Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaska.....

juz nie wiem co mam robić

Polecane posty

Gość smutaska.....

jestem z chlopakiem prawie trzy lata. ciągle są jakies problemy,on kreci,na początku oklamywał mnieitd, od jakiegos czasu zamieszkal u mnie. i czesto jego koledzy do niego w nocy wydzwaniają itd. ostatnio tez dostał smsa, zapytalam sie jego kto napisał a on ze nie wie i ze ktos napisal: czy bedzie dzis. potem zerknełam na telefon a w tresci napisane czy leci dzis na dyskoteke (wiec juz jakies kretactwo), nic jemu nie powiedzialam, nastepnego dnia z tego numeru dzwoniła kolzeanka a moj ze chciał cos od jej brata (wyszło ze ona napisala smsa do niego z tą dyską).nic nie mowilam. tej nocy po 12stej w nocy dzwoni nr a moj wziął tel,sciszyl,mowi ze nie wie kto dzwoni,po chwili ze chyba kolega i schował tel.( z nim spał), ja do niego ze czemu nie chce odebrac??i juz wkurzona ze moze ktos czeka juz na niego,niech odzwoni itd.wscieklam sie bo szczerze mowiąc nie mam juz takiego zaufania do niego po tylku kłamstwach,. rano było mi głupio i powiedzialam sorki (dla swietego spokoju),ale nie wiem czy dobrze.nie chce by myslal ze jestem o niego strasznie zazdrosna,ale powiedzialam mu ze to nie do mnie po nocy wydzwaniają rozne numery

Gość smutaska.....
doradzcie cos, co myslice

Gość smutaska.....
mowi ze mnie kocha itd.,ze nawet nie powinnam tak myslec,powiedziec,ale kurcze co mam myslec,on nie moze zrozumiec ze to on jest winnym przez te swoje klamstwa,jego kolezanki w tel byly jako koledzy, dopiero potem powychodzilo to na jaw. co mam zrobic by nie myslał ze jestem zazdrosna.troche jestem,ale w wiekszosci wkurza mnie te kłamstwa,te telefony itd.kiedys mi powiedzial ze jak bede go tak oskarzac to w koncu tak bedzie.mi zakazuje praktycznie gdziekolwiek wychodzic, a on wszedzie moze.

Gość smutaska.....
hallo,doradzcie cos

Tak to już jest jak gimnazjaliści bawią się w dom. Napisałaś się dziewczynko, a i tak niewiele z tego bełkotu wynika.

nikt ci nie odpisuje bo to co piszesz to strasznie żałosne..pytasz co robic a sama czytając to co napisałas możesz sobie odpowiedziec. ja się zlituję i ci ułatwię NIE ZALEŻY MU NA TOBIE! to co że mówi że kocha - to tylko słowa i słowa ale na pewno nie miłosc. czyny świadczą o miłości a nie słowa. Kiedy chłopak pilnuje tel jak pies,spi pod poduszką???!!! to cos ukrywa,najczęsciej drugie życie albo inną laskę. szkoda że tego nie chcesz widziec. i pozwoliłas mu u siebie zamieszkac??!!! rewelacja jak dla niego, ma żarcie,sex jak chce, wikt i opierunek a sam se może latac gdzie chce bo ty i tak zawsze jestes pod reką i uważa cie za idiotkę, bo przeciez i tak uwierzysz we wszystko co ci powie. to zachowanie i ten cały "związek" sorry ale mam wrażenie że gówniarski i zupełnie nie na serio - przynajmniej z jego strony... obudz się dziewczę!!!zanim znajdzie sobie inną na disco i kopnie cie w d...

Gość smutaska.....
no ja mam sporo wiecej lat niz gimnazjalistka

Mówisz,że masz więcej lat niż gimnazjalistka. No cóż.. po tym co tutaj napisałaś trudno to stwierdzić.

Gość marcoo
SMUTASKA ALE OLEJU A RACZEJ JEGO BRAK TO MASZ TYLKO CO PODSTAWÓWKA jeśli tego nie łapiesz to nie ma sensu nic ci pisać. jesteś albo tak głupia albo tak naiwna. tak czy siak frajerka.....

Gość marcoo
przeczytałem jeszcze raz i powiem tak-głupich nie sieją, sami sie rodzą.

Gość cvncn
też jestem zdania że na 100% wydzwaniają i piszą do niego inne laski albo jedna laska