Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostraaaa123

PROSZE O PORADE!!! czy maz ma racje???

Polecane posty

nie pożyczaj siostrze tych pieniędzy bo naprawde potem juz ich nie zobaczysz, 80 tys to naprawde duze pieniadze, ty wraz z mezem doszliscie do nich ciezka praca, siostrze pomogli rodzice wiec, niech ona z mezem radzi sobie sama. Dobrze ci radze, nie pozyczaj ich!

Gość JSHSJAHSJSHDGGDHSJA
tez bym nie pozyczyla..nie widzisz ze oni cie tylko wykorzystuja.Naiwna jestes jeszcze

Gość fdddx
Twoj maz ma calkowita racje!! Ja bym nie pozyczyla!! Jestes jak taki koziol ofiarny, wszyscy widza ze sie nie buntujesz i jeszcze probuja cie wykorzystac. Powiedz siostrze wprost, ze jednak nie pozyczycie jej takiej kwoty bo macie plany. Jesli jednak zdecydujesz sie pozyczyc to spisz umowe u notariusza o pozyczce!! To jest kolosalna kwota. Poza tym dlaczego nie porozmawiasz z rodzicami o tym co cie trapi???

Gość siostraaa123
dzieki! rodzice beda za tym zeby pozyczyc, zeby im pomoc, wiem to z gory.

Gość fdddx
boisz sie rodzicow? to im powiedz co cie boli jak beda naciskac i tyle. To nie jest twoj obowiazek pomagac siostrze. Odmow stanowczo...wszyscy dobrze ci tu radza a ty zrob jak uwazasz. Uwazaj tylko zebys ta decyzja nie przekreslila swojego malzenstwa jesli siostra nie odda kasy to juz wogole nie zdziwie sie jak twoj maz wpadnie w furie...Mysl o sobie i swoim malzenstwie.

Gość berda
powiedz, ze ta kasa jest tez twojego meza i on nie zgadza sie na pozyczenie...alno daj im ta dzialke z transformatorem, skoro nie chcecie sie na niej budowac..moze twoi rodzice zobacza tez ile ona jest warta..ja bym tak zrobila...