Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaśna wieczorową porą

facet nie dzwoni a miał przyjechać

Polecane posty

Ja myślę, że on chce żebym ja zerwała, bo nie ma na tykle jaj, żeby mi to powiedzieć, a sam mi kiedyś mówił, że mnie w życiu by nie skrzywdził

Gość Szczerze i do bólu
Do usług ;) milej zabawy

Zresztą na tę dyskotekę się też wybiorę na koniec, bo on tam może być i go zaskoczę.

Gość Szczerze i do bólu
Wzorowo przejdz obok bez slowa

Myślę, że te jego działania są prowokacją do tego, żebym zerwała, bo to kawał ciula i ja znałam jego przeszłość całą. Otwarliśmy się na siebie i bardzo sobie ufaliśmy stąd wiem, że z tą koleżanką sypiał.

tak zrobię

Gość Szczerze i do bólu
I nie zrywaj ty. Milcz. Niech on sie spuszcza i gada ty sie śmiej

"Jako facet-widzialem tu wypowiedzi i problemy wielu naiwnych a czesto wrecz głupich kobiet. Jestes w peletonie... Chyba chcesz wygrać w wyścigu dających sie robic w ch*ja idiotek. Nie obraz sie ale tak to widze. Sama sie prosisz by cie szmacić" Za tę odpowiedź masz dychę!! Czyli co mam czekać aż o zerwie

Gość Szczerze i do bólu
A jeszcze jedno piekne slowo przychodzi mi na mysl na jego działania...na koniec jesli zdobędzie sie na wyjaśnienia mozesz użyć jednego slowa no dwóch I odwrócić sie i odejsc-jestes żałosny

Gość Szczerze i do bólu
Sluchaj i tak za dlugo chodzisz w tym garbem. Tak to widze. Chcesz zerwac?na pewno?to zrob to teraz juz.ze go nie ma to trudno mial szanse tak?tyle.ty zerwałas.nie musi wiedziec skoro uniknął spotkania.niech mysli ze to trwa.milcz.pewnie bedzie go gryzło jak ci dac do zrozumienia jak powiedziec a ty juz od dzis zacznij nowe zycie hehe

Gość vbcvbcvbcvb
Kiedy kobiety zrozumieją, że jeśli facetowi zależy to zrobi wszystko żeby z tobą być? Jemu nie zależy i tyle. A powyższe rady są właśnie ŻAŁOSNE. Zamiast się zastanawiać jakie słowa go zabolą to zajmij się sobą i rób tak żeby tobie było dobrze. On ma Cie ewidentnie w tyłku i tylko twoja obojętność urazi jego dumę, a nie jakieś pieprzenie o tym, że jest żałosny.

Tylko jest jeszcze jedno ale mam cały czas w głowie jaki kiedyś był i w głowie mi się nie mieści, że mógł coś takiego wywinąć. Mam nadzieję, że dam radę. Zresztą ja na tę naszą dyskotekę pojadę najpierw wejdę i wyjdę, będzie miał na bank telefony, żeby nie myślał, że płaczę. Co o tym myślisz. No chyba, ze odbierze to, ze go szukam.

Gość Szczerze i do bólu
Sie naucz czytać. To samo jej pisze. Nie gadac. Szkoda czasu tylko pięknie spuentować wypociny frajera.

Gość vbcvbcvbcvb
dobra już poszłam, się nauczyłam i wróciłam. Cofam oskarżenia, ale zarazem podtrzymuję swoje zdanie.

vbcvbcvbcvb Dzięki za wypowiedź. Taka właśnie jestem dlatego zaraz idę na dyskotekę. Taki był, robił wszystko, zeby ze mną być. Dziś pierwszy raz od miesiąca taki jest. Notabene kosił trawę na działace a wiem, że wcześniej miałby to w dupie, zawsze ze mną.

Gość Szczerze i do bólu
Przestan. Nie kombinuj. Jedziesz sie bawic albo wcale. Od tej chwili masz nowe zycie. Go w nim brak tak? Olać.

On wie jak jestem. Dlatego go kręciłam.

Czyli jechać od razu do tego 2 miasta.

Gość Szczerze i do bólu
Pamietaj on jej nie ma-godność.ty miej.klasy tez nie ma-ty miej.z honorem to samo.nie rob zemsty tylko miej plan jesli przyjdzie.puenta z kilku zdań albo zwykle ze jestes żałosny wystarczy.wiecej po prostu szkoda słów na ten niby zwiazek..nie uwazasz?

Gość vbcvbcvbcvb
Chyba nie ma sensu kombinować. jedź ale tylko pod warunkiem, że masz ochotę, bo po co się zmuszać? Najważniejsze jest, żebyś zrozumiała, że coś jest nie tak. Myślę, że albo poczuł troche wolności tam, albo mu się o tobie zapomniało, bo ma inną. Facet, któremu zależy się tak nie zachowuje niestety.

Gość vbcvbcvbcvb
Tak, koniecznie powiedz mu że jest ŻAŁOSNY. To takie teraz popularne. Przy okazji dasz mu znać jak bardzo Cie zranił.

Gość vbcvbcvbcvb
Tak, koniecznie powiedz mu że jest ŻAŁOSNY. To takie teraz popularne. Przy okazji dasz mu znać jak bardzo Cie zranił.

Gość Szczerze i do bólu
Jechac dla siebie.dla zabawy.gdzie chcesz.nie liczyć sie z nim czy sie dowie czy nie.kogo to obchodzi tak?zerwałas czy nie?nie myslec nie gadac.zaczepi dojebać tekst i w swoją stronę. Twoja dusza bedzie miec spokoj a i klasę pokazesz. A jak przyjdzie to i satysfakcja bedzie jak mu rzucisz i zobaczysz jego minę zaskoczona

Gość Szczerze i do bólu
Popularne?i co z tego.wiersz ma pisac czy co... Po prostu szczere i prawdziwe bo gosc jest żałosny

Lecę do jutra

Gość vbcvbcvbcvb
Autorka wydaje się mądrą osobą, wie co ma robić. Ja na twoim miejscu po prostu bym olała - to facetów boli, a nie elaboraty jak beznadziejny jest, bo to ich raczej bawi.

Gość Szczerze i do bólu
Milej :) pa

Gość Szczerze i do bólu
Ja pierdole kobieto weź przeczytaj co Pisalem. Kto tu jej każe cos wygłaszać. A poza tym to ja jestem facetem i wiem raczej lepiej co nas boli...

Gość Szczerze i do bólu
Ja pierdole kobieto weź przeczytaj co Pisalem. Kto tu jej każe cos wygłaszać. A poza tym to ja jestem facetem i wiem raczej lepiej co nas boli...

Gość 123adam123
Sprawa prosta, choć niestety bolesna. Dwie możliwe opcje. Albo znów zamieszkacie szybko razem (w Polsce lub w Holandii), albo pogódź się z tym, że już nie masz faceta....no chyba, że mu z jakąś inną nie wyjdzie. http://www.podane.pl/uczucia.php