Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
czarna oliwka.

nie umiem poukladac sobie zycia nie wiem czego chce

Polecane posty

hej, to ja sobie pozwole tez na male wyzalenie sie.. wychowywalam sie z ojcem alkoholikiem..jako nastolatka ciezko zachorowalam i choroba bedzie juz ze mna cale zycie, ale sa gorsze choroby..jestem jedynaczka i zawsze jakos czulam sie inna, gorsza, samotna z milionem kompleksow..liceum skonczylam ,mature zdalam..potem praca,potem jednak studia..przerwalam ,wrocilam ,znowu zawalilam...raz pracowalam raz nie...w zwiazku bylam jednym..dzis mam 28 lat.i zadnych osiagniec tych materialnych jak i niematerialnych,tzn ani wykszczatlcenia,ani kariery ani wiekszej kasy na koncie..rodzina nigdy sie mna nie interesowla, procz mamy..znajomi-Ci dawni albo powyjezdzali albo maja swoje rodziny juz,zwiazki..ja tez sie przeprowadzlam, zmienialam mieszkania...jakos nie zzylam sie nigdzie..faceta nie mam ...i nie wiem co chce w zyciu robic, czym sie zajmowac, jak wstawac rano i cieszyc sie z kolejnego dnia, bo bardzo tego chce...nie umiem sobie odpowiedziec gdzie chce zyc, z czego .. do tego jest ktos na kim mi zalezy ale mieszka w UK i jakos ciezko nam sie dogadac i tez cos zdecydowac ...wiem co napiszecie -zalosny len , ktory nie ma prawdziwych problemow ;-/ ale moze ktos ma podobnie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować