Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiwagu

nigdy nie będe miał kobiety ponieważ nie jestem atrakcyjny fizycznie

Polecane posty

z tym że sam wzrost niczego nie oznacza bo znałem nie jednego co był no po prostu malutki ,a laski na niego leciały ..nieraz wyższe od niego ..więc sam wzrost nic nie oznacza liczy się wewnętrzna energia ,zaradność , itp ... jeżeli dziewczyna ma do wyboru wesołego zaradneg i nieskiego ,a smutnego wysokiego niezdare to wybierze tego pierwszego ...a jak jestes niska smutna niezdara no to sory ,ale nie zwalaj na wzrost.

Gość dissolved girl
Z tym wzrostem to nie przesadzajcie, ja się na zabój zakochałam w facecie mojego wzrostu i co :o i wiele bym dała, żeby z nim być... :(

tak samo znałęm wysokie ciamajdy co to łbem zawsze o framuge przypierdolił bo był ciamajdą ...myślisz ze na takiego laski leca? owszem leoiej miec te 185 i miec super sylwetke i prawda jest ze taki facet jest atrakcyjniejszy ,ale to jest tylko jeden z wielu czynników ,a nie najważniejszy.

Mój brat ma dziewczynę swojego wzrostu ;] a brzydcy faceci może powinni szukać brzydkich dziewczyn?

były - nie wybierze tego pierwszego, tylko poczeka aż jej się trafi wesoły itd., ale wysoki. Jak dziewczyna ma wymóg, że facet ma mieć 18x to choćbyś srał tą wesołkowatością, to jak masz mniej to jej nie wyrwiesz. dissolved girl - jeszcze zależy, ile sama masz tego wzrostu.

Gość dissolved girl
"Jak dziewczyna ma wymóg, że facet ma mieć 18x to choćbyś srał tą wesołkowatością, to jak masz mniej to jej nie wyrwiesz." Nie no w sumie masz rację, bo są laski dla których wzrost jest po prostu ważny - ale nie dla wszystkich. Mi np w życiu nie spodobał się łysy facet. A są laski, co szaleją za takimi. Mam 175 cm. Ale tak btw, mój kumpel 165 jakoś znalazł dziewczynę i zaraz się hajta. A facet jest ogólnie mało ciekawy, aż w szoku jestem.

Frodo, sądzisz, że wysoki, ale brzydki może mieć każdą? Odpowiedź brzmi "nie" :)

z resztą wazne znalesc ta jedna co mi z tego ze sie moge podobac wiekszosci jak ta ktora ja che ma mnie w dupie ....i tak w kółko macieju

A mój wspomniany brat ma 172 cm wzrostu i megapewność siebie. Od zawsze ma duże powodzenie u dziewczyn. Może czas przestać jęczeć i narzekać?

Gość dissolved girl
No mi wystarczy, że facet nie jest niższy ode mnie. No cóż, na razie nawet na faceta mojego wzrostu mnie nie stać, bo takowy mnie nie zechciał :>

Gość dissolved girl
Zresztą...za każdym razem, jak widzę taką gadkę o wzroście na kafe, to mam ochotę wyjść z aparatem na ulicę i zrobić zdjęcia parom, w których babka jest tego samego wzrostu lub NIŻSZA od faceta. I wstawić tu na forum. Bo ja widzę takich od groma. I btw, mam wrażenie, że facetów o wzroście poniżej 175 też jest od groma, bo ciągle się czuję jak cholerna żyrafa.

swiezalatte - nie, nie każdą. Ale i tak ma sporo opcji. dissolved girl - no widzisz, czyli z tamtym byłas z braku laku. Jakbyś miała szanse na wysokiego, to byś w życiu się z karakanem nie umówiła

Gość jak czytam takich jak frodo
no nawet i lepiej ze nie maja laski , psychicznie chorzy sa niebezpieczni

Gość dissolved girl
Z jakiego braku laku? Co Ty pierdzielisz? Umiesz czytać w ogóle? Mnie wzrost nie obchodzi, teraz szaleję za facetem mojego wzrostu, niestety on moich uczuć nie odwzajemnia. Więc o jakim braku laku można tu mówić? Powinnam się zakochać w jakimś wysokim prędzej i sobie wzdychać.

dlaczego faceci na tym forum ciagle narzekaja na swoj wyglad? odkad tu zagladam ciagle powtarzaja sie te same kwestie: prawiczek/nie prawiczek, wysoki/ nie wysoki jestem brzydki a chce ladna, czemu nie moge miec ladnej? wszystko kreci sie wokol ciala ... nie wazne jaki jestem, moj wzrost mnie z gory przekresla, nie wazne co soba reprezentuje, wystarczy ze jakas na mnie spojrzy bedzie wiedziala ze nigdy nie zamoczylem ... jestem potworem, a chcialbym sie zwiazac ze slicznotka. nie wazne jest jej wnetrze, nie wazne co ma w glowie, ma miec ladna buzie i tyle ... i ciaaaagle to samo :O czy tylko mnie to zaczyna draznic?

Kasia15478697 Dlatego, że nasz wygląd determinuje nasze życie. I jeszcze 1) zamoczyłem. a nawet gdyby nie, to będąc wysokim znalazłbym od razu wiele chętnych do zabawy w nauczycielkę 2) Nie chcę ładnej. ściślej - wszystko mi jedno czy jest ładna czy nie. Niziołki nie wybrzydzają

no dobrze zalozmy ze rzeczywiscie natura Wam poskapila ... pracuj wiec nad tym nad czym da sie pracowac ... nad glowa...

Jak się słyszy od obcych dziewczyn jaki to się jest brzydki itp. Ostatnio na spacerze z psem dwie dziewuchy śmiejąc się nazywały mnie cały czas "jaki ciapaty" "ciapaty".

frodo przyklad ze studiow sposrod wszystkich moich kolegow w grupie (a wiekszosc z nich byla niska ...) wszyscy byli w zwiazkach. za wyjatkiem jednego. byl wysoki, przystojny, inteligentny ... ale niesmialy ...

ciapaty? a co to w ogole znaczy? dwie dziewczyny potrafia smiac sie i z przystojnego byle tylko zwrocic na siebie jego uwage ...

"Frodo, sądzisz, że wysoki, ale brzydki może mieć każdą? Odpowiedź brzmi "nie"" Zsiadłalatte pokazuje, że myślenie boli. Odpowiedź brzmi /tak/ bo braki w jednych dziedzinach można nadrabiać zaletami z innych. Poza tym każda da tyłka jakiemuś facetowi i to na pewno nie będzie jej przyszły mąż.

Gość Centymetry prawiczków:
IMO - 162 cm Ble Ble - 164 cm Kurdu_Bydzia - 169 cm ****** Offerma - 172 cm Korjonos - 173 cm Argen - 175 cm SamotnikXI - 174 cm frodo the niziołek - 174,5 cm Beliar - 177 cm ****** Darker - 185 cm Prawiczek bez wiary - 185 cm ****** Cream - 191 BSA - 192 cm FHG - 191 cm Ten ostatni niedziel - 190 cm