Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość pęknięteserce
Witam wszystkich:) Widzę, że temat tu beze mnie się rozwinął:) Bardzo fajnie... Co wy macie z tym głosem?:) Jakie to ma znacznie?;p Nie mogę tego odgadnąć...;] A wygląd?:) Żebyście się nie musiały jeszcze przejechać na tych waszych spekulacjach:P Roses widocznie Twoj list poskutkował i mąż wziął sobie wszystko co w nim napisałaś do serca... Żeby tylko wszystko potoczyło się jak najlepiej i nie było tylko na chwilę. Oby... Trzymam kciuki:)

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Oj tam, baby już tak mają, że zwracają uwagę na głos faceta. Ja też tak mam heh :) Dziękuję, oby tak rzeczywiście było. Może w końcu coś do niego dotarło. Kochamy się i nie chciałabym, żeby przez głupi alkohol ta miłość została skreślona...

Gość pęknięteserce
Pisz jak będzie się sytuacja rozwijać:) Mam nadzieję, że jak najlepiej:) Chciałbym żeby Ci się ułożyło:)

Gość ocalwe
Uh... juz 12, trzeba wstac... Ale sie nie wyspalam strasznie. Boze. Widze ze Serducho sie pojawil... Mow jak bylo wczoraj :P Roses wiec moze to jest dobra okazja zeby z nim porozmawiac na spokojnie? Zlapac go za reke, patrzec w oczy i mowic tylko sama prawde. I niech Ci wytlumaczy dlaczego taki jest, niech podejmie razem z Toba decyzje czy potrzebuje pomocy czy jest w stanie sam sobie poradzic

Gość pęknięteserce
O proszę o której się wstaje :P Wczoraj tak sobie było... Dla mnie zdecydowanie za krótko, bo mnie moi zmęczeni i zapracowani koledzy zanudzili:P Tak koło 2 byłem już w domu;/ Ludzi też tak zbyt wiele nie było... Ale dzisiaj prawdopodobnie powtórkę planujemy zrobić, więc mam nadzieję, że mój niedosyt zostanie zaspokojony:P A co u Ciebie? Widzę, że rozwinęłaś się wczoraj na forum:D

Gość ocalwe
No widzisz, widocznie Ty takim leniem jestes ze siedzisz w domu i nic nie robisz... A ludzie pracuja i zmeczeni :D Pisal wczoraj byly... Juz niewazne co ale taka historyjke mi napisal ze od razu poczulam ze klamie. Wiec poprosilam o dowod w postaci zdjecia. To sie zaczelo... A to slabe swiatlo, a to nie ma lampy blyskowej, a to matka zobaczy jak pojdzie w innym pokoju robic, a to nie ma kasy na mms, a to akurat nie ma tez internetu... Wyslal mi jakies zdjecie na ktorym nic nie widac i mysli ze mam byc zadowolona. Dzis bede wymuszala zeby mi wyslal z kompa. Odczekam jakis czas i zapytam jego znajomego czy faktycznie tak bylo. Serduszko, a Ty myslisz ze ja tylko do Ciebie bede pisala, szczegolnie takie dluzsze posty? :p

Gość pęknięteserce
Ale Ty jesteś... Wiesz co...:D Hahaha;] Co się ten Twój ex z Tobą ma;p Jak Ty go strasznie nękasz!:D Maruda z Ciebie straszna:P W jakim celu każesz mu to wszystko udowadniać?:D Skoro on się Ciebie tak boi to dobrze musialaś go trzymać pod pantoflem:D uuuhhh naprawdę zaczynam się bać, ale tak poważnie:D

Gość ocalwe
No w takim celu ze zawsze jak mu kaze udowodnic to sie wymiguje 2 dni a pozniej przyznaje ze klamal :D haha, mysli zawsze ze mu odpuszcze moze, a ja nie... Czekam i wypominam ciagle ;p Serducho no nie mow ze az taka straszna jestem :P

Gość pęknięteserce
Nie wiem czy Cię teraz zaskoczę czy nie, ale przecież teraz on nie musi Ci się z niczego tłumaczyć:D Ale sobie zbudowałaś autorytet :P Tak się zastanawaiam... Po co tak kłamac?;/

Gość ocalwe
No jak to nie musi? Oczywiscie ze musi. Obiecywal mi wczoraj ze nie bedzie klamal, to juz go zobowiazuje do tlumaczen, druga sprawa to to ze podobno chce sie starac o mnie, a trzecia sprawa to fakt ze ja to ja i mu za cholere nie odpuszcze :D Nie jestem pewna czy klamal, tak mi sie tylko wydaje. Wysle mi zdjecie na kompa i zapytam jego znajomego to sie okaze. A aktualnie go zwyzywalam troche od debili bo mnie wkurwia. No ile mozna tlumaczyc ze ma pisac zw jak ma zamiar odpisac po 1h... Juz prawie 1.5 roku mu to tlumacze. I ja sie czuje jakbym pisala do debila albo dzieciaka, napisalam mu to i czekam na jego reakcje ;p haha, pewnie bedzie chcial mi pokazac swoje fochy i bedzie ze ma mnie dosc. Ale juz wie ze jak mi tak kiedys powie jeszcze to moze juz nigdy wiecej sie nie odzywac. W sumie to robie mu to samo co on mi, zero szacunku. Niech sie poczuje tak jak ja, zemsta :P

Gość pęknięteserce
Ale Ty masz w sobie siły i zdrowia dziewczyno:) hah:) Nie chcę nic mówić, ale ładnie się porobiło:D Sam się chłopak wkopał tymi swoimi obietnicami:D ajajaj... Ile ja już razy to tutaj słyszałem... "to moze juz nigdy wiecej sie nie odzywac. " :D

Gość ocalwe
No ale odzywal sie to co ja poradze ze do niego nie dociera :D jakos sie od niego uwolnic nie moge ;p tzn ja ogolnie jestem taka ze nie potrafie po prostu kogos olac... I pewnie dlatego on to tak wykorzystuje. Niekoniecznie chce mi sie z nim rozmawiac, ale taka juz moja natura niestety. Ah... Sie wyzyje na nim dzisiaj. Zla jestem i to przez niego wiec niech placi za to teraz ;p hah, a wystarczylo poswiecic 1 min na napisanie mi zw. Moze to faktycznie jakis idiota skoro tego nie rozumie... Nie wiem juz

Gość pęknięteserce
Uwolnić się możesz... Ale czy chcesz... Chyba czujesz jeszcze do niego jakiś sentyment:) Na waszym miejscu dawno wykończyłbym się psychicznie:P Tylko nie wyżywaj się na mnie bardzo Cię o to proszę:D

Gość ocalwe
No i nic, tak sie wkurwilam ze nie napisal kolejny raz zw a on znow olal i znow brak zw. Poczekam kilka dni az mi sie skonczy waznosc karty i ide po nowy starter. Mialam sie przeniesc do innej sieci juz wczesniej ale ze wzgledu na niego zostawilam tego plusa. Na gg go blokne i na tym sie skonczy nasza znajomosc. Serducho no co Ty... Ja mam sie na Tobie wyzywac? :P Ty mnie jakos uspokajasz ;p

Gość pęknięteserce
A mowiłaś, że nie przeklinasz :P No nie denerwuj się tak:) Ja Ciebie uspokajam? To dziwne, bo ostatnie 2 lata swojego życia słyszałem, że działam na nerwy i denerwuję:D

Gość ocalwe
Bo nie przeklinam na zywo tylko napisac mi latwo przychodzi ;p Nie czepiaj sie :D ja nerwowa jestem strasznie Serducho... Jak mi sie chce te nerwy pohamowac to nie ma problemu, ale dzis nie mam zamiaru. On nie zasluzyl nawet na to zeby dla niego swoje nerwy hamowac. Ja nie wiem z kim Ty byles. Taka troche rozpieszczona ksiezniczka chyba. Trzeba za nia latac i wszystko dla niej robic a ona nie musi sie starac bo przeciez lepiej swoje fochy pokazywac

Gość pęknięteserce
Dobrze to ujęłąś bo to naprawdę była rozpieszczona księżniczka i sam jej to kiedyś w nerwach powiedziałem...

Gość ocalwe
No ja tez to przed chwila uslyszalam ;p bloknal mnie na gg, mowi ze mam sie odjebac :P no tak, a mial sie podobno starac. Wiec widze ze nie da sie tego czlowieka zmienic, ide po nowy starter juz dzis zeby czasem jutro mi nie napisal sms jak to on teskni za mna. Jedyny sposob to sie odciac po prostu od niego calkowicie...

Gość pęknięteserce
Niestety rzuciła na mnie urok swoją urodą bo naprawdę jest bardzo atrakcyjną dziewczyną... Ale tak to jest jak się człowiek niewłaściwie zauroczy;/

Gość pęknięteserce
Akurat w tym przypadku nie patrzylem na początku na nic innego... A potem to już samo się potoczyło... Tak byłem zaślepiony przez miłość, że wszystko mi się w mniej podobało. Nie zwracałem uwagi na żadne wady. A jak to wszystko trochę opadło to dopiero spostrzegłem się, że nie jest tak kolorowo.

Gość pęknięteserce
Kurde jakoś uleciał ze mnie dobry nastrój.

Gość ocalwe
Czyli mialo byc tylko dla jej urody a zostalo dla jej charakteru... Ty Serducho od wczoraj taki troszke jestes posmutnialy chyba. Za duzo myslisz. Przejdz sie na spacer... Taka pogoda od razu humor poprawi. i Nie smuc tu sie Serduszko

Gość pęknięteserce
Nie czemu posmutniały?:) Wydaje Ci się:) A nie myślę wcale. Na pewno nie o niej:) Zastanawia mnie to, dlaczego Ty nie chodzisz na dyskoteki;p Tak jak ja wczoraj:)

Gość ocalwe
A nad czym tu sie zastanawiac? :P nie lubie i tyle Serce, zadna filozofia. Wole spokojniejsze wieczory :) A skoro nie myslisz o niej to gdzie Ci humor uciekl co?

Gość pęknięteserce
A jest jakiś konkretny powód dlaczego?:) Taki prawdziwy... Sam nie wiem gdzie ten humor:) Jakiś taki sam z siebie ospały się zrobiłem:)

Gość ocalwe
Konkretny powod jest taki ze nie lubie. No po prostu. Nie znasz nikogo takiego ze nie dowierzasz? :P Ah... Ja jak mi sie spac chce to mam wrazenie jakbym byla smutna strasznie :P moze cos podobnego masz

Gość pęknięteserce
Oczywiście, że znam:) kwestia charakteru:) a z chłopakiem nie zdarzało Ci się chodzić na imprezy?:) Akurat mi jak sięchce spać tak jak teraz to nie mam na nic innego ochoty;p Nawet nie mam ochoty się odzywać:)

Gość ocalwe
No jakos mi sie nie zdarzalo :P ale to calkiem inna sprawa. To Serducho czemu jeszcze tu piszesz? :> idz sie przespac moze

Gość pęknięteserce
Proszę mnie nie wyganiać!:p Czy moje towarzystwo naprawdę Ci tak przeszkadza?:P

Gość ocalwe
Ja tylko staram sie o Ciebie dbac ;p trudno ze przez internet :P moze jednak pojdziesz sie przepsac spokojnie, hm?