Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż mnie trzęsie

Wchodzenie do pokoju bez pukania

Polecane posty

Gość aż mnie trzęsie

Czy uważacie za stosowne zapukać i zapytać, czy możecie wejść do pokoju, gdy drzwi są zamknięte? Dotyczy w zasadzie starszych dzieci i dorosłych. Tak mnie natchnęło gdy mi dziś do pokoju wparowała matka, jak byłam na wpół goła.

Gość Mamuśka007
U mnie rodzice pukali, jak drzwi były zamknięte. Zaczęli kiedy byłam nastolatką.

Gość a ty pukasz jak wchodzisz do
rodziców? Czy to ma działać tylko w jedną stronę... Wstydzisz się własnej mamy? Jeszcze rozumiem, że byłabyś zamknięta z facetem, ale jak jesteś sama to nie przesadzaj.. Ile masz lat?

zawsze pukam - nawet do pokoju mojego 6-letniego Syna gdy ten siedzi nad "tajnym" projektem":D z sekretów elektroniki i wiem że nawet wtedy nie chce żeby go podglądać :D

Gość aż mnie trzęsie
Rodzice cały dzień mają otwarty pokój więc się wchodzi normalnie. Jeżeli zdarzy się, że matka jest w łazience to się zamyka od środka ale ja się tam nie dobijam, czekam aż wyjdzie. Jestem już dorosła i uważam, że nie powinno być takich sytuacji, że ona podkreśla, że to jej mieszkanie i może robić co chce :O

Gość Mamuśka007
A niby dlaczego mają nie pukać? Jest dorosła, może się np. przebierać. Ja sobie nie wyobrażam, żeby wchodzić bez pukania, skoro ktoś celowo drzwi zamyka. Minimum prywatności się należy.