Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mamusia1990

Starania o dzidziusia od Czerwiec 2012

Polecane posty

dziewczyny bedziemy pic albo wino za kilka dni albo herbatkę zdrowa zobaczymy jak wyjdzie ja od wtorku ze szkoly mam zajecia odnosnie mojego profilu i po 10 godzin przez 4 dni wiec nie bede miala czasu na myslenie tak mysle ale zobaczymy..

Gość Lola1983
Papapa, daj znac jak zakupisz test :) naenergetyzujemy go pozytywnie zeby pokazal I I :D Ja tez na chwilke znikam, lece z moja bratanica do sklepu :)

ale jakby co to zapraszam :)to fajne przyjazne forum tylko dla zarejestrowanych :) i nie ma jak tu czasami na forum nie pzryjemnych sytuacji z tzw.pomarańzcami...same ześmy tu kiedyś były ale właśnie one nas zmusiły do odejscia...ale powodzenia dla Was wszystkich w staraniach :)

Gość dargatka85
Kurcze jakie to fajne, że nawet jak z Wami nie rozmawiam to wejdę sobie i poczytam:) wiecie, ja powiedziałam o Was mojemu mężowi, myślałam,że będzie się ze mnie śmiał, o o,że to dobrze, bo moje koleżanki z regułu singielki a tu jest ktos w podobnej sytuacji:) no i teraz jak siadam do komputera to on: co znowu idziesz pogadać ze swoimi dziewczynami:)

milo dargatka :) ja tez lubie wejsc poczytac nawet jak juz nie ma was. Ale zawsze czuje ze jak nie bede miala z kim pogadac to wy mnie wysluchacie nie ważne co napisze i tak wiem ze wy zrozumiecie i nie wyśmiejecie mni:) i to jest super...bo w zyciu na "żywo" kazdy powie nie mysl o tym to zajdziesz i jakbym im mowiła to co pisze do was to czuly by sie zadreczane a tak to wzajemnie sie wspieramy:)

Dziewczyny, a może nie nakręcajcie się tak? Dajcie się ponieść :) Ja wiem, że to się łatwo mówi, sama jestem już mega nakręcona, bo oczywiście mam wszystkie objawy ciąży ;))) ale przy tych 3 razach starałam się w ogóle nie myśleć o tym, że może z tego wyjść dziecko, tylko dałam się ponieść emocjom. No i też nie liczę jakoś specjalnie dni (jedynie tyle, żeby wycelować w dziewczynkę), nie mierzę temperatury, nie obserwuję śluzu etc. ... Powodzenia życzę :)

ale jestesm wsciekla jak osa, ale sie do drania nie odzywam! 😡 pojechalam do ksiegowej, korki byly, zajrzalam do sklepow, a on dzwoni z pretensjami gdzie jestem bo juz tyle czasu mi to schodzi... normalnie nie moglam sie powstrzymac zeby go zjebac przy kupmlu ktory przeyjechal, ale taka nie jestem, w ogole sie nie bede do drania odzywala!!! chyba stres robi swoje bo jestem naladowana normalnie, wiem ale i tak mnie wkurzyl! robilam test ale ten niby po 6 dniach, jedna krecha... dzis sobie kupilam ten wczesny po 2-3dniach, ale doczytalam w ulotce dziewczyny ze od tego decydujacego kochania musi minac 7 dni inaczej test jest niewazny, a skad wiadomo ktory raz byl ten decydujacy...? wiec ten test jak sie go wczesnie robi trzeba potraktowac z przymruzeniem oka normalnie literki mi sie myla z nerwow, temp. az mi sie podniosla, mierzylam sobie bo policzki mi pulsuja, i mam 36,8

hejka kobietki. dopiero teraz udalo mi sie dorwac do internetu, wczesniej nie bylo czasu.

Gość Lola1983
Karolowa nie denerwuj sie tak bo po pierwsze zlosc pieknosci szkodzi a po drugie to niekoniecznie dobrze dla dziecka ;) a z chlopami niestetybtak jest, nawet na mydlo sie nie nadaja ;) Moj sobie wymyslil od dzis diete i musze wymyslec jakis dietetyczny obiad...bedzie sie odchudzal :) pffff.... :> Macie jakies sprawdzone przepisy, bo on ma ksiazece podniebienie :| Co do testow to ja dzisiaj w sklepie tez juz trzymalam w reku ale w ostatniej chwili odlozylam i ucieklam z tej czesci sklepu :) dla obserwatora z zewnatrz musze nieraz idiotycznie sie zachowywac ;)

Gość Lola1983
Dostalam wlasnie opier***l od mojego chlopa, bo nie zdazylam zrobic obiadu na jego przyjazd, za pozno wrocilam od bratanicy... A wystarczylo aby poczekal 30 minut az sie miesko upiecze... Jak mi przykro, lzy mi same leca... Raz na ruski rok wrocil wczesniej to na fochu :( ;( ;(

Gość dargatka85
Witaj nuś:) widzę,że skoro piszesz to dojechałaś cała i zdrowa:) mam nadzieję,że podróż była w miarę znośna. a jak tam samopoczucie? coś sie zmieniło?

Gość dargatka85
lola kochana:( ty się nie smuć, może zły dzień miał ten twój. a my jesteśmy troszkę nadwrażliwe i bardzo wszystko bierzemy do siebie:( ja to dziś ze trzy razy płakałam....tez przez swojego:( bo mi powiedział,że się zmieniłam i jestem niedobra :(

Lola przytulam 🌼 Kochane my chyba jestesmy naprawde jakies przewrazliwione co? chyba przez te oczekiwania

Gość dargatka85
karolowa ja jak czytam co piszesz to tak jak by to o mnie było:) może to ten wiek:):):)

Gość dargatka85
ja dziś strasznieee zmęczona:( zajrze jutro jak wstane, może wieczorem sie bardziej rozgadacie to bede miała co rano poczytac:):) dobranoc..

Hej dziewczyny, wiedzcie ,że Was czytam . Nie udzielam się bo na to (radość, konsultacje z Wami ;) przeżywanie każdego dnia)będzie czas jak zajdę. Nie chce się nakręcać bo bardzo zależy mi na zajsciu teraz czyli w czerwcu. Mam bardzo wazne powody dla ktorych, jezeli teraz nie zajde, bede musiala odlozyc ciąże. Rozumiem Waszą chęć dyskusji, ale uważam, że im bardziej się napalam, im wiecej i bardziej szczegółowo planuje tym wieksza lipa wychodzi, dlatego narazie siedze cichutko i jem ten swoj kwas foliowy. ;) Trzymajcie sie ciepło

Gość dargatka85
Cześć dziewczyny! coś wczoraj leniwie było:) wstaje skoro świt a tu tylko cztery wpisy:( chyba wszystkie poddały się zmęczeniu i poszły spac:)

pseudonim......wiek.....mc starań......tydzień ciąży....płeć......poród przyszła_mamusia1990..21........1...........0........ ......0...............0 starania 201333....26.....0....0.....0.....0.... dargatka85.........27....1.....0.....0......0.... nuś27...............27.........2..............0......... . mała56.................25.......1.................0..... .......0........ ewuss185..............23........2..............0......... ....0....... karolowa..............26.........0.............0......... ....0............0 Hania_85_05.........27............3................0..... ..........0.............0 *****kamola*****.......27.............0..............0... ...........0..............0 sandziia ..........18..................1...............0............. ....0.............0 Lola1983..........29.....13...................0.......... .......0...........0 metafora . .......26......1...................0..................0..... .......0

Gość dargatka85
:(:(:( przykro, ale z drugiej strony, zobacz ile pracy czeka cię niebawem, a robota należy jednak do przyjemnych:) głowa do góry haniu:)