Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśna wieczorową porą

facet nie dzwoni a miał przyjechać

Polecane posty

Gość Nie lubie sie logować ;)
A tak wogole konczy mi sie umowa dzis i nie przedłużan na telefon. Komputra tez nie co dzien mam wiec nie pomysl sobie czasem ze mam cie gdzies ;) jak nie napisze za czesto. Niestety tez mam problemy i finansowe i przywatne zycie tez szwankuje... Szewc bez butów chodzi mawiaja... Tobie pomagam a od dawna sam potrzebuje pomocy... Ale tak zawsze mialem. Daj znac jak sie trzymasz i pamietaj o 3 przykazaniach. Beda następne wiec dojdz do wprawy ok ;) Pozdrawiam

Wiem, że to głupie. W niedziele był u mnie 2 razy, nie otworzyłam mu drzwi. Strasznie to przeżywałam. Nie umiałam sobie znaleźć miejsca. Dzwonił wieczorem, że był u mnie 2 razy i jak chcę, to przyjedzie, nie chciałam. Przyjechał w poniedziałek rano przed wyjazdem. Przytulił, pocałował, zaczęliśmy się całować i kochać. Świadomość, że go tracę mnie przerażała. On w sobotę mówił, że i tak jeszcze milion razy będzie spał w moim łóżku. Na nowo rozkręciliśmy ten interes. Wczoraj dzwonił 3 razy. Myślę, że to się szybko nie skończy. Eh, żeby się skończyło musiałabym urwać z nim kontakt a tego nie potrafię. Zawsze będę o niego się martwiła, jak on o mnie. W sobotę zadał mi pytanie, czy go kocham jeszcze choć troszkę, odpowiedziałam Tak bardzo, a on, że o tym wie. W poniedziałek ja się go spytałam, czy wie, że cierpiałam, on, że wie i też cierpiał. Powiedziałam mu nigdy więcej mi tego nie rób. Jak dobrze pójdzie przyjedzie na ten weekend jak nie to za 2 tygodnie. Ma jeszcze u mnie kupę swoich rzeczy.

Gość ech ani logowac
ani pisac mi sie nie chce. zreszta co mam Ci napisać... Twoje życie i masz je tylko 1. powodzenia

Gość bywam bywam a co?
coś znów nie tak? wyjezdzam i moze miesiac nie bede mial dojscia do net ale pisz jak cos poprosze kogos by sprawdzil i ci odpisal w moim imieniu. moj styl znasz co pisze ale uwazaj na podszywy, nie bedziesz pewna to pisz to ten ktos napisze pod moim nickiem jak sobie wogole haslo przypomne... pozdro i narka

Gość tu szczery...
i gdzie jestes?

Hmm. Byłaś niemiła... więc stwierdził, że po co ma jechać do Ciebie, skoro jego koleżanka rozwódka jest miła, nie robi mu wyrzutów i pewnie jeszcze dobrze umie zrobić laskę :P

Zostaliśmy przyjaciółmi. Dzwoni przyjeżdża jak jest w Polsce. Wyprowadził się od niej. Mieszka w hotelu. Czuję, że jestem ważna w jego życiu a on jest ważny dla mnie. Zbyt dużo dla mnie zrobił, żebym się od niego odwróciła. Nie jesteśmy razem ale o mnie się troszczy. Dzięki szczery.