Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria;)

Klub Kurek Domowych:)

Polecane posty

Gość bxc
oj z taką pracą będzie ciężko :) ja jak mam okazję to dorywam taką pracę, że idę na jedno spotkanie, a potem już mogę pracować z domu :) ale to zwykle takie na miesiąc a potem znowu nic.. piszę też na niemieckiej stronie z ankietami. myślałam, że kolejny badziew jak wszędzie,a okazało się, że jednak kasę wypłacają, więc zawsze coś wpadnie :D teraz muszę 8 godzin popracować, ale jakoś się wziąć nie mogę, spać mi się chce ;) więc siedzę na kafe i wcinam ciastka z herbatką :D

Gość Kaaaaaaaaasssiiiiiaaaaaaaaaa
Witam :) Ja też jestem kurą domową i bardzo mi to odpowiada. Mam 1,5 rocznego synka. Lubie prace domowe, w sumie zawsze lubiałam więc nie przeszkadza mi to ze siedze w domu. A na weekendy aby nie ogłupieć uczę się. Jak dla mnie można dbać o dziecko, męża, dom i się uczyć bo my kobitki to silne jesteśmy:)

Gość potelka
Powiem wam, że ja na prawe nie widzę sensu w przewracaniu papierków, za grosze w atmosferze niewolnictwa, bo tak wygląda dużo prac...oczywiście nie neguje kobiet, które tak pracują, bo często nie mają wyjścia...ale jeśli mam taką sytuację, że mogę żyć inaczej, to zamierzam z czasem robić zawodowo, to co mi choć po części odpowiada...:)

Gość bxc
u nas sytuacja wygląda tak, że mój facet zarabia dość dużo jak na warunki w pl, ale jest to za mało, żebym ja mogła nie pracować. jedno co mnie denerwuje to ze studia skonczylam a normalnej stalej pracy z godziwym wynagrodzeniem znalezc nie moge :/ wiec lapie sie wszystkiego

Gość potelka
kurcze wpisy znikają, krzaczy się topik...ale niedługo powinno być już ok ;)

Gość Kaaaaaaaaasssiiiiiaaaaaaaaaa
Bexa b4 jest jak dla mnie rewelacyjna a i mnóstwo kolorów do wyboru.

Na pewno będzie ok:) zwłaszcza jak ten ktoś od pochwy zrozumie że nie zniechęci nas do pisania:) Ja muszę teraz ugotowac obiadek, ale po południu zajrzę na pewno:)

gosh1989 witaj:) jasne że możesz się przyłączyć:) gratuluję ciąży:) Napisz coś więcej o sobie;)

no ja też,tym bardziej,że męczę się z ząbkowaniem u córci....i dziś nic mi się nie chce a o sobie napisać mogę tylko tyle,że uważam tak samo jak wy i że bycie kurą domową odpowiada mi bardzo,że remontujemy dom na wsi z mężem,mamy plany na nasz "biznes" którym ja będę się zajmować będąc w domu z dzieckiem a może i dziećmi:)

Witam dziewczyny:) Ja również jestem w domku, mam troje wspaniałych dzieciątek..prowadzę też swoją działalność gospodarczą, na szczęście nie koliduje ona z wychowaniem dzieci i prowadzeniem domu..Od wczoraj jestem skazana radzić sobie sama, gdyż mąż wyjechał na półroczny kontrakt:( Mam nadzieję tylko,że ten topic nie umrze śmiercią naturalną ale będziemy mogły tu się wspierać i dzielić radościami i problemami dnia codziennego:) pozdrawiam wszystkich.

zgłaszajcie te wpisy z pochwa do usuniecia bo to tylko zasmieca.

Gość justyniana222
fajnie ze nas tyle jest:) raem z narzeczonym równiez chcemy cos rozkrecic:) mieszkamy na wsi, wiec jest tak nudno... na razie mieszkamy jeszcze osobno, lazdy z rodzicami.Natomiast po slubie bedziemy mieszkac u niego,, Dziewczyny, jak mam dogdac sie z tesciowa, która w oczy jest miła, a poza oczami by mnie zabiła.. :/ ostatnino mielismy komunie u rodziny z narzeczonego strony.. podano obiad.. na drugie było miechooo.. nie moge na nie patrzec a co dopiero zjesc... ciaza jest tego przyczyna.. Popatrzyłam na przyszłego męza z grymasem i juz wiedział ze musi zjesc dwie porcje.. tesciowa to zobaczyła i do mnie z taki wyrzutem "Justyna co ci ZNOWU nie pasuje?" poczułam sie jakbym robiła ciagle cos zle i była nieodpowiednia kandydatka na zone dla jej syna... przykro mi sie zrobiło i nic jej nie powiedziałam...

Gość Elanna
Ja mam rosół z wczoraj, więc gotowanie dzisiaj mi odpada :-) Zaraz wybieram się z córcią na plac zabaw

Gość justyniana222
ja dzisiaj nalesniki:p z truskawakimi... mmmmmmmmmmmm:P

Justyno,ja bym miała tak naprawdę ją gdzieś ale to JA. Taka już jestem. i gratuluję ciąży:):)ale ja mam teściową już do rany przyłóż bo się jej postawiłam i mam spokój chociaż będziemy mieszkać z moimi teściami:) a do większego miasteczka mamy 5km i idę na prawko w lipcu. Może to głupie,ale marzy mi się własny ogródek....i jakieś własne zwierzątka np kury bo uwielbamy wszyscy jajka a kury nie są brudne i zarobić na nich można:) a będziemy je mieć na pewno i to te ozdobne. Mąż będzie miał króliki hodowlane i gołębie. Fakt będzie trochę roboty przy tym,ale opłaca się. I

Gość ...mama trójeczki...
to ja też się przyłączę :-) 37 lat, pracująca żona i mama.

i chyba nici z topiku :-(

ja czekam aż się temu debilowi znudzi-przepraszam za słownictwo ale takich ludzi niestety ziemia rodzi...

hej kosmitko

mamo trójeczki a w jakim wieku są Twoje pociechy? ja też mam trójeczkę:) dają mi w kość nieziemsko, ale to maluchy 4,5 roku, 3 lata i 8 miesiecy:)

O której wstajecie? Ja dziś 6.30 , aczkolwiek budzik dzwonił od 7 :-)

od 6 miało być :-)

Moje starsze, więc jest łatwiej. 16,13,9. Aczkolwiek małe dzieci- mały kłopot, duże ...:-)

Wiadomo, że jak się ma maluchy to trzeba mieć oczy dookoła głowy. Ja nieraz to i 9 mam na weekend :-)

Kosmita_ma_swój_nick poradziłabyś sobie i z trójką, ja jak miałam jedno byłam przerażona co będzie jak urodzi się drugie jeszcze gorzej było jak zaszłam w trzecią ciążę..ale daję radę, chociaż na początku sama myśl była dobijająca. A dziś nawet koleżanka czasami mi zostawia swojego synka, śmieję się że teraz jedno więcej różnicy mi nie zrobi:)