Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .........a jeśli........

Nigdy nie będę Twoja

Polecane posty

Gość Nigdy juz nie bede Twoja...
Ja nie pozwole mu sie do siebie jeszcze kiedykolwiek zblizyc. Kazdy popelnia bledy, on tez. Ale zawsze moze postarac sie to naprawic. A on tego nie zrobi bo jest tchorzem

Gość . .a jeśli
no zgadza się, każdy ma prawo do błędów, natomiast ludzkim odruchem jest to jakoś z czułością i honorem zakończyć. O co najbardziej masz żal do niego?

Moim zdaniem problem tkwi w tym ze on tego nie potrafi zakonczyc, tylko mysli ze milczeniem wszystko zalatwi. Mam zal o to, ze jest tak wielkim tchorzem i nie potrafi ze mna porozmawiac a zaloze sie ze nastepnym razem kiedy sie spotkamy znowu nie bedzie mnie odstepowal na krok...To jest nie fair

Gość a jeśli.......
Albo nie potrafi zakończyć, albo nie chce. Milczy, bo może sam nie wie czego chce? No chyba nie chce Cię celowo ranić.

Bede kochac po cichutku, ale zblizyc sie do siebie nie pozwole...Nie wiem co nim kieruje...Zawsze myslalam ze on nie jest w stanie celowo mnie skrzywdzic...

Gość .ajeśli.
Nie pozwolisz się zbliżyć jak zranione zwierzę... Co on z Tobą zrobił? Zamiast cieszyć się życiem, wiosną, słońcem Ty chowasz się w sobie. Masz rację - uciekaj od niego i tej relacji. to moje zdanie.

A jesli-tylko co ja mam zrobic ze swoim sercem, powiedz?

Gość .a jeśli.
Nigdy...., nie wiem, naprawdę nie wiem. Serce ma swoje racje, rozum swoje. Odwieczna walka. Jakbym miała receptę na lek na zranione serce to oddałabym Ci bez wahania. Jakoś przetrwasz te najgorsze chwile. Jeśli nie dla siebie to dla bliskich. A potem będzie już lepiej.

To juz trwa dwa lata i zaczynam miec watpliwosci czy przejdzie...

To juz trwa dwa lata i zaczynam miec watpliwosci czy przejdzie...

Gość ..a jesli.
2 lata to i dużo i mało. Zależy jak na to spojrzeć. wedłu mnie z uczuciami jest podobnie jak z roślinką. Jak dbasz, podlewasz, doglądasz i starasz sie to żyje i rośnie. Lepiej, lub gorzej, ale wciąz się w niej życie tli. Jak odetniesz ją od wody i słońca to powoli umiera. Nie podlewaj uczuć w sobie, nie dbaj o nie, a prędzej, czy później, jeśli nie umrą to chociaż wygasną.

Najlepiej byloby przestac wspominac to co bylo...A jesli, a co u Ciebie? Jak Twoje sprawy?

Najlepiej byloby przestac wspominac to co bylo...A jesli, a co u Ciebie? Jak Twoje sprawy?

Gość Bartek... no nie bedziesz..
Kochana i tylkoTy! Juz dawno do Ciebie nie pisalem tak cieplo ,i nie wiem czy przeczytasz na pewno. ale tak zaczynam! Kochana Myślisz o mnie tak czesto jak ja o Tobie? Bo wiesz pamiętam nasze rozmowy na spacerach i wydaje mi sie że pamietasz mnie troszkę jak ja Ciebie, wtedy tam w Łazienkach, pamiętasz? Bylo pięknie ja też byłem młodszy, tak jak Ty.Wiem wcale nie jestem taki macho ale cieszyłem sie słysząc to z Twoich ust... Teraz nie chcę zeby ktokolwiek inny mi to mówił, tylko to co Ty mi mówiłaś liczyło się naprawdę,było najważniejsze. To zabrzmi banalnie ale brakuje mi tych spacerów z Tobą, powiesz że jest pełno spacerowiczek i problemu nigdy nie miewalem, i masz racje ale ja nie chce innych ..nie i już!. Sam będe spacerować i upajać się wiosną, lubie wiosnę Ty też lubiłaś. Nie wiem tylko jak to jest możliwe, że tak fajnie mnie rozumiałaś, czytałas w moich oczach, mimice...miałas wtedy taki spokojny wyraz twarzy i lekki grymas zaprawiony kokieterią.Wiesz, jesli myslisz że żałuje że MY zostaniemy tylko w poezji, to tez będziesz miała rację,ale wiem że jest tu coś pozytywnego, poezja jest nieśmiertelna. Masz moje wirtualne przytulenie i całuska.Do „jutra w Łazienkach. 😘

Najlepiej byloby przestac wspominac...A jesli, a co u Ciebie? Jak Twoje sprawy?

Najlepiej byloby przestac wspominac...A jesli, a co u Ciebie? Jak Twoje sprawy?

Gość Bartek... no nie bedziesz..
:D najlepiej! i my juz nie wspominamy bo razem jestesmy,😘ale chcemy wam topik podbic uppp o! tak:D

Gość a....jeśli
Nigdy, u mnie dobrze, zwyczajnie tak normalnie. Serce spokojne, w głowie poukładane, zaszufladkowane. On jest dla mnie kimś takim, o kim myślenie łagodzi wszystko. Nie kocham go i nie jestem zakochana. Skłamałabym jednak pisząc, że czasem serce nie zabije mocniej, ale to chyba po prostu nerwy. Uciekam przed nim i to w sensie dosłownym. Miałam okazję niedawno pogadać, a zwiałam udając, że nie widzę, dlatego, że po pierwsze nie chcę by nasza znajomość się rozwijała, po drugie momentalnie poczułam ścisk w gardle i nie wydusiłabym nawet powitania.

Gość jan starek
zapomnialem hasla do skrzynki

Gość ..a jeśli...
Chcesz pogadać poza forum?

Gość ugmugnujntg
niigdy,a tak tego ....ehhh;(

Gość ugmugnujntg
ale przeciez nie chciala ani ty ehh

Gość gość
więc chodzi o talion kpiny i uśmieszki groźby kolejny zawód

Gość gość
szkoda ...

Gość gość
szkoda, że co ?

Gość gość
światełka

Gość gość
nigdy nie bendem Tfuj :)

Gość gość
boooo, ja uwielbiam JĄ, ona tu jest iiiiiiiiii :)

Gość gość
tralalala łatwo w necie w realu to już gorzej