Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrzucona z domu :..

Rodzice wyrzucili mnie z domu :(

Polecane posty

Gość autorko historia bardzo
nie wiem :/ mam zamiar go sama jakos podrobić :/ najgorsze ze ja mam juz bardzo mało czasu !

wiem ze nie musze z nikim gadac ale bardzo chce kogos poznac, byc lubiana ,akceptowana , nie chcialam tam chodzic tylko dla nauki sama juz nie wiem obiecywalam sobie ciagle jutro pojde do pracy, czegos poszukam , zapisze sie do szkoly policealnej i tak przekladalam to jutro na...jutro ,za tydzien..aaaa za miesiąc nie spieszy mi sie i wpadalam w coraz wiecej kłamstw :(

ej a wy wiecie czy po ukonczeniu tych studiów dostaje się tez jakis dyplom ich ukończenia? czy tylko sam dyplom licencjacki ? moi tez sie nie za bardzo orientuja w temacie raczej, ale boje sie ze mogą sie dowiedziec od znajomych ktorych dzieci tez koncza np. studia :/ albo beda sie chcieli tym moim dyplomem pochwalic a ktos rozpozna ze to podroba !! :O

4,5 tysiaca to bardzo duzo :/ przegiecie nawet tyle nie mam , wiec bede kombinowac sama .. tylko co potem.. jaka praca znajde tez nie wiem ,, tez wiecznie wszystko odkladam .. :/

ale dobrze ze trafilam na ten temat :D troche mi ulzylo ze nie tylko ja jedna w polsce mam taki problem :D 🌼

Gość oliviamalutka
to pokarz go i schowal i staraj sie unikac sytuacji gdzie by chciali sie komus pochwalic

Gość oliviamalutka
tez sie ciesze ze sama nie jestem ja sie zastanawiam czy te studia wogole walnac w cholere ale jakos sie ludze ze moze kiedys mi sie uda jak nie teraz to za rok i tak ciagle bede kase w to ladowac juz sama nie wiem co robic

Gość oliviamalutka
a to jest w twardej oprawie ? co takiego jak indeks? to kto nam to oprawi ? gdzie to mozna oprawic?

Ja nie chcialam kupowac dyplomu ,tylko go wydrukowac. Tzn ojciec i matka od dawna pytali o legitymacjie - bo czemu mam placic za bilet normalny jak moge miec studencki ? i moj indeks... Chcialam podrobic jakis, wydrukowalam z internetu jakas legitymacje ,przerobilam i nakleilam na dowod osobisty,ale katastrofa wyszlo tak jakby to robilo dziecko :O widac ze falszywka wiec dalam sobie spokoj

Gość oliviamalutka
w jakis punktach ksero pewnie zrobią albo kupie oprawe i to wkleje bo faktycznie moze byc przypal

Gość oliviamalutka
super dzięki wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze sie przydac za rok

ja sie ludze ze mi to wyjdzie inaczej katastrofa :/ nie mam sie gdzie podziac :O:O w punktach ksero ? dzien dobry chcialam oprawic sobie dyplom licencjacki ? a tu taka podroba.. jeszcze gliny wezwa czy cos :D ja mam niecaly miesiac :O jak mi sie uda cos zrobic to dam wam pózniej wskazówki :P

Gość oliviamalutka
tylko pojawia sie problem z pieczątkami :/

Gość oliviamalutka
moglabys podac maila do siebie? Rozwalilam sie tym ksero sama :D

Gość oliviamalutka
a w jakich miesiach sie broni licencjata ? bo magistra wiem ze niektorzy nawet we wrzesniu

pieczątki mozna zrobic w Photoshopie ja tak robiłam :O az sama sie dziwie jaka ja jebnięta jestem

no wlasnie:O wiec albo trzeba cos przy tych pieczatkach pomazac czarnym czy czerwonym atramentem ,ze niby sie zamazalo zeby nie bylo widac szkoly i wydzialu lub szukac w necie dyplomów ze szkól do ktorych chodzimy :O ja bede kombinowac w paincie, wordzie i gimpie ..

Gość oliviamalutka
Jestesmy niemozliwe brak słów :)

Gość lips90
nie ty pierwsza i ostatnia tak oszukujesz;)bedziesz miala nauczke na przyszlosc,ale nie taką,żeby iść na studia-tylko zeby nie klamac.Bo studia to nie mus,a dzisiaj studia sa gówno warte i w kazdym momencie zycia mozna je skonczyc;);)

Gość oliviamalutka
najgorzej jak starsi beda cie naciskac na magisterke albo dyplomowke

Czy wy w ogóle myślicie? Po pierwsze, podrabianie takich dokumentów jest karalne a po drugie myślicie że i tak się nie sypnie wszystko? W końcu i tak prawda wyjdzie na jaw. Jak macie zamiar potem iść an studia magisterskie, albo nawet do pracy> Wpiszecie że studia skończyłyście? Ja na waszym miejscu bym TERAZ powiedziała że coś wam na studiach nie poszło i że musicie powtarzać rok. Lepsze to, niż potem tłumaczyć się z oszukiwania przez kilka lat. A autorka tematu to już w ogóle głupotę zrobiła. Jeszcze rozumiem na samym początku, ale trzeba było znaleźć pracę albo studium i powiedzieć w domu że się studia nie podobały a nie takie coś... Nie dziwie się rodzicom.

oki założyłam maila: autorkohistoriabardzo@interia.pl jakby cos to wymieniajmy sie tam informacjami :D

wiem ale jestem leniwa i w sumie glupia :( do 18 ma mnie nie byc w domu , ehh

w mailu nie ma spacji :P jakos tak powstala..

Gość oliviamalutka
ja nie bede nikogo sciemniac idac do pracy ze mam studia tylko sie ludze ze wkoncu mi sie uda je skonczyc predzej czy pozniej a dla ich dobra jak i mojego wole ich sciemnic ze juz je mam

Widzę że życie niczego was nie uczy. Ktoś kto kłamie i oszukuje najbliższych - zawsze kończy źle. Dlatego będziecie mieć ciężko i pod górkę. Ludzie nie lubią oszukujących. Będziecie mieć pełno wrogów i zazdrościć innym. I potem pisać że "Ja to mam ciężko w życiu". Sami sobie generujecie kłopoty kłamaniem. Nie widzicie tego?

Raczej nie leniwa tylko zakłamana. Leniwa gdybyś była to by ci było żal energii na takie kombinowanie. Serio dziewczyny, zastanówcie się nad tym co robicie. Lepiej chyba nie skończyć studiów niż się pakować w takie coś...

no ale teraz juz jest za pózno :( gdybym mogla cofnać czas a teraz jak sie przyznam to pewnie jak autorka tematu wylece z domu :( albo bede 24 godzinne awantury naprzemian z nieodzywaniem sie do mnie i wypominanie do konca zycia :O