Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggie.;)

Poczatek ciazy Bole brzucha.. WAZNE!!!!

Polecane posty

Gość meggie.;)

Dziewczyny opiszcie mi bol brzucha jaki u was na poczatku wystepowal w ciazy,.. Bo tak bardzo sie denerwuje i nie wiem juz co mam robic raz mnie boli a raz wcale.. i na dodatek boli tak dziwnie ze boli od dolu i przechodzi bardziej do gory i tak jak by cos mi rozpychalo na boki czyli do kosci miedniczej tej tutaj z boku tez tak mialyscie Prosze o szybkie odpowiedzi bo nie wiem co mam myslec czy tak ma byc?

A ktory to tydzien u ciebie? Wiele kobiet te poczatkowe bole opisuje jak bole okresowe (mnie tez bolalo i to bardzo mocno na poczatku kazdej ciazy). Ogolnie bole takie rozpychajace moga swiadczyc o powiekszaniu sie miednicy, macicy, ogolnie o rozrastaniu wewnatrz, przeciez rosnie w tobie nowe zycie, wiele rzeczy wewnatrz sie zmienia. Poki mozesz odpoczywaj duzo i napewno nie bagatelizuj jakby wystapilo plamienie.

Gość meggie.;)
jestem w 5 tyg tak pokazalo z bety.. a lekarz kazal przyjsc za 2 tyg.. wiec nie wiem co mam robic i czy to normale jest.. boje sie ze moge stracic ta ciaze

Długo mnie bolało, trochę jak na okres. Potem brałam duphaston i trochę przeszło. Ale na początku prawie każdą boli.