Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafkajolki

zastanawia mnie to, skąd matki mają czas na kafeterię?

Polecane posty

Gość szafkajolki

niby takie zmęczone...a tu czas na kafe jest zawsze...

Gość bo to fałsz jest
i tyle połowa z nich to mitomanki

Gość a ja a ja
kiedyś był już taki temat jakaś matka była zdziwiona skąd inna matka ma tyle czasu żeby siedzieć na kafe a co robi w tym czasie dziecko, mąż czy w domu porządek czy obiad ugotowant itd ehhh organizacja to podstawa mamusie

Gość a ja a ja
a nawet gdyby w domu było troche kurzu to sie przecież nic nie stanie mama też musi mieć chwile wytchnienia i dla niektórych jest to właśnie kafe....

Gość Ojojjjo
Oj tam oj tam Ja tam mam zawsze czas internet mam w telefonie jak tylko mam chwile to zagladam Trzeba być zoorganozowanym i tyle. U mnie super czysto nie jest bo ja nie jestem z tych matek co latają i sprzątają co 5 minut lubię jak jest czysto ale niektóre to przesądzają mój syn bardzo długo w dzien śpi więc mam czas :-)

Gość no zwłaszcza te
Którym szkoda pół godziny na ugotowanie dziecku zupy :O a tak dadzą słoik i mają czas na kafe ;p

Gość aska vcxz
Bo kafeteria to takie odmóżdżenie. Jedna sobie wrzuci brazylijską telenowelę, druga poczyta co tam u innych słychać :) Pół godziny dziennie, gdy dziecko w końcu zasnęło - właśnie tego odmóżdżenia potrzeba, a nie zaraz po ścierę albo do garów.

W pracy spedzam sporo czasu przed komputerem to i na kafe sie kliknie kiedy jest luźniej.Gdy jestem w domu to raczej do kompa nie zasiadam i zajmuje sie wyłącznie sobą i rodziną