Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśna wieczorową porą

facet nie dzwoni a miał przyjechać

Polecane posty

Gość Szczerze i do bólu
Czemu o niej piszesz kurwa... Badz co badz to ona byla pierwsza a jak wiedzialas ze jednak ma kontakt z byla to bylo nie brnac w to dalej. Proste.

Gość chyba zwariuje z niewyspania
a jak dlugo jestescie razem?

O tej koleżance dowiedziałam się dużo później. Razem 18 miesięcy. O koleżance się dowiedziałam po jakimś roku. To co mam się nie wiązać z rzadnym facetem, który miał jakieś kobiety przede mną. To nie jego była dziewczyna tylko koleżanka, z którą sypiał.

Ja o niej nie piszę kurwa. Kurwa piszę, bo mnie szlag trafia a nigdy kurwa nie przeklinam.

Właśnie ja jestem niezłą partią i on mi tłumaczy, że w życiu by mnie na nią nie zamienił.

Właśnie chyba nie mam wyjścia i muszę to zakończyć. Sytuacja mnie spala emocjonalnie.Wolałabym żeby on to zrobił.

Gość Szczerze i do bólu
Prawie kazdy ma byla ale nie kazdy ma ostre kontakty utrzymywane. Na poczatku sie ustala jakieś zasady co sie toleruje czy nie. Masz prawo sie denerwować. Spoko. Ale wg mnie nie powinnas dawac sie dalej robic... Tyle. Wypad i szkoda glowy na faceta ktory nie ma jaj i nie dba o to by jego kobieta czuła spokoj w zwiazku.

No właśnie dzwoniłam po koleżankę. Będzie za godzinkę.

szczerze do bólu dzięki właśnie takiego prysznica potrzebowałam. Zresztą ja na prawdę głupia nie jestem.

Gość Szczerze i do bólu
Wiem ze nie jestes ale czasem trzeba dac kopa nie ;) powodzenia i milej zabawy.

A czy powinnam odebrać od niego telefon? Na bank będzie mnie szukał po dyskotekach.

zresztą on nie zadzwoni już

Szczerze i do bólu Jak powinnam się zachować jak się spotkamy? Jak go najbardziej zaboli o ile zaboli moje odejście.

Gość Szczerze i do bólu
Zaboli jesli Zaboli tylko i wylacznie to co najtrudniejsze... Zimna obojętność. To najgorsze dla faceta. Lub zdrada ale to inna bajka. Nie znasz go od dzis. Proste.

Gość Szczerze i do bólu
Impreza wg mnie raczej nie powinna byc odgrywka i nie idz jesli o to chodzi tylko. Chyba ze szczerze chcesz sie bawic i odtegować od myślenia. Przyjdzie kiedys pogadac to wysłuchać nic nie gadac. Na koniec kilka słów ze nie masz jaj ze definitywny koniec uwolniłes mnie od siebie i jestes mi obojetny. To jesli Zaboli to Zaboli bardzo. Nie wdawaj sie w żadne dyskusję i tlumaczenia. Chyba ze chcesz jeszcze probowac to tak ale jesli juz zdecydowalas to milcz. Skonczy to 2zdania i w swoją stronę. To go oglupi po prostu.

Na koniec kilka słów ze nie masz jaj ze definitywny koniec uwolniłes mnie od siebie i jestes mi obojetny Chyba jestem głupia jednak bo tego nie zrozumiałam " ze nie masz jaj ze definitywny koniec" konkretnie to Możesz jaśniej, bo widzę, że mądry z Ciebie gość.

On nie jest mi obojętny ani ja jemu wiem o tym. Nas powiązało coś bardzo ważnego. Kilka przeżyć, nie pozwoliłam mu stoczyć się na dno. Zawsze obiecywaliśmy sobie, że jak się skończy to będziemy przyjaciółma na zawsze. jak teraz z tego wybrnąć?

Gość Szczerze i do bólu
Facet ktory ma jaja ma zasady. Dba o kobiete i dba by nie musiala go podejrzewać o cos lub to umie dobrze ukryć ;) facet ktory troche tu troche tam a z żadna normalnego zwiazku nie ciągnie to zwykła ciamajda bez jaj albo cwaniak któremu męskie zasady bycia fer wobec swojej kobiety czy rodziny sa obce. Pisalem w skrócie widac zbyt dużym ;) rozwin jak chcesz biega ze gościu nie umiesz zadbać o normalne relacje ze swoją kobieta a wolisz bawic sie w podchody jak gowniarz to zwykły cwel jestes i nie zasługujesz na mnie. Przeciez liczy sie czystość relacji a u widze tylko kombinacje

Gość ilonaaaaa
przyjaźń? jaka przyjaźń? w przyjaźni jak i w związku - szczerość i szacunek.. a on juz wszystko przekreslil.. nad czym ty się jeszcze zastanawiasz.. On jakoś sie o nic nie martwi

Dzięki wielkie za wpisy na prawdę dużo mi pomogliście.

Gość Szczerze i do bólu
Zwiazek to Przyjaźń plus sex w dużym uproszczeniu ;) wiec i przyjaźń tez zniszczył robiac z ciebie......

Gość Szczerze i do bólu
Do usług.lubie niszczyć bezsensowne związki ;) żart . Dobrze ze otwierasz oczy. On zle cie traktował nie szanował i nadwyrezał

Gość ilonaaaaa
:) trzymaj się i daj znac jak sytuacja sie rozwinie... znczy czy zamilkł czy jeszcze podejmie probe kontaktu

Gość Szczerze i do bólu
No ja tez czekam na info.sprawdze kiedys.

Dam znać na pewno. Dzięki za pół godziny przyjedzie koleżanka. A szczerze i do bólu to pewnie nieraz zechcę poznać Twoją opinię.

A chcę się bawić, bo sama nie zamierzam siedzieć. Jadę na dyskotekę do innego miasta. mamy swoją w naszym mieście ale jak się tam pojawię to na bank będzie miał telefony, że jestem.