Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Gość pęknięteserce
Dbać... Taak oczywiście dbać:P Powiedz, że Ci się troszkę znudziło i wszystko będzie jasne:D

Gość ocalwe
Serducho! Jakies takie sugestie... A ciekawe skad pomysl? ;p Moze to Tobie sie znudzilo co? :D

Gość pęknięteserce
Jasne, że nie:) to Ty próbujesz mnie spławić:P

Gość ocalwe
W ogole nie doceniasz tego ze chce dla Ciebie dobrze no... ;p Ja sie staram, namawiam Cie zebys poszedl sie przespac a Ty sie doszukujesz w tym nie wiem czego :P

Gość pęknięteserce
Powiedz, że marudzę i już;p Ciekawi mnie bardzo co to za wywód na moj temat tu wczoraj był...:D Co wy macie wszystkie z tym głosem?:D

Gość ocalwe
No widzisz, taka wlasnie wada forum... Nie mozna nawet o kims plotkowac spokojnie :( A Ty dalbys juz spokoj z tym glosem :P po prostu lubimy i tyle :>

Gość roses111
Dzięki. Zobaczymy jak długo potrwa ta sielanka. Oby już zawsze. OCALWE Może masz racje. Powinnam z nim pogadać. Bez emocji, nerwów, tak jak spokojna jest sytuacja, będzie wtedy całkowicie inaczej. Muszę tylko poczekać jak wróci do domu, bo pojechał znajomego z żoną zawieść na wesele niedaleko. Więc jak wróci, to załatwię sprawę :)

Gość roses111
Czyżby na forum tutaj jakaś wielka miłość się rodziła ? :D:D:D Hmm ? :)

Gość pęknięteserce
To na co jeszcze zwracacie uwagę?:) Czasem takie rzecy warto wiedzieć;p

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE A propos tych wywodów na temat głosu... No nie wiem, to chyba takie nasze małe zboczenie :D

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Hmm, ja osobiście zwracam uwagę na dłonie faceta. Nie wiem, ale baaardzo mnie to kręciło od zawsze :)

Gość pęknięteserce
Proszę bez podtekstów:) Po prostu normalna, zwyczajna rozmowa::D Tylko miłości wam w głowie;>

Gość pęknięteserce
Dłonie? Też gdzieś chyba o tym kiedyś słyszałem:)

Gość ocalwe
A ja zwracam uwage na wlosy. Jak ja uwielbiam takie zadbane, zeby mialy jakies 5cm moze, geste, puszyste... No ladne po prostu. I uwielbiam irokezy. Moj ex ma :> a tak to jeszcze zwracam uwage na to jak sie chlopak porusza. Jak wyglada kiedy gdzies idzie itp, nogi mnie interesuja przede wszystkim ;p i tyleczki oczywiscie! :D Roses ja tez bym prosila bez podtekstow :P

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Oj tam, oj tam :P Zawsze te dłonie tak na mnie działały. Ale przede wszystkim liczy się dla mnie charakter drugiego człowieka. Bo co z tego, że będzie piękny, a nie będzie miał nic do zaoferowania i nie będzie mnie szanował ?

Gość pęknięteserce
No tak, ale charakteru czlowieka od razu nie poznasz;p Chodzi o to wizualne wrażenie;P

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE Owszem. Od razu nie poznam. Kręci mnie też ładny uśmiech i oczy :) A Tobie jakie kobiety się podobają ? Na co zwracasz uwagę w pierwszej kolejności ? Jeśli oczywiście można wiedzieć... :) OCALWE Wiesz, kiedyś spotykałam się z chłopakiem o długich włosach. Kręcą mnie tacy. Może to dlatego, że słucham rocka i ogólnie mocnych brzmień :D Zachwycałam się tymi jego kudłami :)

Gość ocalwe
Roses mnie dlugie wlosy nie kreca :P jednak sa kobiece i tyle, niektorym pasuja ale zdecydowanej wiekszosci nie. Ja lubie takie tylko minimalnie dluzsze, zeby po prostu cos na tej glowie bylo a nie wlosy kilka mm i nic wiecej :P ale tez musza byc po prostu zadbane, bo jak ktos nie dba to w zyciu mi sie nie beda podobaly

Gość pęknięteserce
Bardzo osobiste pytanie:) Ale jeśli chcesz znać mój pogląd na ten temat to mogę się wypowiedzieć:) Kobieta musie miec to coś:) Cos takiego przyciagającego:) Przede wszystkim spojrzenie, oczy. Oglnie przyjazny wyraz twarzy:) Ładny uśmiech:) Figura... Nie za chuda... Proporcjonalna:) Jeśli chodzi o mnie to lubię niskie dziewczyny:) Jednak nie mowię, że wysokie teżmi sie nie podobają:) Włosy... Na pewno zadbane, bo to swiadczy o dziewczynie:) Długie. MNogą być też sredniej długości:) Co jeszcze... Aaa... Może to dziwne ale przyciągające sąmałe stopy:P jakoś dobrze mi się kojarzą;]

Gość roses111
OCALWE Każdy ma inny gust. Za to nie znoszę łysych facetów. Wolę, jak chłop ma trochę tych włosów na łbie :) Teraz to oczywiście interesuję mnie tylko i wyłącznie mój mąż i inni mężczyźni się nie liczą :)

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE To w sumie jakby opis mnie haha :) Gdyby sie tak przypatrzeć... :) Chyba większość mężczyzn preferuje kobiety z długimi włosami.

Gość ocalwe
Haha, tak czytam opis Serducha i stwierdzam ze smialo mozecie przestac juz pisac z podtekstami do nas xD

Gość pęknięteserce
A czemu tak mówisz?;>

Gość roses111
OCALWE Dobrze, ale chyba wiesz, że to tylko takie żarty były :)

Gość ocalwe
Nie bralam tego nigdy na powaznie, nie martw sie Roses :P Serducho bo nie pasuje do tego opisu wcale :p

Gość pęknięteserce
A co konkretnie nie pasuje?:P

Gość roses111
OCALWE Noo, ja myslę :) To dobrze :) Czyżbyś nie była posiadaczka długich włosów ? :)

Gość roses111
PĘKNIĘTESERCE A cos Ty chłopie taki dociekliwy heh ? :):):)

Gość pęknięteserce
Ciekawy jestem po prostu:D i ciekawski też:)

Gość ocalwe
1. Jestem za chuda 2. Nie mam chyba ladnego usmiechu 3. Nie jestem niska 4. Nie mam malych stop No i tych wlosow nie mam takich dluich, tylko troche dluzsze niz do ramion i wiecej rosnac nie chca :P