Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiwagu

nigdy nie będe miał kobiety ponieważ nie jestem atrakcyjny fizycznie

Polecane posty

Dokładnie nie wiem o co z tym ciapatym chodzi. Coś około miesiąc temu jak rozmawiałem z kuzynką (rodzina od strony matki, której nie lubię) to usłyszałem, że mam się zamknąć bo ciapaty jestem. A ciapaty to chyba powiedzenie na jakichś brudasów w Anglii przez emigrantów polski.

"wszyscy byli w zwiazkach. za wyjatkiem jednego. byl wysoki, przystojny, inteligentny ... ale niesmialy " Mnie dziewczyna powiedziała, że skoro jestem nieśmiały to mam zjebany charakter. A tu na forum narzekają, że chamski bywam :D

Gość darker zabslysnal
jest wysoki i brzydki , a laski jak nie mial tak nie ma :D:D

Ludzie a nie łaska wpisać w google co ciapaty oznacza?

Gość Zuzanna Amelia & 27
Darker - ile dajesz swojej twarzy w skali od 0 do 10 ?

mój ostatni wpis był oczywiście do tego: "Mnie dziewczyna powiedziała, że skoro jestem nieśmiały to mam zj**any charakter. A tu na forum narzekają, że chamski bywam"

"bo to skomplikowane istoty są, wrażliwe i uczuciowe" Póki toporem w plecy nie dostaniesz od takiej :D

Gość a ty offerma dlaczego nie masz
laski bynajmniej nie zwalasz na wzrost :P

az zajrzalam w google znaczenia chyba moga byc dwa: 1. masz moze ciemniejsza karnacje? 2. ciapaty moze odnosic sie do inteligencji, do jej zanizonego poziomu no ale ciapaty to przeciez nie brzydki ;)

Darker, Ty się za to popisujesz inteligencją :D popatrz na kontekst, a później bierz się za osądy. Frodo wiedział o co mi chodziło, Ty nie. Widocznie nie tylko przez nieśmiałość masz kłopoty z kobietami :D

Off - ona jeszcze po tym chciała abyśmy przyjaciółmi byli :D

"a ty offerma dlaczego nie masz laski bynajmniej nie zwalasz na wzrost" bo się laskom nie podobam, to chyba oczywiste.

frodo a po co mialabym zmyslac? pisze jak bylo. z tym wysokim razem sie trzymalismy wiec wiem dokladnie jaki byl. jego jedyna wada bylo to ze byl niesmialy ... relacje damsko-meskie najzwyczajniej w swiecie go przerazaly ...

"Frodo wiedział o co mi chodziło, Ty nie" Odniosłem się do tego co napisałaś a nie do tego co ktoś inny sobie pomyślał.

"Off - ona jeszcze po tym chciała abyśmy przyjaciółmi byli" a ty pewnie chamie nie chciałeś. :D

Gość darker pewnie chcial sie
dobrac do jej majtek, a tam napis glosil "tylko dla wybrancow" :classic_cool:🖐️

no dobrze 162 i 164 cm to rzeczywiscie malo jak na faceta ale tragedii nie ma ... juz myslalam ze macie ponizej 150 :O moim zdaniem problem musi tkwic w czyms innym, ale zawsze latwiej zwalic wine na wzrost i ziac nienawiscia w strone kobiet ...

"a ty pewnie chamie nie chciałeś." Odpisałem, że nie jestem jej przyjacielem. A ta znajomość to trwała kilka lat. "a tam napis glosil "tylko dla wybrancow"" Wychodziłoby na to, że cały akademik należał do wybranych :D

Gość Los kordylieros
Frodo jesteś żałosny. Jesteś kurduplem, użalasz się nad sobą, ale jednocześnie stwierdzasz, że zapewne gdybyś był wysoki to nie chciałbyś brzydkiej dziewczyny. I co? Wyszło jaki jesteś pusty. Żal ci du pę po prostu ściska, że nigdy nie będziesz mieć fajnej laski, to trzeba być wysokim, ale na brzydka to nie spojrzysz. Niby czemu?Bo brzydka> Bo gruba? czemu nie chcesz się spotykać z nie atrakcyjną? Haha Dlatego własnie żadna ładna babka nie będzie z tobą fra jerze

Gość kto tam okazuje nienawisc
ten iokazuje dla mnie kobiety sa obojetne. Sa jest ok gdyby ich nie bylo nawet bym tego nie zauwazyl.

"no dobrze 162 i 164 cm to rzeczywiscie malo jak na faceta ale tragedii nie ma ..." Taki wzrost to jest tragedia.

pisze pod nickiem, wiec jako taka anonimowosc moge zachowac, czemu wiec mialabym nie pisac prawdy? czy ja wiem czy byl uroczy? widzialam przede wszystkim ze bardzo go to meczylo ...

" Bo gruba? czemu nie chcesz się spotykać z nie atrakcyjną?" a ty chcesz?

Gość darker pewnie chcial sie
no coz mieli przepustki dla VIPow a ty tylko dla szarej masy :D

Kasia15478697 A w czym tkwi problem. Dziewczyny chcą takich powyże 180 , ja się na to nie łapię. To mało? Los kordylieros Powinieneś się nazywać Los kretynios. Na brzydką spojrzę bardzo chętnie. Pisałem, że pewnie jakbym był wysoki to bym się brał tylko za atrakcyjne. Wysoki nie jestem, więc wszystko mi jedno jakiej dziewczyna jest urody

ja mam 163cm, moj facet byl moze pare cm ode mnie wyzszy i jego wzrost nigdy nie byl dla mnie problemem

"Na brzydką spojrzę bardzo chętnie" Tylko czy ona też? :D