłam rodzicom. W końcu konkretni rodzice.Pewnie byłii dumni że mają taką mądrą corkę, a ta córka zrobiła ich delikatnie mówiąc w ciula .Ciesz się że dostałaś 20 zł. na bilet, bo ode mnie dostałayś ale kopa w doope. M anipulatorka i krętaczka.

Gość oliviamalutka
a ja przeczytałam I tacy wlasnie ludzie powinni nigdy miec dzieci i byc wykastrowani

w pewnym sensie ŚWIADOMIE okradałaś własnych rodziców, z ich pieniedzy i wykorzystywalas fakt ten że rodzice dając tobie na dojazdy, studia,to przeznaczalaś to na inne typowo swoje prywatne cele.Nawet jesli to nie byly duże pieniadze to liczy się sam fakt.To jest karygodne i zupelnie nie moralne. Ale nie wyrzuciłabym córki za to z domu, co nie oznacza, że nie dałabym jej odczuc mojego gniewu ,i delikatności u mnie by nie było

Gość a ja przeczytałam
Oliviamalutka - a niby jacy rodzice nie powinni mieć dzieci?

Gość dsgdfgd
oliviamalutka - idz lepiej falszowac dyplom wszystko ci sie miesza chyba

Gość mmmmadvk;adv
oliwiamalutka jesli masz rok w plecy to powiedz rodzicą , ze bronisz się w wrzesniu bo profesor ci zmienił coś tamw prac(np temat 3 rozdziału, kazał coś dopisać jakas nowość itp ) i obronisz się jak skończysz pisać z wrzesnia przeciągniesz na listopad i jakoś ojdzie a ty nadrabiaj moja koleżanka miała toksyczną matke tak zrobiła dzis już 2 lata po obronie i jakoś się nie wydało a swoją drogą RODZICE NAKRĘCAJĄ SWOJE DZIECI

Gość a ja przeczytałam
Oliviamalutka coś mi zajeżdzasz lesbą, albo alfonsem podszywającym się pod opiekunkę. Twoja wypowiedz jest idiotyczna i nie mająca nic wspólnego z tematem

Gość a ja przeczytałam
no i co wielka olivio-prostaczko - nie masz nic do powiedzenia? Śmierdziel ciagnący od starzyków kasę i grający ważną studentkę z fałszywym indeksem..... buhahahahaha

Gość oliviamalutka
a ja przeczytałam nie siedzę cały dzień na kafe .i negrami żadnej ważnej studentki o studiach staram się jak najmniej mówić komukolwiek i kasy od starych już dawno nie ciągne dla twojej informacji. mmmmadvk;adv tak się też bedę starala cos kombinować nie wiem czy wkoncu uda mi sie zaliczyć 2 semestr pierwszego roku się zobaczy w trakcie tylko wolę być przygotowana na najgorsze kiedy będę zmuszona zafałszować ten dyplom

Gość o was autorkiii
Tak mnie naszło , po przeczytaniu jednego topiku o lasce co kłamała, ze studiuje rodziców wydało się i ją z domu wywalają Laska złe zrobiła nakłamała winna jest to pewne ale rodzice też bez winy nie są NAKRĘCAJĄ DZIECI ,żeby szły na studia (zaoczne,płatne itp) nie ważne jakie byle by się wykształciły za ciężko odłożone przez matkę np sprzątaczkę i ojca robotnika (bez obrazy chodzi mi o to ,ze ciężko zarobione)pieniądze by były KIMŚ nie jak oni!!!! i po co to wszystko studia dziś nie gwarantują dobrze płatnej pracy jak się nie ma znajomość, szczęścia , nie jest się dobrym w danej dziedzinie nie studiuje się tego co się chce robić szkoda tych ciężko zarobionych pieniędzy wydawać na lepsze wykształcenie dla dziecka!!! Lepiej odłożyć mu na mieszkanie :) a taka córka,syn powinni iść od razu do pracy coś zarobią z czasem zostaną kierownikami zmiany itp studia wybrane od tak bo rodzice chceli i się będą chwalić nic nie dadzą bo albo ich dziecko nie skończy albo pracy i tak po nich nie znajdzie BO nie będzie nigdy na tyle zdeterminowane i ambitne by znaleźć prace w tym kierunku lepiej być dobrym kasjerem w sklepie niż nic nie umiejącym absolwentem pedagogiem (bez obrazy)

Gość hjdhhfihfrw
Popieram "o was autorkiii" . Wydaje mi się ,ze gdyby te dziewczyny miały rodziców , z którymi można zwyczajnie porozmawiać i przyznać się do np. nie zdania na studia czy nie chcenia iść na studia tylko trzeba kombinować jak koń pod górę. Ale tak to jest jak rodzice nie uczą dzieci szczerości i rozmowy, mają różowe okulary i wymagania a tak na serio to nic o dzieciach nie wiedzą, nie znają ich bo nie chcą poznać.

Gość 98,mcm
co za żenada dobrze zrobili

Gość hgfhsfhg
:D

Gość hgfhsfhg
sram mordom

Gość Lolllllllllllllll
powodzeniz :)

Gość Jakie to dziwne
STARE POSTY ODGRZEWACIE?! To już przedawniony, archiwalny temat.Ludzie patrzcie co czytacie.Czy wszyscy tutaj to półgłówki?!

Gość gość
Masz więc nowe możliwości. :)