Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombaaa!

LUDZIE !OTWÓRZCIE OCZY!

Polecane posty

Gość Bombaaa!

http://www.youtube.com/watch?v=wPz7zAawOE8 Aż łza sie w oku kreci,kazdy moze byc nastepnym,kazdego moze to spotkac,wiekszosc z nas nie ma zapewnionego godnego zycia w tej pie..... ojczyznie

Gość Bombaaa!
up up

Gość Bombaaa!
ja ciez pierdziele co za kraj

Gość Bombaaa!
up

Gość Bombaaa!
up

Gość Bombaaa!
up

Gość Donaldinio
nieprzejmuj sie jutru bedzie lepiej obiecuje

Gość Bombaaa!
up

Gość Bombaaa!
up

Gość trollo
grunt, że się krzyżami obwiesili w salach. a diabeł w zanadrzu. Rzygać się chce. Przyjdzie dzień, kiedy ludziom puszczą nerwy i będę złodzieje dyndać na latarniach. I będzie to straszny czas dla wszystkich. Bo z każdą rewolucją tak było

Gość skowronek 34
Boze ile damy sie tak oszukiwac?no pytam sie ile???TYle na ile na to POZWOLIMY

Gość kawka z ranka
Zwykły człowiek ktory miał firme i byl podwykonawca wielkiej społki ktora wygrała przetark a była juz wtedy zadłuzona!i co ogłosili bankructwo,panstwo oczywiscie wyplaciło jej pieniadze to oszustwo wszystko było ukartowane ,tak milionerzy bogaca sie bardziej nikogo nie dopuszcza do koryta.a ten Pan wszystko stracił dom firme caly dobytek zycia wszystko mu zlicytowano a przeciez niczemu nie jest winny bo H.j niewyplacila mu naleznych pieniedzy

Gość ladyladylady
bo zyjemy w panstwie złodziei i tyle!!!! mam kontakt z tymi ludzmi co buduja autostrady, drogi itp. ludzie chca pracowac, chca robiac ale co maja robic jak im panstwo nie pozwala? syt. z grudnia. warunki pogodowe super, wlasciciel jednej z firm sciaga swoj sprzet z bialegostoku, ludzi itd. chca budowac obwodnice. przyjezdza jakis zakichany urzedas i nie wydaje pozwolenia na dalsza budowe. dlaczego? nie bo nie i tyle!!! facet znowu pakuje maszyny i rozwozi do bialegostoku, czesc do piotrkowa. kto mu zwroci koszta transportu? nikt - maja to gleboko w dupie. czesc ludzi wysyla na urlopy, czesc pracuje w bialymstoku i piotrkowie. chcieli oddac do konca kwietnia obwodnice ale teraz? maja to w dupie bo GDDKiA powiedziala ze termin jest na koniec czerwca i wtedy dopiero wyplaci kase. a towar trzeba kupic, ludziom zaplacic i tak facet cyka po pare groszy, pracownicy sie wkurzaja, szukaja innych robot - szkoda im firmy bo pracodawca dobry, uczciwy ale co z tego jak panstwo zlodziejskie i kasy nie wyplaca? wola debile kase na lokatach trzymac niz ludziom zaplacic - ot taka prawda!!! ja juz normalnie slow nie mam na ten kraj, politykow - jebanych ZLODZIEI!!!!!!!

Gość antyjenifer
az sie nóz w kieszeni otwiera

tak konczą ci co sie wobec państwa nie wywiązują ze swych płatnosci , zaległosci w ZUS w US i jeszcze pretensje i podwazanie powagi Sejmu i Se3natu. czemu tego obywatela straż marszałkowska nie wyniosła oszołoma kładacego kłody pod przygotowania kraju do EURO2012

ej ale o co chodzi temu panu? o jakiej on firmie mowi? skarbu panstwa spółce czy prywatnej firmie? bo jak wlasciciel firmy go wychujal to co ma minister czy posel odo tego>'??? ps,. to dziwne ze z kamera wpuscili i dają na siebie sie wydzierać...

Gość ty wielki znawcccccccco
sam jest sobie winien po czesci. po co ściągal maszyny skoro jeszcze nie było nawet zgody

Gość ojoj77
tak był włascicielem firmy ktorej niewypłacił pieniedzy inwestor który ogłosił upadłosc który wygrał przetark mając juz długi!!!!!!!!!nie dziwkie sie mu ze tak reaguje ten Pan wszystko mu zlicytowali bo nie miał jak zapłacic długu

Gość ojoj77
EJ LUDZIE CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM KOMENTARZE POD FILMIKIEM!

Gość ojoj77
do Ferdynand Pryszczyc ale Jesteś GŁUPI Do szkoły marsz!

" 11:50 [zgłoś do usunięcia] kawka z ranka Zwykły człowiek ktory miał firme i byl podwykonawca wielkiej społki ktora wygrała przetark a była juz wtedy zadłuzona!i co ogłosili bankructwo,panstwo oczywiscie wyplaciło jej pieniadze to oszustwo wszystko było ukartowane ,tak milionerzy bogaca sie bardziej nikogo nie dopuszcza do koryta.a ten Pan wszystko stracił dom firme caly dobytek zycia wszystko mu zlicytowano a przeciez niczemu nie jest winny bo H.j niewyplacila mu naleznych pieniedzy " to na pewno o to chodzi?

zreszta na ciebie to szkoda czasu ty jestes zwyczajnie prosty chlopak z sochaczewa ktory uwierzy we wszystko :D wiec znikam z tego tematu :D:D

Gość antonio banderoos
wawcia powraca prawda :classic_cool: czemu ludzie maja oczekiwac od brzydalka z kolorkiem wlosow zblizonym do kochanego premiera, ze bedzie oplowal naszego tuska?

tak to jest jak sie podwykonawca zglasza obiecujac ze zrobi najtaniej a ma tylko rzecha kamaza znajomego ktoren mu zwiru uzyczy i dwie taqczki. bez kapitalu zakladowego i zdrowego rozsadku podejmujac sie wykonania za obiecana kwote , pewnie juz mu sie we lbie jawilo jak to wydyma roboli i jakos to bedzie na swoje wyjdzie a tu wydymali jego....hahahaha tak koncza polaczkowe biznusie hahahahaha w bialych skarpetkach z dziada pany.hahahaha

Gość AnnaLynneMC
nasz zajebisty rząd wybrany dzięki takim własnie kretynom jak "tym razem to znowu ja..ble ble ble" posrany człowiek,który nie wie o czym pisze,tępa strzała i nic poza tym.. ja pierdziele to jest tragedia co sie z tymi ludzmi dzieje .. dobrze,ze ja mając 20lat mam więcej rozumu niz taki 30-40letni ktoś kto jeszcze pamięta czasy komuny ...ja nie narzekam na kase,mam ją dzięki temu,ze jestem wielką szczęściarą i podejmuje słuszne decyzje w swoim życiu ,ale i tak to co teraz robie za granicą procentowałoby to o niebo lepiej,dlatego ludzie...wyjezdzajcie za granice i miejcie wyjebane na ten ciemnogród ,tu juz lepiej nie będzie,śmiejcie się dalej z katoli Pisowców :] śmiejcie ,ale nie wróże wam dobrze ,bida,ze aż piszczy ;] Żegnam.