Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość roses111
Podobno ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) W takim razie będę się smarzyć w piekle na bank haha :) Ja zapuszczałam włosy, mam prawie po pas, czasami mam ochotę je ściąć, ale potem tylko bym żałowała strasznie, dlatego niech sobie są :D

Gość ocalwe
Tez bym chciala miec takie dlugie wlosy... I geste. Ale chyba sie nie doczekam w zyciu

Gość pęknięteserce
A skąd wiesz, że nie masz ładnego uśmiechu? Czyżby nikt Cię nigdy nie komplementował? :| mowiłaś, że masz 170 cm wzrostu:) No do wysokich też nie należysz:P Chudość też może być atrakcyjna:) Zależy jeszcze jak kto się prezentuje:P Włosy dłuższe niż do ramion? :) no i pozytywnie :P mogę się założyć, że masz jeszcze wiele więcej atutów:)

Gość roses111
OCALWE Nie jest łatwo z takimi włosami, ale nie mam zamiaru ich ścinać :) Bądź cierpliwa, kiedyś na pewno urosną :) PEKNIĘTESERCE Ty to lubisz komplementować kobiety :P

Gość pęknięteserce
Szczerze? Uwielbiam;p Hah no taki już jestem:)

Gość ocalwe
Nie pamietam szczerze mowiac czy ktos mi mowil cos na temat mojego usmiechu :P niewazne bo ja i tak swoje wiem. A dla mnie nie jest ladny :P Serducho... Nie naleze do wysokich ale do niskich tez nie (a jescze pomysl o butach na obcasie) wiec nie Twoj typ ;p A ze chudosc moze byc atrakcyjna to mam na przykladzie znajomej nawet. Ale ona jest duzo nizsza ode mnie i wyglada po prostu ladnie. Taka drobna jest. Mi ta chudosc nie pasuje niestety :P

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Gdyby tylko mój mąż tak uwielbiał jak Ty, eh... Ja mam 167 cm, więc jestem niska ? Bo nie wiem heh :)

Gość pęknięteserce
Skąd Ty to wszystko wiesz?:) I skąd wiesz co to znaczy dla mnie niska?:D Uwierz w siebie:) Niewazne, ze dla Ciebie nie jest ladny:) o żadnego znaczenia akurat nie ma:P

Gość roses111
OCALWE Pewnie, niech Twój usmiech inni ocenią :) My często dla samych siebie jesteśmy zbyt krytyczni.

Gość ocalwe
Dobra, mam podobno ladne ząbki ;p a Ty Serducho juz nie pisz glupot bo naprawde nie zalamie sie jak akurat Tobie nie bede sie podobala :D kiedys ktos sie trafi taki ze mu sie spodobam :P

Gość pęknięteserce
No pewnie, że niska:) Gdybyś miała koło 176-178 to juz moznaby powiedziec ze wysoka:) Moja dziewczyna za to miala 162:D

Gość pęknięteserce
No pewnie, ze tak przecież nie musisz mi sie podobac!:) Z reszta o czym my tu rozmawiamy...:P Chyba nie po to tutaj piszemy i jesteśmy;D

Gość margarynka.
fajna pogadanka :D a serce to typowy facet z tymi jego upodobaniami :D

Gość ocalwe
Phi.. To ja juz rozumiem skad u was takie ocenianie... Sami wysocy jestescie i oceniacie przez pryzmat siebie :P ja za to jestem wyzsza od naprawde sporej ilosci kobiet/dziewczyn wiec wyszlo na to ze niby jestem wysoka :P nie chcialabym byc wyzsza... A lekarze mnie strasza ze jesteszcze urosne

Gość ocalwe
jeszcze* boze ja nie wiem co ze mna dzis :D nie wiem jak ja to robie ze napisze cos czego w ogole nie mialam zamiaru pisac :P

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Jak ubieram szpilki, to mam okoł 180 cm hahaha :D OCALWE Straszą Cię, że urośniesz jeszcze ? Noo to ładnie :) MANDARYNKA Hej, miło Cię poznać :) Kurde, moja koleżankę zdradził facet na wieczorze kawalerskim swoim i dowiedziała się o tym dzień przed ślubem... CZY WSZYSCY FACECI ZDRADZAJĄ ?!

Gość margarynka.
roses111 hej mi takze milo cie poznac :* :) o kurde...moja kolezanka dlatego robi wieczor panienski razem z kawalerskim swojego faceta :D

Gość ocalwe
Roses strasza strasza, ale jakos nie wierze bo juz podobno rosnac nie powinnam :P chociaz ostatnio mi przybylo 1cm... Ja tez sie martwilam tymi zdradami, czy wszyscy tacy sa... Ale nie sa. Glownie kafeteria tak na mnie dzialala, bo tu zamiast pisac o pozytywach to wszedzie zdrady. Wsrod znajomych tez czasem, ale wiadomo ze inaczej jest uslyszec pojedyncza historie a przeczytac cala mase takich

Gość roses111
Ja tam nie miałam panieńskiego, a mój facet kawalerskiego :)

Gość roses111
Czasami bardzo się boję, że zostanę zdradzona, przecież różnie to w życiu bywa. Mój mąż z tego co mi wiadomo nie miał zamiaru nigdy i nie ma zdradzić. Oby.

Gość pęknięteserce
Drogie panie zostawiam was same;p Ide grac w pileczke czesc wam:)

Gość margarynka.
roses111 ona tez wlasnie mlodziutka jest ma 19 lat... no ale juz dziecko ma 3letnie i slub cywilny. A na panienski to chcialysmy na dysk pojechac no ale co jak mąż jej nie puści ... dlatego robią razem :) najbardziej bałabym się w związku zdrady... I co twoja kolezanka teraz zrobi? Wyjdzie za niego? ;/

Gość margarynka.
sorry mialo byc co zrobila i czy wyszla za niego :P

Gość roses111
MANDARYNKA Ja też się boję, jak cholera :( Na samą myśl coś mi się dzieje :( To było dwa tyg temu, odwołała ślub.

Gość roses111
* Margarynka, wybacz :)

Gość margarynka.
dobra kochane jest juz w pol do. :) ide sie zbierac bo jade na koncert Kamila Bednarka :D:D a potem na strefe kibica na mecz Hiszpanii :) pa trzymcie się ;***

Gość roses111
MARGARYNKA Baw się dobrze, paa :*

Gość roses111
OCALWE A jak tam z tym facetem ? Dasz mu kolejną szansę, czy to już zamknięty rozdział dla Ciebie ?

Gość ocalwe
Zamkniety rozdzial. Jeszcze sie na koniec zwyzywalismy jak dzieci bo zdaje sie ze wlamal mi sie na gg. Chociaz nie mam pewnosci ze to on. Ale on nie chce miec juz nic wspolnego ze mna, ja z nim. Mam juz nowy starter, nie chce zmieniac swojego nr bo jakis sentyment mam, kilka lat go uzywalam. Wiec czekam. Jak on sie bedzie jeszcze odzywal to bede musiala przelozyc karte. Nie kocham go juz, nie chce go znac. Mial tydzien, mial sie starac... A zepsul wszystko jeszcze bardziej. Wiec nie chce juz zeby te uczucie sie we mnie odnowilo, nie chce z nim kontaktu

Gość roses111
I prawidłowo dziewczyno postąpiłaś. Szacun. Szkoda czasu na takiego typa. Pokaż mu, że nie był Ciebie wart i miej się dobrze, bez niego.