Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuj

Moja koleżanka myje wlosy codziennie a ma tłuste i śmierdzące. Brzydze sie

Polecane posty

Gość fuuuuj

jestesmy w szkole kosmetycznej ,czesto nawzajem sie czeszemy itp a mnie to tak obrzydza... Jestem jakas przewrazliwiona czy jak,bo widze ze innym to nie przeszkadza...?

Gość Tyy
czym myje sama woda? :D

Gość fuuuuj
no ja nie wiem :o generalnie to strasznie jej smierdza nawet nie wiem czym i czy w ciagu nocy moga az do takiego stanu dojsc:o + ma straszną szopę na głowie i te wlosy takie jakby...sklejone? szczegolnie u nasady

Gość maries
moze jej organizm produkuje za dużo łoju.. Czasem tak bywa ze niektorzy nawet jak umyja włosy rano to wieczór juz mają tłuste .. Ale to zalezy raczej od organizmu .

Gość a ja mysle ze ona chyba
musi miec lojotokowe zapalenie skory.naprawde wspolczuje jej... :(

Gość maries
generalnie to strasznie jej smierdza no ,ale tego zdania nie rozumiem .. Swieży łuj raczej nie smierdzi .. Jesli śmierdzą to znaczy ze musiała nie myc kilka dni .

Gość fuuuuj
to dlaczego ona z tym nic nie zrobi?

Gość wieszak26
zasypka dla dzieci mogłaby jej pomoc. Na tej podstawie powstaly tzw. suche szampony. Moze tez za duzo uzywwa odzywek roznego rodzaju?

Gość maries
dopiero stary pot śmierdzi , ale swieży raczej nie .. To pewnie nie myje włosów jesli smierdzą .

Gość pewnie ma jakąś chorobę
jw

Gość fuuuuj
maries .. Jakby nie myla kilka dni to bylo widac.. bo rano jak przyjdzie to jeszcze takich tlustych nie ma, dopiero po kilku godzinach ma tluszcz u nasady

Gość lalallalalallalalalalalalallal
może na noc nakłada sobie jakieś maseczki?

Gość fuuuuj
Nie mam pojecia ale to chyba wtedy wlosy by pachnialy.. Mam to przemilczec czy cos powiedziec? Nie chce jej urazic bo to fajna dziewczyna,ale jak mam dotykac rekoma jej wlosow,uzywac mojej prostownicy(b.czesto) czy szczotki to mnie obrzydza

Gość fuuuuj
up

Gość zupełnie nie rozumiem
a ty jesteś wielkim szkodnikiem i plotkarą, bo koleżanka ma jakieś kłopoty ze skórą, a ty jesteś mocno zainteresowana nie swoją sprawą. Pilnuj swojego nosa i swoich kłopotów, bo każdy je ma i ty również i nie szukaj pocieszenia w koleżanki włosach. Dobra koleżanka doradza, pomaga a nie plotkuje. A wiesz, że ludzie tępi, którzy nie mają nic do zaoferowania odnośnie wiedzy zajmują się takimi rzeczami, a dlaczego (?), bo są tępakami. Ich jedyna i bardzo płytka wiedza, to plotkowanie!

Gość fuuuuj
A co Ty taka niby dobroduszna? Sama pewnie wygladasz jak nie powiem co Z reszta ja jej nie obgaduje, wlasnie napisalam zeby byc moze uzyskac jakas rade.Nie umiesz to sie nie wypowiadaj bo jedynym szkodnikiem w temacie jestes Ty :).

Gość 567898765rghb
kiedys prostowalam wlosy kolezance na wycieczce, myla rano a jak jej wyschly to prostowalam. ma dlugie wlosy i konce miala puszyste, a od skory glowy tluste i takie wlasnie zlepione:O moze ta twoja kolezanka myje niedokladnie wlosy, nie masuje skory glowy tylko same wlosy-konce

Gość a ja mysle ze ona chyba
wiesz co?gdyby to bylo podyktowane zyczliwym zainteresowaniem,to Twoj pierwszy post,napisalabys w innej formie...chyba...:o nie chcialabym miec takiej kolezanki...

Gość jesteście w szkole kosmetyczne
j i ona nie wie, że włosy myje się rano a nie przed snem? Chyba nie chciałabym na taką kosmetyczkę natrafić :( Ponadto gdyby faktycznie myła je codziennie, a nie wmawiała ci, że to robi, to włosy mogłyby być przetłuszczone ale na pewno nie pachniałyby brzydko..