Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizzomaniaczka23

zrobilam zbyt duzo pizzy i chce ją zamrozić czy mogę?

Polecane posty

Gość pizzomaniaczka23

tylko jak ją zamrozic?w co wlozyc?oczywiscie jest upieczona ze wszystkimi skladnikami. da rade?czy musze wyrzucic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość XOXOXON
ile za dostawę?? ;P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chyba zwariuje z niewyspania
zrob tak jak pisze jola- zawin w folie alu albo po prostu wloz do woreczka. A powiedz mi jedna rzec: jakie dajesz pieczarki do pizzy? surowe, czy je podsmazasz? ja kiedys dalam surowe i mi w trakcie pieczenia puscily "wode" :O jest moze na to jakis patent?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pizzomaniaczka23
hmm ja zawsze przed polozeniem na blat pizzy smażę pieczarki z cebulami :) nie probowalam dac surowych jeszcze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość thommy23
Ja do pizzy prawie zawsze daje surowe i pizza wychodzi super jak z pizzerii. Mój patent, to piekarnik nagrzany wcześniej prawie na max 95% możliwości. nagrzewamy wraz z płytką glazury sienną lub podłogową - ważne żeby miała płaską fakturę. po nagrzaniu pizze kładziemy na płytkę i na niej pieczekmy ok 10-15min, wychodzi taka jak w pizzerii - naprawdę polecam ten sposób.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×