Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaxenia:(

oszukal mnie facet. jestem zalamana. moze ktos to wyjasni?

Polecane posty

Tamta też tak by napisała. - nie napisalaby, bo byl ze mna, a nie z nia. A co do trzeciej- to tylko on wie.

Gość Ian Pavulon
Dobrze zrobił, kobiety powinno się tak traktować :)

Gość no, można się załamać
"nie napisalaby, bo byl ze mna, a nie z nia" czasem czyli często był czasem czyli często z jedną czasem czyli często z drugą ile dni w miesiącu było to ""czeste spanie u mnie..."? dla jednych często to jest raz w tygodniu dla innych to nawet co trzeci a nawet co drugi dzień

no, można się załamać - a poza tym wszystko ok z Tobą? bo mam wrazenie, że nie bardzo.

"nie jestesmy juz razem, to tak dla wyjasnienia" ależ wyjaśnij czemuż to ach czemuż

analizowanie sytuacji i szukanie odpowiedzi to moze przeanalizujecie przyczyny strat powodziowych? bedzie z tego wiecej pozytku

Gość jott
UWAGA!!! Firma ROL-Ryż z Gdyni sprzedaje skażony ryż ołowiem 3x ponad normę!!!Czesi już wycofują go ze sklepów

a co z Tobą? był z Tobą codziennie i spędzał u Ciebie czas po pracy, był wieczorem i pozostawał na noc, a Ty pierdolisz, że RÓWNOCZESNIE(?) był gdzie indziej? u tamtej pindy zwanej (nie wiem do końca przez kogo) jego od 3 lat narzeczoną?

kseniuchna, nie idź tą drogą w swoim analizowaniu

Gość rozumiem, że nie rozumiesz
nie zrozumiem jednak, jak udawalo mu sie to w takiej sytuacji ciagnac na dwa fronty a może to nie on ciągnął a jemu TO ciągnęły dwa fronty

Gość kumet
Nie tylko faceci oklamują i oszukują.Ze mną tak postąpila dziewczyna mowiąc ,że jest zabezpieczona,głupi uwierzylem,teraz jest ciąża.Póżniej też pytalem ,bo są tabl "po",ale nieee....wszystko ok,aż do zrobienia testu.Nie kocham jej.Wiem ,wiem moja wina powinienem pomyśleć ,ale poprostu uwierzylem.Masakra.

Gość joi bt
moze poinformuj dziewczyne, ajkiego ma wspaniałego narzeczonego!

Gość już dawno by ją poinformowała
gdyby wiedziała, że istnieje

Gość cymbalistatka
nie jestes ani pierwszą ani ostatnią którą "wydmuchał" facet, widać że on zna się na swoim "fachu" :D nie ma sensu z "dobrego serca" szukać odwetu informując o wszystkim jego partnerkę, nie ty to inna będzie na boku moze biedactwo nie potrafił się zdecydować na którąś z was?? :D

nie, nie bede sie bawic w jakies "informowanie". zreszta on jej pewnie cos naoopowiada i ja wyjde na ta "zła", ona zakochana w nim raczej jemu uwierzy. nie chce sie bawic w takie szopki.

ja sie dowiedzialam po 4 miesiacach ze ma dziewczyne i ze ... z nia mieszka ... nie ze pomieszkuja u siebie, tylko ze razem mieszkaja 4 miesiace i powiedzial tylko dlatego ze go przycisnelam dostrzegajac ze chyba cos jest nie tak i nie spalismy ze soba wiec o sex nie moglo chodzic ... teraz planuje wymusic na nim spotkanie. musze zakonczyc to jak trzeba a nie bawic sie w uniki i mailowanie

Kasia - a jak czesto spedzaliscie ze soba czas? nocował u ciebie?

Gość kochanka byłego kurwiarza
Mój facet zdradza swoją żonę już 10 lat. Nie wiem jaka ona musi być tępa i to mnie zastanawia. Ze mną spotyka się już dwa lata i uwierzcie mi, że więcej czasu spędza ze mną niż nią. A powody jakie podaje są tak naiwne, że szok.

Gość bo mnie rozwali zaraz
dodam, że znam wszystkich jego znajomych. Chodzę z nim na dyskoteki. Przebywam z nim w miejscach publicznych. Jego rodzinę, jego matka o nas wie.

Gość llaaasislalaslala
moze ona wie o zdradach, ale woli przymykac na nie oczy? nie chce go stracic? moze na swoj sposob jest cwana.

Gość 123adam123
Po prostu jakiś mega zakłamany gnojek i tyle. Nie próbuj tego zrozumieć, bo jesli jesteś normalna, to i tak Ci się to nie uda ------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Uczucia i Seks