Gość i przez takich jak adonis Napisano Maj 29, 2012 w tym sek ze fiku nie rozruznia reala od wirtuala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladowa już rozumeim skad twój engatywny stosunek do mojej osoby, sama jesteś niezadowolona z siebei (dieta) to się wyżywasz na innych :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladowa broszka-- jesli tak mocno Cie dotknał mój żart to sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Jeśli fajtłapy się tak zachowują w realu to co ma robić fikusiek??Ma jeszcze tutaj nadzieję.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to maczuga po glowie Napisano Maj 29, 2012 i za kudly ja zawlecz do jasnkini, zrob cos bo ona jest NUDNAAAAAAAAAA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 168cm. Hahaha dietę robie, bo zawsze chciałam być bardzo chuda. Szkoda mi mojego duzego biustu (70D) trochę ale ja sie lepiej czyje ważąc 60kg. Oj fiku mikuuu skarbie z jęzorem na zewnątrz byś sie za mną oglądała. Taka sztuka jestem Mój to by chciał, żebym jeszcze przytyla! ;-) Poza tym fiku mikuuu tepa strzałko ja mam mięśnia. Nie mam sflaczalego ciała, więc spójrz a lustro i pózniej sie odzywaj, ze Ci czegoś zazdroszczę. Może i zazdroszczę braku rozumu, bo wtedy życie jest takie kolorowe i można sie skupić na lowieniu faceta :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladko i po co to? jak trzeba nie lubić siebei by do ludiz wokoło ziac taką nienawiścią? :( pokochaj siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 I teraz sie skoncentruj koleżanko, bo będzie lekkie szoke Nie tylko grubasy są na diecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladowa broszka-- a gdzie jest ten Twój Adonis,ze Ty tutaj przebywasz??Czyżby zaniedbywał ukochaną??:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladko nie obchodiz mnie twoja waga czy wygląd, tlyko stosunek do innych ludzi :( "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 Fiku spójrz na swój nick. Co nowy to skromniejszy najpiękniejsza, najmadrzejsza i tak dalej. Lustro w domu ma? Na ulice do ludzi to wychodzi? Wredna jestem tylko dla pustostanow, do których nie docierają proste komunikaty. Mój piękny poszedł z psem a ja pizzę robie! Dietetyczną ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku to samotna dziewczyna Napisano Maj 29, 2012 nieładna i uzależniona od neta. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku to samotna dziewczyna Napisano Maj 29, 2012 zamiast żyć pełną piersią , iść z chłopakami teraz na spacer, z przyjaciółmi, to całe dnie siedzi na kafe i nawija pierdoły na jeden temat :o młodość ucieka Ci przez palce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 Zawsze bylam zbyt skromna, zbyt nie wierząca w siebie, w koncu wyleczyłam się z tej przypadłości i nosze głowę dumnie podniesioną do góry :) cudowne uczucie :) a traktowanie mojego nicku dosłownie świadczy o braku poczucia humoru i dystansu do siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka mlodosc? Napisano Maj 29, 2012 to przeciez juz koncowka (do 25 roku) potem bedzie tylko rowna pochyla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku to samotna dziewczyna Napisano Maj 29, 2012 na kafe można być królewną :) ale co będzie jak wyłączysz komputer? samotność i szara dziewczyna, która ucieka w świat netu zamiast zmierzyć się z realnym życiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Czyli Adonis poszedł na spacer z psem i szybciej się odchudzi.Coś długo jego nie ma.Czyzby poznawał kogo innego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoj dystans do siebie widzimy Napisano Maj 29, 2012 codziennie na kafe. A w realu pewnie nawet w oczy ludziom nie patrzysz "niesmialku". Smieszne z ciebie stworzenie ale tacy tez sa potrzebni na ziemskim padole by umilac czas tym z pewnoscia siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adonisie=duchu cafe!!! Napisano Maj 29, 2012 jo ci pszaja a ty niy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adonisie=duchu cafe!!! Napisano Maj 29, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 Fiku tu jest pełno osób, które tylko sobie jaja robią ale Ty to wszystko na poważnie i to jest tragiczne :O Fiku rób dupę i wyjdz do ludzi, bo do usranej śmierci będziesz szukała tego swojego bruneta. A od z komputera ci nie wyskoczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 broszku sam rusz dupę to schudniesz i ci się humor poprawi, bo z głodu jestes nerwowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Fiku Twój nowy nick"najpiękniejsza i najmądrzejsza"kojarzy mi się z innym nickiem na kafe "zawsze szczery' jeden i drugi mija się z prawdą lepiej wróć do fikumiku.Twój nowy nick pachnie zarozumiałością . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 Kundela nie ma to musi z nim biegać i to nie do pierwszej lampy :P A Ty Adonis co? Życia nie masz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa broszka 0 Napisano Maj 29, 2012 A nawet nie wiesz na jakiej diecie jestem :P ;P A na takiej, ze mogę cały czas jeść wybrane produkty. O! Aj fiku mikuuu zakompleksiona kreaturo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 21:08 [zgłoś do usunięcia] Adonisie=duchu cafe!!! jo ci pszaja a ty niy-- padosz?puć sam do mie niych Ci dum kusika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 ja jestem do bólu szczera :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śmieszny Student 1 Napisano Maj 29, 2012 Fiku Miku, niedawno pisałaś, że jesteś pasztetem, a co gorsza, jak pokazałaś zdjęcie to prawie zasłabłem, bo jak można tak wyglądać. Zmień nick na inny albo wróć do poprzedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 czekoladko, ale to nei ja obrażam innych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adonis cudnych Pań 0 Napisano Maj 29, 2012 Fikusiek dałaś kosza temu studentowi,ze sie wyżywa na Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach