Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria;)

KLUBIK KUREK DOMOWYCH

Polecane posty

tak teraz mieszkam gdzie indziej tamto mieszkanie wynajełam komuś bo to duży blok 10 piętro 67 rodzin w jednym bloku także nie zabardzo mi się to uśmiechało. Tym bardziej jak młody zaczął chodzić to już całkiem zaczełam fisiować ze kiedyś sobie okno otworzy jak bede w wc

No tak, właściwie racja, do tego faktycznie jakby winda się popsuła, a blok zapewne stary, jak taki duży, to na 10 piętro z takim małym dzieckiem :O, jeszcze tak do 4 piętra, to jakoś można się wtoczyć dzieckiem, wózkiem, ale więcej niezły trening...

w sumie to nie był taki stary blok bo to nowe osiedle było także góra 10-15 lat ale i tak się bałam a pozatym czynsz kosmiczny

vic, pytanie wyprawkowe ;). gdzie kupowałaś ubranka dla synka przed narodzeniem, w tradycyjnych sklepach, przez internet, może jakieś marki? ;)

jeżeli chodzi o wyprawke to wszystkie akcesoria typu wanienka łóżeczko pościel podkłady do łóżeczka termometry to na allegro a jeśli chodzi o ubranka to część na allegro,część w cocodrillo, a część w takim komisie dziecięcym. Ten komis jest fajny bo tam sprzedają końcówki serii ubranek z Anglii i USA jeszcze z metkami a za połowe ceny

ja wypatrzyłam kilka fajnych sklepów internetowych, co prawda niektóre rzeczy są drogawe, np. pościel, można sporo taniej kupić, ale ta tańsze nie ma porównania, wzory, kolory...

i chyba powoli zacznę kompletować, na spokojnie sobie powybieramy, a nie na łapu capu w ostatniej chwili co będzie w sklepie...

hej,ale się napisałyście. widzę,że tylko my 3 się tu udzielamy. my jutro w domu cały dzień jak będzie padać tak jak mówią w TV.

Dziewczyny i jak dzionek mija??? Ja dziś jakiegoś doła złapałam albo to ta pogoda mnie tak dobija :(

ja też jakoś dziś zwalony dzień mam...może nie tyle co doła złapałam, ale jakoś mam mało sił, no ale tak to jest w ciąży ;) dziewczyny jutro będzie lepiej :)

mam nadzieję, bo tak jak wczoraj miałam chęci do działania tak dzisiaj czuję się jak wypluta :) może macie jakiś godny polecenia film na wieczór??

mama, ja lubię mocne kino psychologiczne, tzw. trudne filmy, ostatnio kino polskie jest dobre, mówię o tych nie komercyjnych produkcjach...np. Erratum jest świetny, Różyczka...

ja mam wielkie zaległości jeśli chodzi w ogóle o film, książki:( teraz obejrzę ledwo wiadomości. Ale muszę nadrobić zaległości i się odchamić, może sprzedam gdzieś dzieciaki w weekend na 3h i do teatru pójdę albo na musical do Romy... wybieram się już rok dziewczyny na les miserables :(

Jeszcze trochę dzieciaki podrosną i będziesz szaleć po teatrach ;)

to tak jak ja, też bliskie okolice Warszawy ;) a rodziłaś w Warszawie, jak tak, to czy możesz powiedzieć w jakim szpitalu?

ja rodziłam w wołominie syna a córki w warszawie w szpitalu im orłowskiego na czerniakowskiej.

aha, o szpitalu im.Orłowskiego słyszałam dobre opinie, ja puki chciałabym w Bielańskim, ale jeszcze zobaczymy :)

ja na orłowskiego nie mogę nic złego powiedzieć ale wiadomo w tym temacie to zawsze jest ktoś kto powie że było źle.. wołomin też sobie chwalę, można rodzić w wodzie i dlatego na pierwszy raz wybrałam tamten szpital. o szpitalu Bielańskim nie słyszałam ani dobrych ani złych opinii i sama nigdy nie miałam przyjemności tam przebywać. A prowadzi Ci ciażę ktos z tego szpitala?

No tak, ale są takie szpitala w Warszawie, które mocno złą opinie mają ;) Oddział gin-poł. w Bielańskim, w ostatnich latach jest bardzo dobry...tak lekarz prowadzący moją ciążę jest z Bielańskiego...we września miałam ciążę pozamaciczną, ech... i dość przypadkowo tam trafiłam, też sceptycznie, bo nic o tym szpitalu nie słyszałam, ale na prawdę w pełni ok, warunki przyzwoite, lekarze/pielęgniarki na poziomie, szybka operacja bez robienia problemów...

jak masz lekarza prowadzącego z tego szpitala to myslę że nie będziesz narzekać, z moich obserwacji wynika że pacjentki (w szczególności te z wizyt prywatnych) mają świetną opiekę na oddziałach swoich lekarzy:) fajnie masz, ja swoje ciążę wspominam wspaniale..niestety porody nico mniej ale to się szybko zapomina:)

ja w ogóle kilka lat mieszkałam w wołominie i bardzo lubię to miasto, potem miałam przygodę z warszawą ale jak pojawiły się dzieci woleliśmy coś spokojniejszego poza samą warszawa. a czemu pytasz? mieszkasz gdzieś w okolicy?:)

wiesz akurat wiem, że w Bielańskim prawie pewne że mogę czuć się bezpiecznie, nawet jak mojego lekarza akurat nie będzie na dyżurze, poza tym tam porodówka jest mała, nie ma przemiału...tylko mamy daleko do tego szpitala.